User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: 250 liraya kadar mono amfi tavsiye

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı cXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen arkadaş bak abartmıyorum 12 13 dk dır şu iki satır yeri anlamaya çalışıyorum beyin okşanması geçiriyorum şuan üniversite cidden pişmanlıkmış (yanlış anlama senden kaynaklı değil finallere çalışıyorum bjt jfet mosfet alayı birbirine girdi )

neyse ben asıl konuya gelem. öncelikle fotoda kırmızı çizili alan neresi ben mi göremiyorum

monolarda dahil her amfide 2 çift rca girişi mi var? eğer öyleyse anladığım kadarıyla birine normal rca çıkışı gircek diğerine sub çıkışı gircek.
    bi hava aldım kafam biraz yerine geldi yukarıdaki fotolarda iki amfi var onların biri 2 kanallı mono diğeri tek kanallı mono amfi anladığım kadarıyla.

ben tek kanallı mono kullanacağım için bende 1 çift rca çıkışı olacak sanırım. o 1 çift rca girişne ben sadece sub çıkışını bağlayıp teybin rca çıkışını hiç kullanmayacağım anladığım kadarıyla.
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sub çıkışıda zaten rca çıkışıdır alkollü forum kullanmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inan alkollu olsam bu kadar olmazdım

benim teybin kullanım klavuzundan bu fotoğraflar. bu arka sağ ve sol kanallar rca çıkışları sanırım. şimdi bende tek amfi çıkışı var ve buda sub çıkışı mı?

sub çıkışı olduğunu nerden çıkardın diyorsanız da alttaki fotoda sub açma kapama ayarı olduğunu gösteriyor.

amfinin rem girişne bağlanacak olan çıkış anten bağlantısı yazan yer mi yoksa otomatik anten yazan yer mi?

bide aklıma gelmişken bu DSP açma kapama ne işe yarıyor?
    aracta ikiside yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımse demıyokkı o teyple o iş olmaz dıye ılla benmı dıyıım.. ıkıncı el de olsa sony pionner bak dostum.. 3adet rca cıkısı olucak front rear sub conturoll..

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan876 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kımse demıyokkı o teyple o iş olmaz dıye ılla benmı dıyıım.. ıkıncı el de olsa sony pionner bak dostum.. 3adet rca cıkısı olucak front rear sub conturoll..
    hakan abi konuyu takip ediyorum fakat arkadaş olaya bayağı bilir kişi gibi yaklaştı yok 1 ohm da stabil olsun 400rms bass bağlıcam yok 2 adet bass bağlarım ve 250 liralık baktığı bütün anfiler çin malı dandik anfiler hepsi voltajın kralını veriyor bunları okuduktan sonra insanın yazası gelmiyor bazı arkadaşlar güzel güzel yazmış o anfilerle o iş olmaz diye arkadaş diretiyor illa 1 ohm olacak bu markalar olacak diye boşuna yazıyoruz yani dostum kusura bakma yazdım ama seni rencide etmek için yazmadım insanlar bişeyler biliyorlarki sana yardım etmeye çalışıyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte 250 liralık anfi ve şemasını koyduğun teyple bu iş olmaz
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimler konusunda kusura bakmayın Kırmızı yazmışım siyah ile işaretli yer ( genelde kırmızı yaparımda )

Hakan Abi en sağlıklısı senin dediğin gibi Kaliteli bir marka.

Ama Jameson'da az buçuk tıngırdatır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan konuyu takip ediyorum fakat arkadaş olaya bayağı bilir kişi gibi yaklaştı yok 1 ohm da stabil olsun 400rms bass bağlıcam yok 2 adet bass bağlarım ve 250 liralık baktığı bütün anfiler çin malı dandik anfiler hepsi voltajın kralını veriyor bunları okuduktan sonra insanın yazası gelmiyor bazı arkadaşlar güzel güzel yazmış o anfilerle o iş olmaz diye arkadaş diretiyor illa 1 ohm olacak bu markalar olacak diye boşuna yazıyoruz yani dostum kusura bakma yazdım ama seni rencide etmek için yazmadım insanlar bişeyler biliyorlarki sana yardım etmeye çalışıyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte 250 liralık anfi ve şemasını koyduğun teyple bu iş olmaz
    arkadaşım konuyu takip ediyorum diyorsun ama çok iyi takip edememişsin anlaşılan ben çok iyi bir sistem istemediğimi en başından beri söylüyorum benim etrafımdaki insanların hiç birinde 300 liralık bile amfi yok ve o adamların sistemi bana yeter ve artar.

benim bütçem belli ben bu bütceye alınabilecek en iyisini araştırıyorum. burası forum sitesi ve forum sitesinin amacı insanları bilgilendirmek deneyimlerini paylaşmaktır öyle 250 lirayla bu teyple bişey yapmazsın demekle olmuyor bu işler. ben kimseyi zorlamıyorumda burda bana bunu anlat diye. arkadaşlar kendi istekleri dahilinde beni bilgilendiriyorlar.

bu arada benim 3 adet rca çıkışınada ihtiyacım yok. sadece mono amfiyi bağlasam yeter bana. hakan arkadaş belki sinyal kaliteli gelmez diye öneriyor olabilir o markaları ama bir kaç ay sonra ana ünite olarak pc kullanacağım zaten pc bi sony pioneer kadar kaliteli sinyal yollar diye düşünüyorum

tekrar söylememde yarar var sanırım goldmaster cd çalar jameson 505 amfi ve bir adet blaupunkt bas olan sistemin verdiği performası arıyorum.
    aracta ikiside yok ama

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sony pc'de anfi çıkışı varmı? kulaklıktan rca mı yapacan?
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka olmalı bu biri beni deniyoo.. saka oldugunu soylee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka olmalı bu biri beni deniyoo.. saka oldugunu soylee
    1. si pc sony değil 2.si kulaklık çıkışını teybin aux una gireceğim. teyp çıkışlarına amfi bağlanacak biraz daha fazla düşün hakan kardeş komik duruma sen düşme
    aracta ikiside yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım ben sana yapamzsın olmaz demedım alcagan sonuc guzel bır dıstorsyonlu muzık..her bır unıtteden bır unıteyye gecmen gurultu kat sayısını artırıcak zaten teyıp bıtık anfı gurultu oaranı ustune de bu unıte artık sen gaza bastıkca vınlar ortalık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım ben sana yapamzsın olmaz demedım alcagan sonuc guzel bır dıstorsyonlu muzık..her bır unıtteden bır unıteyye gecmen gurultu kat sayısını artırıcak zaten teyıp bıtık anfı gurultu oaranı ustune de bu unıte artık sen gaza bastıkca vınlar ortalık...
    ünite değiştirmek verimi azaltır bu konuda haklısın ama ipod dan aux a bağlanıp müzik dinlediysen bu verim azalmasının hesaba katmıcak kadar büyük olduğunuda bilmen gerek.

şimdi diye bilirsin neden ana üniteyi değiştirmemekde kararlısın? şöyle açıklayayım: ben pc olarak tablet kullanacağım bu sayede film video klip izleyebileceğim. 32 gb gibi bir hafızam olacak ve bana lazım olan her türlü bilgiye erişimimi sağlayacak buna word excel gibi dosyalarda dahil. bu ürünü sadece arabada da kullanmayacağım istediğim yerde kullanabilirim. hatta bu ürüne usb den klavye yada oyun kolu bağlayıp neo-geo gibi küçük ateri oyunları bile oynabilirim arabamda... yada şehir merkezinde wi-fi den internet bağlantısı heran arabanda olabilir.

ses sistemi boyutunda düşünmek gerekirse de en az ipod un verdiği ses kalitesini vereceği kesin. bunun yanında winampdan 10 bant frekans ayarı yapabilirsin.
    aracta ikiside yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar benim arabamdaki planladığım ses sistemini adım adım anlatmamda yarar var sanırım.

1. aux girişi olan ses çıkışları en az 4*45 watt olan bir mp3 çalar almak (alındı- jameson 6900)
    2.mono bir amfi almak (rms seviyesi basa uygun seçilecek. şimdilik xetec 600.1 olarak karar verdim)
    3.bas alınacak(yüksek rms li bir bas. şimdilik pionner ts-w308d4 olarak karar verdim)
    4.tablet pc alıncak(işelmcisi 1Ghz üstü ram 256Mb üstü olacak)
    5.2 kanal mid amfisi alınacak(rms seviyesi mid-tiz hoparlöre uygun seçilecek. teyp çıkışı rca ya çevrilecek)
    6.1 takım yüksek rms-li mid-tiz alınıp kapı içine yerleşecek.

evet arkdaşlar planlarım bu şekilde. bu sistemi hazıran ayının ilk haftası tamamlamayı düşünüyorum vakit bol aceleye gerek yok. sistemimde hata varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşların demek istediğini anlıyorum kalite al bir kere al diyorlar ama her zaman dediğim gibi ben uç noktalarda ses sistemi hazırlamayacağım ana ünite olarak goldmasterın yaptığı amfi olarak jameson 505in çıkardığı performans bana yeterli.
    aracta ikiside yok ama

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan Abi Ben arkadaşa katılıyorum

O kadar araç sistemi bağladım kendim. Dandik ürünlerde oldu kalitelide. Güzel bir bağlantı ve ayarla normal kullanıma yetecektir.

Tablet olayını ben Cep telefonumda yapıyorum. Çıkan ses ile bir buralardaki bir çok kişi şaşırıyor

Askerde yaptığım araca ufak ses sistemi (sadece ufaktan tıngırdıyor) bir çok aracın orijinal sisteminden iyi çalıyordu.

Kullandığım malzemeler ise
    1 Tane Uzakdoğu Mp3 Player
    1 Tane Aciko RCA girişi olan Ekolayzır
    2 Tane Çıkan TV hoparlörü
    1 tane 5 TL lik Dandik Tweeter
    1 Tane markasız bir Oval Coax...

Araç Land ROver Ambulans (teyp yada buna bağlı hiç bir şey aracın orijinalinde yok )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xetec 600.1 i bu sabah aldım arkadaşlar kargoya verildi pazartesi elimde olacak 210 tl fiyatı. bas kontrol aparatıda mevcut
    aracta ikiside yok ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)