User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Peugeot 307 Tesisat Yardım

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AKIN_ARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 5355 Diyordum 5 kanal olsun tek olsun fakat. 2 kanal jbl Bass İçin 4 Kanal İçin Jbl Kolon ve Comp lar için yapsak daha iyi olur diyorsun. Kullandıgın Kablo Kit'inden Memnun'musun peki ?
    Bende aynı şekilde 5 kanal tek amfi ile işi götüreyim dedim ama bass olarak istediğim kaliteyi yakalayamadım. çok yakın bir arkadaşım da aynı model araçtan var sistem te amfi dışında aynı,diğer araçta 2 adet jbl amfi var ve fark çok açık bir şekilde belli. sanırım iki işi aynı anda yapan birini iyi yapamaz sözü doğru.

kablo kitinden de çok memnunum,hoparlör kabloları presli yatsı şekilde ve iç yapısı örgü.Ama fiyat olarak daha ekonomik ve kaliteli olması açısından cadence te tercih edilebilir.burada da seçenek çok aslında.

AKIN_ARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şunu düşünüyorum acaba araç içerisin'de 2 adet kompanet takımı kullanarak mı daha iyi verim yakalarım yoksa 1 adet kompanet 1 adet oval kolan takım kullanarak mı ? Eğer oval kolon olarak ise 200 tl civarı tavsiye edebilicegin marka model varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kanal amfi tamam ama bass için linktekinden farklı bir amfi bakmalısın.mono amfilere bak.

oval ve diğer çaplı coaxiel hoparlörlerde vocal sesleri daha iyi duyabilirsin,araçlarımızda ki 200 300 tl lik componentler de durum biraz daha farklı oluyor enstrüman sesleri daha net oluyor vocal biraz geride kalıyor. üst sınıf ürünler kullanılmadığı sürece bu durum böyle en azından benim gözlemleyebildiğim bu.bunun için tercihlerin doğrultusunda seçim yapmalısın.

ama 1000 tl verip Focal DLS gibi markaların componentlerini alınırsa ozmn durum değişir Bu arada focal ın 207 307 ve 308 için özel ürettiği şu ürünü de incelemeni tavsiye ederim.

BORKED

AKIN_ARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi Ön Takım'lar zaten İnfinity Refarence Serisi Kompanet Fakat Arka Kısım Kafama takıldı. Oraya'da Companet alıyım yoksaoval kolon mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi üst sınıf bir şey olmadıkça aralarında bir fark olacak ovaller de vocalleri çok daha net duyarsın ama component ler de buradan biraz fedakarlık ediliyor ve enstrüman sesleri daha iyi alınıyor.burada senin tercihin önemli.

oval kolon olayı da component kadar karışık ***** 2 3 hatta 4 yollu oval ler mevcut. genelde tanınmışlık ve uygun fiyat konusunda insanlar pioneer alıyorlar, ama ortalama bir bütçe ile alpine,vibe,clarion,kenwood,jbl,magnat,powerbass gibi markalar da var. dediğim gibi burası tamamen zevk meselesi,13 cm lik component yerine güzel bir oval daha güzel sonuç verebilir bence.ama ben pandizotla falan uğraşmak istemediğim için ellemedim o kısmı.

huseyinnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akın aynı araca sahibiz gerçi ben satıyorum aracı ama sana tecrübelerimden bahsedeyim biraz: 307'lerde orjınal hopörlör yeri kapı döşemesine monteli şekilde ve alacağın en üst seviye hoporlör olsun o şekilde bağlarsan istediğin verimi alamassın, yapacağın uygulama resimdede görüldüğü gibi kapıya 16cm kasnak kesip hopörlör yeri yapıcaksın sana tavsiyem kapı içini ve dışını izolasyon ile kaplamandır çünkü amaç free çalmasın hava çıkacak alan bırakmadan orda bir nevi kapalı kutu görevi gördürmek izolasyon yapılmadan yaparsan bu işlemi hiçbir anlamı kalmıyor ben Bouhose'dan aldığım çatı izolasyon malzemesiyle işimi görmüştüm ses ve hopörlörün gücü inan çok değişiyor

Birde arka koltuklarda genelde oturan olmuyorsa arka kapıya hopörlör takmana gerek yok bence ön kapılara orta seviye bir cihaz tak crosoverları kullanmadan aktif olarak sürersen iyi bir ayarla inan çokta tatminkar bir ses alabilirsin

Umarım resimler ve yaptığım uygulama sana yardımcı olmuştur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)