Db Sonic db940a o Bir Fransız Efsanesi - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 66656621
düşünürsen yardımcı olabilirim pmden ulaşırsınız..
150 degılde 199 lıra gıbı fıyatlara ıstedıgınızz ozellıkte marka cıhazlar bulmanız cok mumkun reklam olmaması acısında ısım telaffuz etmeyeyım fakat buyuk marketlerdekı reyonlarda zaman zaman 179 199 lıra gıbı fıyatlara zaman zaman mevcut cıhazlar oluyor saygılar
100 liraya necvox mu ne aldım usb girişli micro sd kart girişli filan hem bağlattım hepsi içinde 100 tl yememnunum
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...devamını mutlaka beklerim..hem ben hem de alıcak olan başka arkadaşlar varsa bilgi sahibi oluruz
http://www.techturkey.com/forum/elek...dyo-calar.html
200 tl ye Alpine Vereyım sana ıstersen
eywallah hocam saolasınya dediğin şekilde olucak yada forumda satılık ilanı veren arkadaşlardan alıcam... en son bir tane wardı 0 fiyatı 350 idi forumda az kullanmış temiz vs diyordu istediği fiyatta 200 dü.Ürünü tabi ayın 15 i gibi alıcam için kısmetse , satışı yapan arkadaşta fiyat uygun olunca ürününü hemen satıverdi...
pioneer olsunda çamurdan ossunnn![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
dostm 150 ye usb cd hersey var kumandalı lg marka ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)