eğer yeterince tecrübe yoksa
400 lük motor fazla gelir, tehlikeli olur (bence)
Printable View
eğer yeterince tecrübe yoksa
400 lük motor fazla gelir, tehlikeli olur (bence)
şimdi xmax250 ikinci el fiyatlarına baktım sıfırndan pahallı fiyat veriyorlar
yamaha Tunayı aradım 13,950 ve 15,200 TL fiyat aldım sıfır olarak
cumartesi fuardan sonra gidip 250 alıcam ikinci ellerle sıfır arasında fiyat farkı yok bazıları fazla fiyat bile çekiyor
bu arada ist. ici bineceksen abs ilk sartin olsun derim...
bu arada satılık eski kasa 2013 xmax 250 Abs var eniştemde. ikinci el almak isteyen olursa pm atsın. yardımcı olurum. temiz motor.
fuara bakalım sym nın xmax cakması modelı gelecek mı enteresan bi alet :)
maxsym 500;
https://www.youtube.com/watch?v=-SCgXRwBY6A
uuu motora bak transformers gibi :)
Egzoz varyatör olan bir max 250 zaten neredeyse 400 kadar gidiyor, 400ün ilk kalkışı 250den kötü, top speede yaklaştıkca fark belli oluyor belli biyerden sonra ara sabit kalıyor.
Xmax 250 rahatsız diyenler için, belki bugun koltuğu değişeceğim boşta orjinal servis malı rahat sele olabilir, uygun bi rakam çıkar, standart forza koltugundan rahat.
16000 km pcx tecrübesinden sonra selçugun forzasını kullanıp karar verdim. Ama bütçe ayarlayıp ayarlayamama durumundan kaynaklı bir ara xmax e gözüm kaydı yalan diil. Ama zırt pırt motor değiştiriceğime alırım forzayı keyfime bakarım dedim. 1000 km de kaZasız çiziği dahi olmyan forzayı 14000 e aldım absli model hemde. Orj touring camı vardı onu satıp givinin camını takıp arkayada givi b47 aldım. Şu an net söyliim yerim xmaxi. Xmaxi Kullanan 2 gün sonra satan çok kişiyle konustum. Konforsuzlugu nedeniyle aşırı titremesi ve sertliği nedeniyle. Motor işi biraz bence beklentinle alakalı. Gürkan mesela pek önemsemiyor bu mevzuları. Touring motor onun işine daha fazla geliyor. Ben konforlu kullanmayı keyifli motor sürmeyi seven biriyim. Uzun yolda yormamasıda benim için büyüj etken. Bildiğin yatarak motor kullanyorum uzun yolda. 1 günde 850 km yol yaptım. Ve net söyleyim inanılmaz memnunum motorumdan. Bir kere hondanın servis memnuniyetini bilmeyen yok. 6000 de bir bakım garanti şartları vs inanılmaz mantıklı geldi. Parçası ucuz servisi ucuz vs vs. Bu nedenlerden kaynaklı ben forzayı sonuna kadar tavsiye ederim.
beynimi ikiye ayırıcam burda bile ikisinin arasından çıkamadım fuardan neyle çıkıcam çok merak ediyorum :)
mt07 alıp çıkıyormuşum yadaa bmw c600 falan :D
Bmw c600 alma imkaniniz varsa zaten boşa konustuk :) gidin yeni integra, burgman c600 alin bitsin :)
Motor araba gibi degildir 10 liraya 106 alirsin, 100 liralik mercedes gecer.
ben honda kullanicisindan sikildigim icin 3 hondayi sattim bi tarafta ampul taksam garanti bozulur mu diger tarafta zaten hersey opsiyon ihtiyaci olan alsin oyuzden teknik konular konusulur birde caninizi teslim ediyorsunuz bi forza joymaz, c600 olabilemez :)
ben anlamam ondan amcam çok niyetle yazın alıcam diyor elektrikli bisikleti var onu satacakmış :D
bende motor bakıyorum dedim hemen git onu al git onu al diye başımın etini yedi
250 cc ile 300 cc arasında daha doğrusu xmax250 ve forsa arasında yakıt vergi sigorta farklılıkları çıkarmı?
birde bu ikinci eller neden sıfırlarından pahallı.adam 15500 yazmış motor 400 km de arıyorum bir artısı yok plakası çıkmış 400 km bişi değil alıcam fiyat ne olur diyorum bişi olmaz diyo :D sırf bu yüzden sıfıra yöneldim her ne olursa sıfır olsun
Yorumlara bakarsanız ben integra alacaktım, büyükmüş ağarmış tü kaka diyor çünü arada 20.000tl fiyat farkı var adamın motorunun ederinden daha çokfiyat farkı var :)
Eğer imkan varsa. Üst serilere bakın, adama sorsan lastikler süper halbuki bildiğin tutunmuyor ama gariban napsin kötü dese gidip sıfır burgman alamicakki oyuzden kendini inandırıyor :)
Aksesuar yoksa ve sıfırdan pahalı istiyorsa şaşırmıştır, aksesuar varsa sıfırları kaç paraysa toplar yarı parasını motorun piyasası neyse ekler alırdım, çoğu kişi zaten gidip sıfır alamıyor, zamanında motor alırken sıfır parçalara %20-30 indirim almış adamlardan2. El aıyorlar ama satarken sıfır parasını ekliyor üstüne, kaldıki listesinden yedek parça alan görmedim.
250cc ile 300 arasında vergi fark etmez, ben gs alsam vergi 750tl idi tigerda 1500 motoru bikere beğendiyseniz gerisi boş.
Nacizane tavsiyem, gidin güzel bağlantı kurun indirim alın, motoru gönlünüze göre %25 indirim ile aksesuarlarını donatın, satarkende aynı bayiye gidip bırakın zaten motora zam gelmiş olur çok zararda etmezsiniz, ölücü çok bilmiş tayfa ilede zaman harcamazsınız.
dediğiniz gibi aksesuar olsa anlarım.hangi aksesuar ne kadar eder bilmiyorum ama gözle görülen bir fark yok zaten açıklama kısmında şu var bu var diye de belirtmemişler
genelde yanlız kullanacağım için bagaj almam sanırım.bunun dışında günlük kullanım için nasıl bir aksesuar ihtiyacı duyarım ki motorda?
Neden bilmiyorum forzayı topcase olmadan kullanmam ama xmaxede kolayına çanta takmam.
Aksesuar ihtiyacı kullandıkça seneler içinde olan bir alışkanlık, cam çanta vs kullanımı kolaylaştırıyor, yeni sürücü olduğunuz için fark edilmek adına egzoz önemli bir ayrıntı bizim yayalar ve sürücüler ses duymadımı ürkmüyor :)
Topcase gidonda sarsındı yapmadı diyen yalan söyler, yolda giderken sım sıkı tuttukları için fark etmiyor fakat motorun yapısına aykırı arkaya verilen ağırlık ön amortisoru yukarı kaldırır aynı şekilde rüzgar direnci.
Ben olsam günlük spor kullanımda srmax 300, sr max 850 bunların ikamesi param değerlidir al sat yedek parça önemli ise nc750 integra.
Rahatlık önemliyse burgman veya c650gt
Her araya girsin uzunada giderim ise yan çantalar ile beraber beverly 350.
Bütçe yetmez alayım dursun seversem binerim yoksa atarım kömürlüğe diyorsanız scarebeo 200.
bu ilandaki motoru alsam plaka değiştirmeden istanbulda kullanabilirmiyim
uzun yol tecrübem sıfır kısayol tecrübemde sıfır gerçi :D
manisaya gidip alıp gelebilir miyim acaba? fiyatı makul geldi bana
Connecting Site...
bu arkadaşı 1-2 kere aradım açmadı 15 teklif edecektim hazır istanbulda diye ama kısmet olmadı
bu motoru siyahmı alsak beyaz mı hangisinin kullanımı daha iyidir?
Connecting Site...
İstanbul dışı plaka olursa sigorta ucuz çıkar, şuan yol eğitimleri yunanistana doğru yapılıyor, istanbulda motora binmeyi öğrenmek zor, 3 şerit tek gidiş düzgün asfalt olan yolda daha rahat öğrenirsiniz ama istanbulda motor varken oraya gitmek niye?
Düşük km aldım diye sevineceksiniz motor gelene kadar yol yapacak, git gel harcanan para, yolda alınan büyük risk, bukadar saçma bişey olamaz, gidip boş dönme riski macera seviyorsanız başka :)
Az daha bekleyin evinize yakın satan biri mutlaka çıkar.
Bide bu araçları alırken iyi hesap yapın ben şuan maliyetimin altını yazdım ama biri gelip standart 13.5, dolu haline 14.5 verirse arkama bakmadan seve seve veririm :)
km takıntım olmasa bende düşünmem alırım ama çok takılıyorum
şöyle söylim msxi sıfır aldım 7140 TL ye geçen sene haziran gibi ve aralıkta sattım 7000 TL ye
motor 328 km de gitti.iş ev arası 7+7 km haftada 1 de 100 km yaptığımı düşünsek ben 16,000 km yi sanırım 3-4 senede anca yaparım
km düşük olsa kaçırmazdım
Benim 106 a'dan z'ye dp engineering den kit ile turboydu, gt28 ve gt30 set up ayrı manifoldlarda takılı hazır halde duruyordu, vems pnp beyinde çift wb artı aem ve lcd göstergeli, alcon racing 4 pod maxi kit car frenleri vs idi, ayrıntıdan aracın durumunu anlamışsınızdır.
1 günde kızdım söktüm ve mototala gidip 600rr aldım, ruhsat çıkınca vites nasıl oluyor diye sordum :) 3 sene hiç ehliyetim yoktu :) 3000km de aman bunun motor biter filan dedim sattım 1000rr aldım sıfır :)
Eskiden uyanıklar yüksek km de motorların kadranı değiştiriyordu, 10.000de motorlar bitiyordu, o günlerden kalma yüksek km fobisi var Türkiyede fakat eskiden moto kuryeye cep telefonu atan arkım motor sahibi oldu ve her gün 40km yapar oldular yazın 2-3 gezi hop 2000km daha ekle şu sıra bakıyorum kullanıcıların km'ler artmaya başladı.
Bu saaten sonra bende kolayına 10.000km üstü motor tutmam, başka modele geçmek istediğinizde gerçekten zulum oluyor, fakat tabi bayi takasa 13.5 saydı ama koltuğu sökemiyorum, bayi benim motorumu öldürmüşken koltuk hediye etmem :)
Ben kullandığım her motorda eksi ve artı yönlerini açıkça söylerim kimsede sen beğenmiyon yalandan sıkıyosun diyemez sonuçta mal benim :) boşuna kötülemem, oyuzden satma amacıyla değilde gelip görün kafanızda canlansın diye teklif ettim. Benim gene nacizane önerim, üst seri motor bakınki lastiği dengesi iyi olsun.
Max ve forza olursa ikisininde konfor selesi bende var deneyip gerekirse alır yada yaptırırsınız, ama benim yamahayı sevmemin sebebi anadolu yamahaya girdim egzozuna kadar doldurdum çıktım.
yani diyorsun ki xmax de forzada alma git mt25 yada r25 mi al diyorsun? ben motoru 4-5 ay kullanırım hızlı gitmesine gerek yok.makas atma özelliklerine gerek yok düz gitsin dursun beni biryerden biryere götürsün bitti.hepsi bu benim motor hayalim.hondayı manuel almamın sebebi bu yaz cc yükseltir 250 cc bişi alır devam ederimdi.ama karşıya git gel beni düşündürüyor zorluk çekermiyim diye.
teklifin için ayrıca tekrar teşekkürler fuarda fırsat buldukça hepsini elden geçirmeyi düşünüyorum
sanki mt yada r25 de daha dengeli xmax yada forzada daha güvenli olacakmışım hissiyatı var..oturma pozisyonundan dolayı sanırım
Bana bırakırsanız ben 2sinide alırım günlük scooter kullanırım, hafta güzel hava trafiksiz günlerde r25 ama onuda 500lük filan alırdım çünkü deri mont giymip öne yatık pozisyon racing tipli havaya girmişim, yanımdan scooterın uzayp gitmesi beni üzerdi :)
Onlar genelde hafif gençleri eğitmek için üretilmiş makineler, 80kg ve sonrasında diması durur :)
R6 vb turler alabilirim ama kendime guvenmiyorum.rahat durma anlaminda degil cesaretim yok yuksek cc motor kullanmaya 250 300 cc benim en ust limitin olur
R25 icin scooter gibi gidiyor demek biraz acimasizca olur bence baya video izledim arastirma yaptim 14k cevirmesi cift silindir olmasi onu 250cc kategorisinde benim gozumde tartismasiz lider yapiyor
Dedigim gibi yagmur yagar motoru kullanmam soguk olur kullanmam hatta hava kararir mecbur olmadikca kullanmam benimki tamamen keyfi ve asil amaci haftasonu 4 saatte karsiya gecmim.bu isi min fiyatla halletmek istiyorum bi araba parasi bayilmak istemiyorum umarim fuar sonrasi kendime kufur etmem eminim corba olan kafam orda cok daha beter bi hal alacak
Gurkan adamin kafasina girme kanka :)
2 secenegin var ya forza ya da xmax tercihini bunlarin arasinda yapmalisin bence Hic bosuna kafani bulandirma derim...
XMAX 400 ABS
İlan No: 237946418
Connecting Site...
Kendi aktif olarak kullandığım motorum satılıktır.düşünene elimden geldiğince fiyatta yardımcı olurum.ilanda yazan harici 20-02-2016 tarihinde 10000 km bakımını yamaha dadaş motor yetkili servisinde yaptırdım.garantisi devam etmek olup alan kişi yanlızca benzin alıp binecek.takas öncelikli olarak 1.6 tdi polo olmak üzere mantık çerçevesinde araç takası olabilir.
senin motorundaki kmnin başında ki 1 olmasa motoru almıştım ama dediğim gibi senin yılı dolmadan yaptığını ben 3-4 senede anca yaparım
satarken hepten zora girer bu sefer.
dün akşam verdiğim ilanların biri geri dönüş yaptı cumartesi akşamı geri dönüş yapmak üzere sözleştik bir fiyat pazarlığına girmedim fuardan sonra kafamdaki netleşir arkadaşta gerekli indirimi yaparsa alıp bu defteri kapatmak istiyorum artık
yoksa her arkadaşım saolsun fikir veriyor ama herbirinin fikri başka :D ne çok 250cc varmış :)
Dediğin gibiyse hiç kaçırma hemen al.benim motor 2 ay önce gördü 17 yi vermedim.sezonda bu fiyatlara motor bulunmayacak 2 3 ay sonra.benim aciliyetim yok çok şükür tok satıcıyım.
Motoru satılıkta olan arkadaşlarım fuarda fiyatları gördükten sonra ben motorumu tövbe bu rakamlara satmam satsam ne alkcam demeye başladı :)
Fuar öncesi 13.500tl'ye xmax 400 satıldı bir sürü, fuarda olmuş 20 küsür adam satsa sıfır 250 alamıyor, aynı şekilde forza abs'yi almayanı dövüyorlardı, ben oara isteyenlere satmış olsan 1-2 farkla sıfır abs alıyordum şimdi 4000tl fark var, bu hafta içi stoktaki motorlar bitince en yakın teslimat mart sonu :) işe geziye gitmesi gereken adamın motor alması gerekirse 3-5 bakmaz satılmaz dediğimiz mallar bile gider, oyuzden bende bu hafta hemen satıp sıfır alamazsam galeriye bırakıcam km artmasın, sezon artık 7-8000de olan makineler olur 12.000 benim km göze batmaz :):):)
Bu hafta kısmetse forza alında cam, çanta, konfor sele tek seferde bedava rakamına vereyim :)
bulduğum forza çantalıydı açıkcası çanta ile işim olacağını düşünmüyorum ama satıcıya çantasız bir fiyat teklif ederim verirse senden diğer malzemeleri alırım seninde işin görülmüş olur :)
dün arkadaşım R25 ve MT25 resimleri attı oturdum izledim...birde o spotların altında bisiklet bile al beni diye bağırıyor bakalım ne olacak yarın :D
yarın bende fuarda olucam baya guzelmıs ordada baya kampanya yapıyolar
aynen bende erken gecıcem hafta ıcı gıden bı arkadasım war baya kalabalık dedı yarında baya olur
Perşembe 3 gibi fuardaydım kawazaki bmw doluydu baya, yamaha ozellikle MT serisinin oldugu bolum tıka basaydı honda da adım atacak yer bulamıyodum haftasonu dahamı kalabalık olur bılemıyorum da honda cb 650f hakkında yorum alabılırmıyım?? Cbr 500r dusunurken ((25 e bırakıyolar) 4 silindirli 650 f ( 31 kusur) baya aklımı kurcalıyoda ??
Genel fuar izlenimleri nedir?
Ben perşembe sabah gittiğim için tüm dostların buluşma noktası gibi oldu çay kahve sohpet derken öğlen vakti hiç gezemedim ama dikkatimi çeken tek makine mt-10 oldu.
Onun dışında almak istediğim triumphlar zaten kalmamıştı,vespa içinde önceki haftadan daha yuksek fiyat çıktı :)
Sw-motec'de istediğim üründe henüz gümrükten gelmemiş haldeydi.
yamaha ve honda deli gibi kalabalıktı hele honda da bırakın motor incelemeyi göremedik bile
R25 e bayıldım her yerde mavisi vardı kırmızı beyaz çok iyi olmuş aşık oldum resmen
MT25 çantalı çuntalıydı sevemedim ısınamadım ama onun yerine ilk girişte benellinin 250 cc lik çift silindir bir motoru vardı hem MT-25 den ucuzdu hemde daha kaslı bir görüntüsü vardı onuda çok beğendim
xmax250 ironmaxa oturma fırsatım oldu aynaları tam benim kasaya göreydi arkamı rahat rahat görebildiğim tek motor diyebilirim (oturma şansı bulabildiklerimden)
burgman 400 dü sanırım onuda çok beğendim güzel bir motor olmuş
bmw c650 gt mi ona benzer bişeydi sanırım en rahat ettiğim motor o oldu..benim toto ve kasa geniş oturma pozisyonu falan çok başarılı ayaklarımı dümdüz çok rahat uzatabiliyordum çok beğendim kaliteli olmuş hatta kuzenim aaa 30,000 miş dedi aldık ozaman dedim ötv yi görememiş 56 diyince koşarak kaçtım ordan :D
sonuç olarak mecbur çıktık en yakındaki honda bayiine gittik.yanılmıyorsan anılmıydı anselmiydi öyle bişeydi basınexpress yolu üzerinde yanyolda gittim orada forzayı doya doya inceledim..beğenmediğim tek şey aynaları oldu arkamı net göremiyordum omuzlarım kapatıyordu sanırım onlarıda xmax aynası gibi uzun bacaklı ayna ile değiştirirsem bu iş tamamdır dedim
şimdi pendikte 2900 kmde bir forza buldum fiyatı çok güzeldi sahibini aradım kapora almış eğer satılmazsa onu alıcam
o olmazsa beylerbeyinde başka bir forza vardı onunla konuşucam
hiç biri olmazsa olana kadar beklicem :D göngördeki 17,600 olan motor ne yazık ki satılmış
bende son durum bu..kararımı forzadan yana kullanmak istiyorum umarım pişman olmam.
hayırlısı olsun asla pişman olmıcaksınız emin olun :)
havalar hazır iyiyken şu motor için pazarlık yapıp almayı niye denemiyorsun?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43634971/detay