HAni birde kafasına kamera takıp millete sataşanlar varya hani seni döver bu kameraya kaydederim diyen motorcu artisler.. Bana neden rastlamıyor ki bunlaro kamerayı sokayım motorun biyerine
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Videodaki elemanın geçiş üstünlüğü var herhalde, herkese çekil yapıyor. sonuçta oda bir taşıt ve şeridi var. Aralardan geçmeye çalışarak millete atar yapamaz.Kendi şeridimde sağa sola kaymak zorunda değilim. Yaya kaldırımlarında uçarak gitmeside cabası
Abi ama soyle bi seyinde altini cizmek isterim,seridimde saga sola gitmekte veya gitmemek gibi bir hakkimiz var,ozaman motoruyla kendi seridinin saginda,solunda veyada ortasinda seyir eden motorcunun,kenarindaki bosluklari neden araba kullanicilari doldurmaya calisiyor? Video konusunda kesinlikle haklisiniz,arkadas trafik canavarligina yeni bir seviye katti
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şeridinde beklerken mutlaka bi araba yanına gelip dibinde durur, seyir halinde şeridinde giderken yine mutlaka bi araba gelip seni şerit dışına ittirir.
O yüzden trafikte fazla sabit kalmamak en temizi gibi.
Diğer bir konu da duran trafikte aralardan geçmiyor muyuz, tabiki geçiyoruz ama tedbiri elden bırakmadan. Kenara çekilip yol veren olursa mutlaka selam verip teşekkür ederim, yol vermezlerse de mazın mazın beklerim. Ama aynadan gözünün içine baka baka geçiş yollarını kapatan çomarlara farklı muamele var![]()
Charged & Supercharged
3 Yıldır aktif motor kullanıyorum, bu izlediğim motorcu değil haydut.
Bu video üzerinden yapılan yorumlar sonunda Türkiye' deki motorcuya bakışı tartışmak yanlış olur.
Trafikte sıkışıp, ben gidemiyorum o da gidemesin diyen adam çok, ama öyle demiyen adam daha çok.
Gidemesin diyene napalım oda onun küçük dünyasından hayata bakış açısı. Bırakıcaksın kendi haline, elbet geçiyorsun sonunda zaten. Bırak egosunu yaşasın![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
bogaz koprusunde deniz tarafındaki korkulukların arasından geçmeye calısanları ayrı bir zevkle sıkıştırıyorum.bir sürü video oldu yakında ekleyeceğim![]()
Alanya motorsiklet konusunda bambaşka bir cennet. Sanırım burada arabalar kadar motorsikletler mevcut ve hem araçların motorsiklete , hemde motorsikletlerin araca karşı bir saygısı var . Şuana kadar ( belki olmuştur bilemem ) en ufak bir atışma en ufak bir kabalık olduğunu görmedim. Evet İstanbul belki kalabalık bir şehir bu yüzden trafik sıkıntısı insanların canına tak etmiş durumda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)