Herkese selam, günlük işe git gel toplam 10 km beni sorunsuz götürebilecek 50.000 tlye ikinci el 3000km ye kadar 50cc motor önerisi olan var mi? Cappucino vs. bakıyorum ama tavsiyelere açığım.
Herkese selam, günlük işe git gel toplam 10 km beni sorunsuz götürebilecek 50.000 tlye ikinci el 3000km ye kadar 50cc motor önerisi olan var mi? Cappucino vs. bakıyorum ama tavsiyelere açığım.
RKS LT50'lerde ABS var. Zaten QJ Motor LTM125 ile aynı motor. 8.5 Beygir hava soğutmalı. ABS olması bence çok büyüt artı.
RKS LT50 Pro Plus var bide bu sıvı soğutmalı 14 beygir ama ABS yok. Bu motoru aşırı kullanan var ve çok ciddi KM'ler yapıyorlar.
Ben şahsen acemi olduğum için motor konusunda ABS olanı tercih ettim. Motoru aldığım ilk gün 2 derece hava sıcaklığında ve full yağmurda sürmem gerekti bir problem yaşamadım yolda.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Konu sekizsilindir tarafından (06-03-2026 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: foto
group b ___
istanbul'da ben olsam kenan öztürk'ten eğitim alırım. zafer akçay akademiye de bakabilirsiniz, popüler olduğu için fiyatları yüksek olabilir diye tahmin ediyorum ama bilgim sıfır. benim eğitmen tanıdığım bolu'da, cumartesi pazar iki gün geçen sene 10 bine falan patlıyordu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)