User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Woofer Direk Bağlanırmı ?

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi aracıma yapdım şu anda arkadaşada yapıyoruz tesisat işi tamamen paraya endeksli kardeşim bir kere başlayınca elini kurtaramıyorsun yani tam yapman lazım yarım yamalak iş verdiğin paranında çöpe gitmesi demek..

elindeki wooferı her tür mono anfi çalıştırır 160 rms o kadar ciddi bir değer değil ama pandizot üstüyse kabin anfisi değilse pandizotuna takman gerekir mdf işi çıkar bu seferde..

şahsi fikrim orta halli bir müzik sistemi yapıcaksan önlere orta halli bir compenant takımı alman arka bagajada güzel bir woofer ile ikisini bir anfiye bağlaman orta halli hatta biraz alt bir sistem olarak yeterince doyurucu ve güzel olur..
    malesef sana katılıyorum 2 ovalle başlamıştım 4 takım woofer değiştirdim. 2 takım anfi değiştirdim 4 takım teyp dur durak yok yetmiyor bi zaman sonra bı arada wooferı anfisiz calıstırabilirsin teybin cıkısına bağla ha verdiği ha vermediği ama..
    AP Type-R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç sorma modifiyenin sonu varda bu müzik işinin kesinlikle 3 aydır kendi aracım için kovaladım beynim döndü sonu yok heleki multimedyada girdiya işin içine artık akıllı yazılmlar işlemciler arka eğlence paketleri uydu internet v.b olayın boyutu aldı başını gitti yetişemiyorsun iş tek kolonlarla bitmiyor artık bu devirde ama gel görki paraya kıyanda var adam morel supremo satıyor 3500 tl lik kolon alan varmı diyorsun olmazmı abi diyor.. adam öne arkaya iki takım supremo alsa 7 bin tl.. ikinci elde bir araba parası..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç sorma modifiyenin sonu varda bu müzik işinin kesinlikle 3 aydır kendi aracım için kovaladım beynim döndü sonu yok heleki multimedyada girdiya işin içine artık akıllı yazılmlar işlemciler arka eğlence paketleri uydu internet v.b olayın boyutu aldı başını gitti yetişemiyorsun iş tek kolonlarla bitmiyor artık bu devirde ama gel görki paraya kıyanda var adam morel supremo satıyor 3500 tl lik kolon alan varmı diyorsun olmazmı abi diyor.. adam öne arkaya iki takım supremo alsa 7 bin tl.. ikinci elde bir araba parası..
    ben daha o kadar ilerlemedim zamanla o kadarına da gerek yok bence
    AP Type-R

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben vakti ile 400 rms bası teybin çıkışına bağlamıştım. daha sonra da çok bağladık. sesi de ona göre çıkıyor tabii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)