Buda güzelmiş ama benim gönlümde yatan Yamaha Neos abi Nargo grisi pek güzelBenimki sadece hayal olur zaten
ben uygun fiyatlı bir bisiklet bakayım
![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03448858/detay
Buda güzelmiş ama benim gönlümde yatan Yamaha Neos abi Nargo grisi pek güzelBenimki sadece hayal olur zaten
ben uygun fiyatlı bir bisiklet bakayım
![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03448858/detay
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hayırlı olsun abi. Ne zaman büyüteceğini merakla bekliyorum. Senaryo hep aynı çünkü 50cc de kalan çok nadir insan tanıdım![]()
Öncelikle hayırlı olsun.
Görüyorumki tüm 50 cc'ciler buraya toplanmış stroker planları yapıyor![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Bende geçen hafta 50 cc aldım (bune arkadaş 50 lik votka gibi) daha önceleri her cc den motorum oldu en son 750 kawasakimi sattıktan sonra uzun süre motor almıyacaktım taki iş ekonomiye dönünce bide elde biraz para vardı çar çur olmadan bunu aldım mondial 50 revival alır almaz bakım yaptırdım 3000 deydi bakımdan sonra bi ses gelmeye başladı servise götürdüm eksantrik bilyası dağılmış dedim bu km de normalmi tamirci bende ilkdefa görüyorum dedi ne yapalım dedim, sen eniyisi şu iki bilyayı al tornacıda çaktır getir takalım yoksa 10 gün parça bekleriz yatar dedi bende hemen bilyaları aldım aslında gelecek parçada çin malı onun için japon malı bilya aldım 23 tl ye 20 de tornacı işçiliğide garantiye karşılattık 1 saatte hazır ettiler bakalım şimdilik biniyorum çin malı hiç motor almadım bu ilk zaten tüm katlanma nedenim 50 cc ve ekonomik olması
![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Düşük hacim işi bu adamlarda.75-125cc arasını coşturuyorlar,kanalda mevcut hepsi.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
bi haftadır şu 50cclere takık durumdayım..Gözüme kestirdiğim bikaç model var ama burayı kirletmiim yarın onun için başka bi konu açayım.
Maşallah kazasız belasız...15 temmuz köprüsünü geçmede ve e5 te prosedür olarak herhangi bi engel var mı?
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)