Selamlar, motoru sonunda aldım ilk keyfi kullanışı yaptım, güzel bir iki fotoğraf çektim kendimce,
Değişiklikler sonrası garaja dönüş, plakadaş abisiyle
İlk bi deniz havası
Sonra cadde pozu ile kapanış
Kardeş pozları
![]()
Selamlar, motoru sonunda aldım ilk keyfi kullanışı yaptım, güzel bir iki fotoğraf çektim kendimce,
Değişiklikler sonrası garaja dönüş, plakadaş abisiyle
İlk bi deniz havası
Sonra cadde pozu ile kapanış
Kardeş pozları
![]()
İkisine de maşallah. Eklentileri gördükçe beynimde çaçing sesleri çaldı. Kesenize bereket. Plakaların orjinal boyut olması çok çok iyi olmuş. Polisler bu ara cılkını çıkardı işin. Lütfen dikkatli kullanın. Mümkünse bütün arabaları cars 1'deki arkaya devrilen traktörler gibi görün zeka seviyesi olarak. Motoru bırakmak zorunda kalmış biri olarak söylüyorum bunları...
Tekrar bir güncelleme ile paylaşım yapalım. bitirdim derken bu sefer ön görünümde iki değişik yapma kararı aldım. zelioni amortisör kapağı alarak yürüyen tarafını komple doldurmuş oldum. sonrasındada ön kravat dediğimiz parçayı gövde rengi boyatarak tamamen turuncu ve piano black kombinine geçmiş oldum.
ön tarafı beğenenler çok beğendi, beğenmeyenler hiç beğenmedi genel yorumları merak ediyorum eski parçam duruyor onu depoda saklıyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)