nk250 yi sattım, şimdi arkadaşımdan BMW F800 alıyorum nasipse birkaç güne. 2008 model 40.000 km'de
s,r,st,gt,gs hangisi ? tahminim gsbol tork düşük devirde.. hayırlı olsun.
group b ___
Just a moment...
Arkadaşlar benim büyük oğlan bu motoru almak istiyor
Fiyatı nasıl alınır mı
Daha sonra satmak istersek satışı nasıldır prim yapar mı hızlı satılır mı
Aydınlatırsanız sevinirim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Abi selam
CF Moto benim beğendiğim bir çizgide güzel motorlar yapıyor
450SR kesinlikle F/P olarak hacminde güzel. Ben KTM390rc da bakardım, misal Just a moment...
Kullanmadığım için 450sr için yorum direk yapamam ama gençlerde çok görüyorum CF 450sr ın tutulduğunu söyleyebilirim. Ama aynı rakamlarda KTM de göz kırpar.
Herkes artık öğrendi biliyor ama ben kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Belki birinin işine yarar. 2 tane 250nkm oldu. İlki 2022 model eski kasa. Onu 6000de aldım sattığımda 16.000kmdeydi. Motoru inanılmaz sıkıştırarak kullanıyordum. Sürekli kesici yanlama teker vs vs. Bakıma 2000de bir sokuyordum erkenden. Mekaniğinde hiç bir kusur yoktu garip bir şekilde. Tekerde kafama aldım sattım. 2. Nkm 2024 modeldi. Onu da aynı şekilde kullandım 2000kmde almıştım 3000kmde kazaya karıştı. Bende kronik vs hiç bir şey olmadı. Çünkü ikisini de ikinci el almıştım. Sahibini üzen tek noktası parça fiyatları. İlk nkmla teker kazasından önce bir kere yanlarken düşmüştüm. Sağ ayak pegi kırıldı 1800tlye aldım mart 2024de. Mt25in sağ sol ön sağ sol arkası 800tl tutuyordu. Hesabını yapın. Duke 390 (bs4 kasa) ve 450nk sürme şansım oldu. Nkmın anahtarlığının bile ktmli olmasına rağmen söylemeliyim ki 450nk ciddi gidiyor. Ben ktmye yavru 07 diyordum 450nkymış aslında yavru mt07. He alınır mı bunu öğrenmemiz için bence 1 yıl daha beklemeliyiz en az. Büyük bir kumar olduğunu düşünüyorum şahsen. Ayrıca oktay motorun hizmeti de ciddi bir şekilde iğrenç ötesi. 250nk iyidir hoştur öneririm. 4 ay sr250ye bindim, ciddi manada kötü bir motordu. Virajları ve çektiği ilgi gayet hoş, ama sorunları maşallah bitmek bilmiyordu. Cf motolar değer kaybeden motorlardır. Sıfır alırsanız zarar edersiniz 140a alırsınız 250nk 100e satarsınız. 450nk ve 450sr için de bu olay geçerlidir. Bunu bilerek alın. Alırım binerim yükseltirim diye düşünüyorsanız, düşünmeyin bekleyin gidip yamahayı hondayı alın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)