-
Selamlar
Yeni konu açmak yerine buradan devam etmeyi tercih ettim.
Aklımda 2 motor var fakat çok yeni motorlar olduğu için belki kullanan bile olur diye motor isimlerini yazacağım.
Ayrıca genel olarak Racing ve naked tarzı motorlar hakkında genel kullanıcı bilgisi verirseniz de çok sevinirim
Konu başlığından anlaşılacağı üzere sadece yaz aylarında ve kuru zeminde motor kullanmayı tercih ediyorum.
Kullanımın geneli ev iş arası olacak 7+7 km şeklide ama yaz ayı geldiği ve benim %95 çevremin Avrupa yakasında olduğu için çok sık Anadolu-Avrupa geçişlerim olacak
İstanbul içi naked sanki daha iyi olur gibi ama yarın satıcam dediğimde satılırmı ondanda pek emin değilim.Bunun yanısıra favorilerime hergün motor ekliyorum maşallah ertesi gün pasif oluyor
Bayiler sıfır motor için ortalama bir zaman ve fiyat veremiyorlar
Ex aşkım XJ6 lara baktım onlarda 60+ olunca sıfır yada sıfıra yakın benzer birşey almak daha mantıklı geldi
Yorumlar için şimdiden teşekkürler
-
Vay be..Şimdi konuyu baştan sona okudumda. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçemeyen ben 2 sene önce integra ile 4 ülke gezdim geldim hemde tek başıma :)
ilk Anadolu avrupa gidişimi hatırlıyorum da Yenibosna sapağına kadar STP eşlik etmişti :)
-
Selamlar, aramızda Bajaj Boxer kullanmış olan varmıdır? BU aralar bütçem dahilinde düşüyor ilanlara, çok titriyor diyorlar sanırım balansörsüz motor. Fiyat/cc olarak aklıma çok yatıyor şehirlerarası da gidip gelebilmek istiyorum. Diğer türlü 50cc'lere bakmam gerekecek onlar da tapagaz 60 zor görüyor, İstanbul içinde idare eder ama burdan İzmit'e bile zulüm olur bana. 4500-5000 lira civarında önerileriniz nedir?