User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Kompenat yardımm

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer anfi kullanmıyorsanız ve kullanmayı düşünmüyorsanız compenat takımı almak yerine coax serilere yönlenmeniz daha iyi olucaktır. Anfisiz çaldırmazsınız bu malzemeleri. İlerde anfi alıcağım derseniz tabiki compenat almanız daha mantıklıdır. Alıcağınız yerden kendiniz dinleyip alırsanız daha sağlıklı olur Her malzemenin kendine göre tonlaması vardır Bana güzel gelen size sert çalıyor gelebilir Ne tür müzik dinlediğiniz ön plana çıkıyor burda.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    öncelik nasıl bir kulak zevkin olduğudur sonra bu kulak zevkine göre component takım seçilir.. her componentın derinliği altlardaki sesi verişi farklıdır.. mesela kendine kaliteli müzik dinlerim öyle bam tıs bam tıs millet dinlemesin ama ben arabanın içinde müzikal kulak ziyafeti çekiyim diyorsan infinity focal morel dls bunlar çok iyi ben aktif millete de dinleticem müziği sert gümbür gümbür ses versin diyorsan kicker hertz hsk serisi bunlardan şaşma bende compenant alıcağım için araştırmadayım uzun süredir ve compenant seçiminde kulak zevkinin çok önemi olduğunu fark ettim..

mesela arkadaşın aracında soundmagus dinledim onun hoşuna gidiyor ama benim kulağım ağrıdı bir noktadan sonra çok sert vuruyordu.. yani kulak meselesi çok önemlidir..

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelik nasıl bir kulak zevkin olduğudur sonra bu kulak zevkine göre component takım seçilir.. her componentın derinliği altlardaki sesi verişi farklıdır.. mesela kendine kaliteli müzik dinlerim öyle bam tıs bam tıs millet dinlemesin ama ben arabanın içinde müzikal kulak ziyafeti çekiyim diyorsan infinity focal morel dls bunlar çok iyi ben aktif millete de dinleticem müziği sert gümbür gümbür ses versin diyorsan kicker hertz hsk serisi bunlardan şaşma bende compenant alıcağım için araştırmadayım uzun süredir ve compenant seçiminde kulak zevkinin çok önemi olduğunu fark ettim..

mesela arkadaşın aracında soundmagus dinledim onun hoşuna gidiyor ama benim kulağım ağrıdı bir noktadan sonra çok sert vuruyordu.. yani kulak meselesi çok önemlidir..
    dedıgınız gibi aracın içinde kendımne müzik ziyafeti cekmek istiyorum

evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kicker alabilirsen zevkine doyamassın. ama yazdıklarından cadence iyi marka )
    arıyoruz işim var, haber gönderiyoruz işim var, İŞİN VARSA VERGİ LEVHAN NERDE A İBİNEE ( SABRİ ABİ-AYDEMİR AKBAŞ)

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi hacı ürünlerin markalarından cok modelleri Clarion ve cadense in sağlam üst serileri war ama ben seni hertz 165 c önereyim =) bangır bangır calıyor

bütçeyi yaz ... bu dark anlar tesisat işinden biraz... bende az bucuk görmüş geçirmişliğim var
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi hacı ürünlerin markalarından cok modelleri Clarion ve cadense in sağlam üst serileri war ama ben seni hertz 165 c önereyim =) bangır bangır calıyor

bütçeyi yaz ... bu dark anlar tesisat işinden biraz... bende az bucuk görmüş geçirmişliğim var
    butce süreklı degişiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok üst seri bi comp takımı düşünmüyorsan hertz esk serisi fiyat performans kalite bakımından fazlasıyla işinizi görür.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)