punch p2 dıyorum bnde
czt ye ozel kabın derım cok az bagaj kapasıtesı vaar 25 veya 20 cm dusun bence cıft bobın rms degerı 300 ustu olmasın..marka zevke gore degısır.
Anladım dün gezerken gördüm kicker comp vr var 30cm de bu bass nasıldır işimizi görürmü bunu uygun fiyata alabilirim.
1.6tdi.
Ecutech.
Birkaç kere işimin düştüğü bir tesisatçı var istersen buradan alabilirsin.
Fiyat da fena değil. Gördüğüm kadarıyla düzgün de bir esnaf.
Kicker Comp VR 12 CVR 12 30 cm Subwoofer - Subwoofer ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 37469588
bu kıcker ların slim olanları war 200 rms mi neydi bakmıstım comp a benziyordu tipi czt için yer sıkıntısı yaratmıcak birşey gibiydi onlara bakın bence
edit:
mesela http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...61150811/detay
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Tesisattan ve tesisat değerlerinden pek anlamam ama, uzun süreler portsuz kabinde JL Audio w3 kullandım. Son derece memnundum.
mevcut sistemi tam olarak belirtmiş olsaydınız daha doğru yorum yapmak mümkündü. fakat şunu unutmayın. besleyemediniz bass size olumsuz sonuç verecek. anfiye fazla yüklenmeden tonlu çalan bir bass ve kabin kombinasyonuyla daha mutlu olursunuz.
bagajda çalmayan bassla dolaşmak, ferrari sahibi olupta benzin yetiştiremediğinden binememeye benzer.
Abi dün gece kafayı kırdık yeterince, isteklerini anladıysam CVR12 tatmin edicek seni portlu kutu 60lt de ve 2 ohmda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)