Belli değil yağmur çamur ortadan kalksın biraz işlerim var orada haftaiçi gidip gelmem gerek
Printable View
ayrıca @Burak Mehmet bu motor için 200-300 km de bir zincir yağlamanın gerektiği yazılmış bir kaç yerde.Bana pek mantıklı gelmedi yanımda zincir yağı ilemi dolaşacağım?
200-300 km çok saçma oluş... gün içinde 2 kere yağlanacak durumlarla karşılaşılabilir eğer öyle olsaydı :D yoğun yağmura vs girmediğiniz sürece yol öncesi bakım yeterli olacaktır zinciriniz için...
tarlada güneşin altında toz yağmur çamur bırakıp 1 ay sonra almaya geliyosa haklı.. 200-300 de bi yağlamak lazım.. Yine de bakımı yaklaştıysa yola çıkmadan yağlamak ta fayda var yoksa gerek yok
senın mesajları okudukca ben tedırgın oldum emre vallahı :):)
hacım bısey olmaz. ana yoldan gıdıyorsun. toz toprak yagmur vs yemedıgın surece zıncırın saglıgı acısından sorun olmaz. uzun yol dedıgın mesela 700 800 km gıdersen 1gunde gun sonunda vardıgın yerde yaglarsın. yoksa canakkale vs ana yol kullanarak oyle yolda durup yaglamana felan gerk yok.
mola konusu sana baglı. dıkkatın cabuk dagılıyorsa, erken yoruluyorsan, afakanlar basıyorsa sakın bıraz daha gıdeyım dıye hırs yapma . nasıl olsa zamanın bol. 10dk bıle benzıncıde dursan ,senın ıcın yeterlı olur.
ve tekrarlıyorum. altındakı sonucta japon yenı nesıl ve yenı bır motor. sen duzenlı aralıklarla bakımını eksık etmedıgın surece senı pek uzmez.
yıne de uzun yol oncesı yagını suyunu lastıgını zıncırını kontrol et elbette. (zıncır yagından cok ben olsam gevseklık kontrolu yaparım. arka masanın uzerınde yazar ne kadar bol olması gerektıgı)
@wolrath barış sence michelin pilot mu yoksa road4 mü?
metzeler m7rr da çok iyi bir lastik, listenize ekleyin bi araştırın derim
road4 vfr1200de kullandım. cok cok uzun omurlu ve ıslak performansı super. lakın bu 2sey de senı ılgılendırmıyor.
pr4 arkadasım yenı aradı, orta duzey bır lastık ve eskıden bıraz daha uygundu ama suan cıddı rakamlar telafuz edılıyor.
lastıkler zaten pahalıydı, yakın tarıhte yıne zam gelecek. bu yuzden alacaksan 2017 tarıhlı guzel bır lastık bulup al derım.
m7rr de guzel, ben de dun aldım panıgaleye. ama performanslı+ıslak kullanım harıcı yukarıda da dedıgım gıbı kesınlıkle mıtas tercıh ederdım. sport force gercekten o fıyata ıyı bır lastık. pistte (css te felan) 675r ıle kullanan ve cok memnun kalan arkadasım var.
mitas sport force + fiyat fayda muhteşem.
+1 Wolrath
400e yakın bır fark var, bu da %50 yapıyor neredeyse :)
150tl olsa elbette road4 tercıh ederdım (ıkı lastıgın de uretım tarıhlerı ve kondusyonlarının aynı oldugunu varsayarak)
ama benım tercıh sebebım yukarıda belırttıgım gıbı ıslak performansından dolayı olurdu.
lastık dot numarasına dıkkatlıce bak almadan once, ılk 2 rakam hafta son 2 rakam yılı gosterır. 2015 lastıgını felan vermesınler ucuz dıye :icon_tup:
Eski 250 abs 4lt/100km, yeni 300 abs 3lt/100km
Performans kağıt üzerinde 7hp reel de 10-12hp.. eski son hız 135km çok rahat 146km eğimde gördüğüm en yüksek hız.. yeni henüz 800km de rodajı bitmedi ama 160 ı belki görür gibi..
şahsi fikrim ne yakıt, ne performans ne de sele rahatlığı.. yol tutuş-viraj kabiliyeti %100 iyileştirilmiş mükemmel olmuş.. kullanımı çok zevkli hale getirmiş..
Bir yazın daha sonuna geldik.XJ6 Diversion F ile yollarımızı ayırdık az önce :)
cesaret edebilirsem seneye integra alıp uzun yol yapmak isterim
beyler motor alasım var ama ehliyeti ne yapacam bilmiyorum
b sınıfı ehliyetim var motor ehliyetini de işletmek için toplam harcanacak miktar nedir kursa gitmeye gerek var mı yoksa sadece sınavla mı alıyoruz..
bir de B sınıfı ile kullanılabilecek motor önerileriniz nelerdir..ehliyeti alsammı almasam mı kararsızım.
50cc ye kadar olanları b ehliyeti sürüyor. Vergi ve sigortası yok. Kullanım amacınıza bağlı olarak yazlık yer vs kullanacaksanız 50 CC ideal. Ama İstanbul'dasiniz anladığım kadarıyla trafikte ne kadar ufak kalırsanız o kadar az saygı goruyosunuz. Ben geçen sene bu tarihlerde b ehliyete a2 eklettim vergi vs 850 lira gibi paraya mal oldu. Şuan durum nedir bilmiyorum uzun soluklu sürmeyi dusunuyosaniz alın dursun ehliyet.
bodrumda kullanıcam oraya buraya git gel için..haftada 1 kerede 50-70 km yada biraz üstü km yapıcam değişik semt/koy gezi kahvaltı fotoğraf vs. için..kışın trafik olmadığı için pek etkilemiyor hacimli olması her taraf sakin çünkü.
benim düşündüğüm şey ehliyet..çünkü ehliyetim eski tip istesemde motor kullanamıyorum 50cc altı için yeni tip ehliyet istiyormuş..e ehliyeti değişmişken bari a2 ye mi geçsem diyorum masrafı ne tutar kimse net bişey söylemiyor..
Ben şubat ayı gibi başvurdum a2 için. B sınıf vardı elimde. Sadece direksiyon eğitimine ve sınavına girmek yetiyor. Harcı şusu busu vs hepsi birlikte aşağı yukarı 1400-1500 lira falan tutuyor İstanbul Avrupa yakası için konuşuyorum.
Bir de ehliyet kursuna yazılınca nüfusdan randevu da alın sınavdan 1 hafta sonrasına.
Ben sertifika çıktıktan sonra randevu alayım dedim 1buçuk ay bekledim.
scooter harici artçılı rahat gezilebilecek motor olarak ne önerirsiniz
ben forzayı çok sert buldum.Bukadar sert olması saçma.Scooter pek benlik motor değil sanırım
Hic bisi olmaz, canavar. Al sen ,ona bi iki yapilcak detay var komik paraya. Gozunu kapa devam
Artçılı rahat gezilecek denmiş, ortada memnun olunmayan bir forza250 var. O kişiye duke390 önermek mantıklı değil bence. Hiç kullandınız mı bilmiyorum ama tek kişi bile konforu yeterince az olan bir motor. :)
Uzunsa mevzu nc x bak bence abi. Biraz daha çıkarım dersen tracer 700 de olabilir.
2014-2015 yamaha xj6 onerebilirim fiyat/performans orani cok iyi
Eger butce musait ise tracer 700 veya tracer 900 tercih edilebilir
Xj6 ile haftasonu 1300 km yol yaptim tuketim oturus pozisyonu cok iyi naked olmasina ragmen
Onceki sayfada xj6 dan bahsetmissiniz gec farkettim