User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Son karar aşaması Mt 07 vs. Monster 696

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlara bakılırsa eşit oy kullanmış herkes.

Öncelikle ikinci el benimde kafama takılan bir düşünceydi fakat xmax 250 motorumu satarken cidden uğraştım, 9k km'de ilk sahibinden garantisi devam eden motorumu üzerindeki 2200 tl'lik orjinal aksesuarlar ile 12.500 tl'ye zor verdim,kazası ,yana yatması,çiziği bile yoktu. İkinci el işi bence biraz kısmet.

Mt 07 için daha ucuz denmiş; ilanlarda 10k km altı motorlar 20k tl'den başlıyor. Bırakın pazarlık payını kimse burnundan kıl bile aldırmıyor, Motorun sıfırı 2015 model olarak bayilerde 20.950 tl ye satıldı.

Sanırım bu hafta Monster alarak vitesli tecrübemi başlatacağım. İlanlarda kafama yatan motorlar var.

Herkese düşünceleri ve bilgileri için teşekkür ederim.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoguErdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlara bakılırsa eşit oy kullanmış herkes.

Öncelikle ikinci el benimde kafama takılan bir düşünceydi fakat xmax 250 motorumu satarken cidden uğraştım, 9k km'de ilk sahibinden garantisi devam eden motorumu üzerindeki 2200 tl'lik orjinal aksesuarlar ile 12.500 tl'ye zor verdim,kazası ,yana yatması,çiziği bile yoktu. İkinci el işi bence biraz kısmet.

Mt 07 için daha ucuz denmiş; ilanlarda 10k km altı motorlar 20k tl'den başlıyor. Bırakın pazarlık payını kimse burnundan kıl bile aldırmıyor, Motorun sıfırı 2015 model olarak bayilerde 20.950 tl ye satıldı.

Sanırım bu hafta Monster alarak vitesli tecrübemi başlatacağım. İlanlarda kafama yatan motorlar var.

Herkese düşünceleri ve bilgileri için teşekkür ederim.
    Benzer kondisyonda geçen yaz 696 sattım. Alan arkadaşımda oldukça ilgili ve hazırlıklıydı. Motorda istediği kondisyonda olunca herkes için kolay oldu.
    Şu anda benzer değişikliğe Xmax verip Mt09 alma şeklinde yaklaşasım var ama misal Xmax'im pek kısmetli değil gibi görünüyor Dediğiniz gibi kısmet işi işte.

696 çok yerinde bir tercih olacak hiç merak etmeyin

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde bayağı kararsız kaldık ama iyi ki mt07 almışız diyoruz.Görüntü olarak bence son derece yakışıklı.tercihimizi race blue dan yana kullandık.Yakıtı insani kullanımda gayet tatminkar,e basınca haliyle yakıyor.herhangi bir problem yaşatmadı bize,bakımını aksatmadan en iyi şekilde bakıyoruz.Ufak bir video ekliyorum.Tiger marka egzozumuz var.akrapovic ile arasında kaldık fakat dağlar vardı arasında.o yüzden tiger aldık , performans kaybı yaşamadık.gayet sağlıklı yürüyor,arada bi ateş etme şeyside mevcut .ses olarak akrapovıcten 2-3 volume fazla diyebilirim. gazı çok hassas o söylenmiş zaten.onun dışında tek eksiği kuyruk kısmı zayıf-çelimsiz biraz.sürekli teker yapmaya meilli bir motor ayrıca.
    https://www.facebook.com/onur.ceylan...08505808865516

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akrapovicin mt serisi için özel egzozu bar zaten.
    Ducati alırsanızda termignoni takacaksın ya da üstünde onlardan varda alıcaksın
    hayırlısı olsun..
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)