User Tag List

Sayfa 19/19 İlkİlk ... 9171819
347 sonuçtan 343 ile 347 arası

Konu: güncel 50cc motor tavsiyesi

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selam, günlük işe git gel toplam 10 km beni sorunsuz götürebilecek 50.000 tlye ikinci el 3000km ye kadar 50cc motor önerisi olan var mi? Cappucino vs. bakıyorum ama tavsiyelere açığım.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selam, günlük işe git gel toplam 10 km beni sorunsuz götürebilecek 50.000 tlye ikinci el 3000km ye kadar 50cc motor önerisi olan var mi? Cappucino vs. bakıyorum ama tavsiyelere açığım.
    RKS LT50'lerde ABS var. Zaten QJ Motor LTM125 ile aynı motor. 8.5 Beygir hava soğutmalı. ABS olması bence çok büyüt artı.

RKS LT50 Pro Plus var bide bu sıvı soğutmalı 14 beygir ama ABS yok. Bu motoru aşırı kullanan var ve çok ciddi KM'ler yapıyorlar.

Ben şahsen acemi olduğum için motor konusunda ABS olanı tercih ettim. Motoru aldığım ilk gün 2 derece hava sıcaklığında ve full yağmurda sürmem gerekti bir problem yaşamadım yolda.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

u7kara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70'lere falan çıkarsanız sıfır yuki hammer tavsiye ederim vitessiz scooter mantığı ama tipi vs farklı
    Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

selam, scooter kız arkadaşımın, pcx aldığından satılıkta.

Arora Quantum 50-80 CC 2023 model hava soğutmalı 12700 km tüm bakımları tam, yetkili serviste kayıtlı. lastikler yeni aralık ayında alındı, koruma demiri var. fiyat 40 düşünüyor, ufak bir pazarlık olabilir.

Konu sekizsilindir tarafından (06-03-2026 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: foto
    group b ___

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir önceki sayfada paylastigim Arora Mojito (50/125) motosikletimi satip Honda Forza 250 aldim.

Lada Niva'dan inip, Mercedes ML'e gecmis gibiyim

Özellikle sele alti ve arka bagaj genisligi fevkalade.

Arora mojito'yu toplam 600km kadar kullandim. Parasina göre iyi secenek bence gayet isimi gördü.
    Daha konforlu daha bagajli uzun boyuma ayagimi daha rahat uzatabilecek bir motor almak icin sattim.

Tamamen görseli hosuma gittigi icin forza tercih ettim. Motosikletten hic anlamam. Bir kac eksi yanini sonradan fark ettim. Korna ve sellektör yeri biraz terso sacma. 60-70 gibi giderken elinizi anlik birakirsaniz direksiyonda dansöz gibi titreme oluyor. Elbet birakmamak lazim anlik eldiven düzeltiyordum.

Motosiklet sürüs egitimi veren yerler biliyor musunuz? Aslinda istedigim yere gidip gelecek kadar fena sürmüyorum ama viraja girme, nerede nasil frenleme yapilmali gibi konularda eksigim oldugunu düsünüyorum. Yasayarak degil de ögrenerek tecrübe etmek istiyorum. Önerilere acigim.

Buda karaoglan. Ayni renk bahtimda var.

[IMG]https]
    istanbul'da ben olsam kenan öztürk'ten eğitim alırım. zafer akçay akademiye de bakabilirsiniz, popüler olduğu için fiyatları yüksek olabilir diye tahmin ediyorum ama bilgim sıfır. benim eğitmen tanıdığım bolu'da, cumartesi pazar iki gün geçen sene 10 bine falan patlıyordu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler