User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Oto muzık sısıtemlerın de mod..

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkat dagıtabilir dikkat et.

Arabada ben de tabletle video çaliyorum. Bazen cocuklara bazen kendime

Arabada hi.fi isi zor. 10bin liralik sistem bile hafif kaliyor. Evde ortalama bir sistem bile daha iyi.kulaklik hificilerin sevmediği bisey

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat dagıtabilir dikkat et.

Arabada ben de tabletle video çaliyorum. Bazen cocuklara bazen kendime

Arabada hi.fi isi zor. 10bin liralik sistem bile hafif kaliyor. Evde ortalama bir sistem bile daha iyi.kulaklik hificilerin sevmediği bisey
    dikkat dağıtma olayı doğru mesela şehir içi sadece klip ve köprü trafiğindeysem tv yi açıp haberlere bakıyorum köprü yolunda star atv trt flashtv çekiyor zaten dur kalkda olduğun için kaza yapma oranın yok..

onun dışında film falan ancak uzun yolda koyuyorum oda en önemli kısmı bu tr dublajlı yani alt yazıyı okumak için birde ekrana bakarsak vay halimize tr dublajlı ve özellikle altını çiziyorum önceden izlediğim bir film ve tekrar izlemekden keyif alıcağım filmleri koydum arabaya.. izlediğim film olduğu için tekrardan ekrana bakmama gerek kalmıyor ara ara göz ucuzyla belli sahnelere baksam yeterli oluyor ses zaten var.. multimedia olayının öyle detaylı bir olaylarıda var aslen mesela korku gerilim türü filmleri koymadım arabaya hep komedi yada komedi aksiyon, komedi dram tarzı filmler.. yani yolda insanın psikolojisini germiycek filmler.

Tablet olayını ben biraz geliştirerek yapdım ama henüz tam bitmedi ilerde fotoları koyarım arka kafalıklara lcd ekra alıcakdım artık o sistemlerin eskidiğini düşündüğüm için arka kafalıklara tablet askısı aldım 2 tane henüz tabletleri almadım birde usb vınn dan wifi datığıtıcısı aldım konturlu vınn da alıcam yani arabanın tamamen kendine ait internet sistemi olucak.. aldığım wifi datığıtıcıda minnacık kendinden bataryalı bir şey yani kablo elektirk bağlantısına gerek yok arada arabada şarj etmek yetiyor.. önde teyp olduğu için öne tablet düşünmedim ama sonradan keşke teyp almasam öne 7 inçlik şimdiki son kasa mercedes a serilerindede olan ama onlarınkinden daha şık olan tablet tutacakları var onlardan bir tane ön göğse alıp birde ön göğse 7 inçlik bir tablet alabilirdim dedim ama geçdi artık .. onu daha öncede yapdığım gibi bir çevirici ile anfiye bağlarsam kulaklık çıkışından en azından iyisi kötüsü tabetteki her şeyi dinleyebilirim arabanın kolonlardan diye düşündüm ama dediğim gibi geçdi artık

bende sevmiyordum kulaklığı ama arkadaşda audio-tecnica vardı onda dinledim on numara normal müzik sistemleri yanında sönük kalır sensseir aldım inan evde en son kolonları ne zaman açdım hatırlamıyorum fim bile izliycek olsam yamaha anfiye bağlıyorum salondaki inanılmaz diyebilirim film içindeki çevresel sesler falan sanki filmin içinde gibisin işin ekstra artılarıda cabası kimseyi rahatsız etmiyorsun komşulardan şikayet gelmiyor her şey kafanın içinde
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende thrust tablet tutucu var ona bagliyorum. One aldigimda zaten tabletin vakumlu tutucusu var. Auxdan teybe giriyorum.

İnterneti telefonun 3g sini kullaniom. Hotspot ozelligi var. Surekli sarjda zaten. Tabletinde arac sarji var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende thrust tablet tutucu var ona bagliyorum. One aldigimda zaten tabletin vakumlu tutucusu var. Auxdan teybe giriyorum.

İnterneti telefonun 3g sini kullaniom. Hotspot ozelligi var. Surekli sarjda zaten. Tabletinde arac sarji var.
    ben öyle istemedim benim telinde hotspot u varda.. arabanın kendine ait hemde bağlantı hızı daha yüksek bir modemle dağıtıyım dedim.. ebayda beğendiğim bir tutucu var ama işde geçdi artık teyp almasam alırdım şu tutucudan birde en güzelinden 7 inçlik bir tablet teypden daha ekonomiğe gelirdi.

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 320 bit olmasına dikkat ediyorum. Dinlediğim aradığım parçaları 3 siteden aratıyorum. O 3 sitede genelde hep 320 bit oluyor.
    Hulkshare
    zippyshare
    soundcoloud

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu biraz dallanmış budaklanmış.

çok kısa bir şey söylemek istedim,kablolama müzik kaynağında hoparlöre kadar uzanan bu varlıklar bu damarlar be kadar kaliteli olursa o kadar güzel müzik dinleriz, en iyi hoparlörleri de alsanız kablolar kötü ise % 100 verim almayı beklemeyin. Ayrıca Orjinal cd lerin sıkıştırılmış formatlar dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum,bunun için mümkün oldukça cd den müzik dinlemeye çalışıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mimit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu biraz dallanmış budaklanmış.

çok kısa bir şey söylemek istedim,kablolama müzik kaynağında hoparlöre kadar uzanan bu varlıklar bu damarlar be kadar kaliteli olursa o kadar güzel müzik dinleriz, en iyi hoparlörleri de alsanız kablolar kötü ise % 100 verim almayı beklemeyin. Ayrıca Orjinal cd lerin sıkıştırılmış formatlar dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum,bunun için mümkün oldukça cd den müzik dinlemeye çalışıyorum.
    arabada o kadar çok etken varki say say bitmez.. arabanın kendinden arabanın orjinalinde kullanılan kaplama malzemelerinden tutun arabanın iç hacmi fabrikanın kolonları konuçlandırdığı yerler kablolama işçilik kullanılan malzeme çalan müzik dosyasına kadar..

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takıpteyım muzik kalitedıne dıkkat ederım ama 450 460 ları ılk sızde duyuyorum gercekten hoparlör kablodunyn ıncelıgı kalınlıgı bıle fark edermı ?
    AP Type-R

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kablo kesinlikle kalite yakalanmasında etken bir parça,kalınlıktan ziyade hoparlör kablolarında esas olan kalite mesela ben aracımda hoparlör kablosu olarak Vibe ın FaltFelx(high definition) ürününü kullandım,bu kablolar yuvarlak şekilde değil yassı şekilde tasarlanmışlar, kablonun iç yapısı da düz yada burma şeklinde değil, örgü şeklinde yani içindeki bakır telleri aynı saç örgüsü gibi örülmüş.Kalın değil ama son derece kullanışlı ve sağlam,iletim daha sağlıklı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)