Normal Bakımdan kastım normal yağ bakımını kastetmiştim.Zira 125 lik Rks bir Schooter aldım.
Garanti için servisinde bakım yaptırıyorum sadece yağ değişimi yapılıyor filtreyi temizleyip takıyorlar 2024 te 1310 tl alıyorlardı o yüzden sordum.Cevap için teşekkürler.
Ne olursa olsun Honda Servis ve yedek parça oldukça makul bana göre
Sizinle benzer bi sorunu bende yaşadım kendimde motosiklet ustasıyım varyator tarafindan ses geliyordu kisa keseyim gittim Adana'daki bayiye servis danismani ve ustayi çağırdım dedim ses var rulman degisimi talep ediyor istiyorum dedim acip bakariz varyator temizligi yapariz tespit edilirse ücret alicagiz dedi usteledim bende 900 km motor arkadas abi dili mi var sana soyledi diyor arizali parca icin bende osaattten sonra midem bulandi yaktim garantiyi kendim halletim kesinlikle bizden al ama bize bulasma kafasindalar
1998 Şahin S 33 AJZ 68
1997 Şahin S 01 UD 969
2001 Şahin 1.6 ie 01 BG 670
2000 Civic 1.6 İes 01 DOZ 84
1994 Doğan SLX 80 EK 054
Yahu Honda ve servis kelimelerini aynı cümlede görünce ruhum daralıyor. Allah yaptıkları motorlarında servis ağının da belasını versin. Öncelikle çok geçmiş olsun sonuna kadar gidin lütfen benim de başımdan geçen olay şu. 2024 temmuzda sıfır bayiiden aldığım bir Forza 250'm var. Bütün bakımları Esengül Honda'da yapıldı. Ki kitapçık 12.000 km'de bir rutin bakım diyor ben her 2500km'de bir bakıma soktum. Şuan 16.000 km'de. Bu lanet Forza'nın aptal debriyajı kronik problemli. Servis bunu biliyor. Debriyajım 7000km'de bozuldu motor kalkışta tartartar deli gibi titreyerek kalkıyordu. Servise götürdüm değişti servise bunun bir kronik sorun olduğunu debriyaj denilen zıkkımın 7000de başına bir şey gelmemesi gerektiğini bunun suçunun markalarının aptal mühendislerinde olduğunu açıkça izah ettim. Fakat kendileri sizin suçunuz zorlamıssınız dedi ve 10 binimi alıp beni başlarından attılar. ULAN ZORLAYACAK OLSAM FORZA MI ALIRIM DELİ MİYİM BEN? Neyse bela okuyarak verdim ve çıktım. Şuan yine debriyajım bozuldu. Yine bir 10k falan üfleyecekler herhalde randevuda alamıyoruz ki bugün aradım eylüle randevu verdi. Kaldı ki motorda da garanti var yani suçu direkt yıkıyolar ama herifler. Şu aptal bakımı yapıp motoru direkt ilana koyacağım. Bir daha ne Honda alırım ne de bayiisinin önünden geçerim. Sizlere de tavsiyem budur ALMAYIN, ALDIRMAYIN.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)