group b ___
iyi bayramlar..
![]()
group b ___
ATtan inip avrata geçtik haftasonu, köklü bir değişiklik oldu azıcık
Otomobil alım ve ofise gidişlerin daha da azalması sonrasında büyük motor fazlalık gelmeye başlamıştı. Son 1-1.5yıldır satma isteğim vardı ama nihayetinde 10+yıldır motosikletten dolayı tanıdığım bir arkadaşla hayırlı olsun diyerek el sıkıştık. Doğan trendin Vespalardaki vade farksız k.k taksit kampanyası ile birlikte de Vespa Gts Super 250yle yola devam diyeceğiz bundan sonra
Hocam selamlar, vespa nasıl memnun musunuz ? Uzun seneler hepsi kendince hızlı olmak koşuluyla touring, sport touring, naked, maxi scooter kullanmış birini tamamen keyif amaçlı minimum hız beklentisiyle (100-120) mutlu eder mi? Bütün ömrüm nedensizce vespalara muhalefet olmakla geçtiŞimdi hem bu kampanyalar olsun hem boyutundan dolayı iş görmesi olsun niyetleniyorum.
Primavera 150 olur gts125-250 olur tamamen kararsızım, hiç üzerlerine dahi oturmadım. Boy 1.85 kilo 101, teknik olarak ve satın alım koşulları hakkında ufak bilgiler verir misiniz![]()
.
Selamlar, ihtiyaç ne o önemli derimönceden tek taşıtımdı o yüzden Vespa ile motor arayışlarına başlamışken maxi scooter almıştım ben, şimdi evden çalışıp otomobil de olunca şehir içinde gitgeller için büyük motora ihtiyacım kalmadı diyerek tercih ettim.
Vespa asla bir maxi değil, özellik ve kısmen işlevsellik olarak geride kalıyo amaa durunca bakıyosun-bakıyolar, inç lastiklere göre konforlu, citygrip lastiklerle geliyo, değerinin 3-5 katı motorlar kadar ilgi çekiyo,üstündeyken keyifli hissediyosunuz.
İlk motorum da piaggioydu o zaman ustam şimdi arkadaşım sen Gts al rahat gezersin demişti umarım yol gösterir size deBen şahsen 125cc tercih etmem, ilk motor olsa hadi neyse de 120-130ları abi beni bi sal demeden gidebilsin. Amortisör,sele,şasi farkları var 2 model arasında, ki sizin boy kilo da primavera kaybolabilir.
Devam ediyo olsa gerek model model 6-9 ay kredi kartına vade farksız taksit yapıyolar, az çok baktıysanız Vespada renk,sele, kadrandan dolayı model farklılaşıyor. göz zevki biraz daha fiyatı belirliyo. gts 250 ile gts super 250 arasında renk ve sele farkı dışında bir fark yok mesela, kırmızı istediğim için super tercih ettim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)