User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Golf mk5 güç kablosu

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Golf mk5 güç kablosu

merhaba arkadaşlar kendim bayadan beri elektrik elektronik işleriyle ilgileniyorum yani yapılacak işlere yabancı değilim o yüzden tesisatçıya git demenizi istemiyorum neyse lafı uzatmayayım golf mk5 aracıma orijinal sistemini bozmadan sadece subwoofer eklemek istiyorum sorularım ise şu şekilde:
    1)aküden bagaja kabloyu nereden geçireceğim ? o kadar bakmama rağmen bir yer bulamadım

2)aracın orijinal teybi duracak bu durumdada amfi çeviricisi takacağım amfi çeviriciside bildiğiniz üzere hoparlör çıkış kablosunun bağlanmasıyla çalışıyor çeviriciyi teybin hoparlör çıkışına bağlayacağım ama teyibi söktüğümüzde arkasından çıkan orijinal kablolarına kasaplık yapmak istemiyorum
    düşüncem şu şekilde teyip ile aracın orijinal soketi arasına takılacak bir aparat ile tabi böyle bişey varsa onu takacağım ve bu aparatında hoparlör çıkışlarını çeviriciye gireceğim ve işlem tamamlanacak umarım anlatabilmişimdir

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş...

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aküdeki kabloyu içeri motor kısmından direksiyon kutusunu altına alacaksın orada küçükte olsa bi yer var oradan bişey yardımıyla geçir amfiyi bagaja koyasarsın sanırım.. kapı marşpiyellerinden arkaya kadar götür. Rca kabloları tam diğer marşbiyelden götürki motor sesi vs almasın.. KAsaplığa gelince ebayda parça var soketin ucundan cıkana takıyorsun ama 25 30 dolar vermeğe değmez kes sonra güzel müziğin tadını cıkar..

Dönüştürücedede BAss controller i olan bişey al zaten teybin amfi cıkışı yok bari ordan biraz müdahale edersin.. kolay gelsin takıldığın yerde sorabilirsin
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aküdeki kabloyu içeri motor kısmından direksiyon kutusunu altına alacaksın orada küçükte olsa bi yer var oradan bişey yardımıyla geçir amfiyi bagaja koyasarsın sanırım.. kapı marşpiyellerinden arkaya kadar götür. Rca kabloları tam diğer marşbiyelden götürki motor sesi vs almasın.. KAsaplığa gelince ebayda parça var soketin ucundan cıkana takıyorsun ama 25 30 dolar vermeğe değmez kes sonra güzel müziğin tadını cıkar..

Dönüştürücedede BAss controller i olan bişey al zaten teybin amfi cıkışı yok bari ordan biraz müdahale edersin.. kolay gelsin takıldığın yerde sorabilirsin

bu anlattığınız kablo geçireceğim yerin fotoğrafı falan varmı tam anlayamadım böyle

ben 25 30 dolar vermeye razıyım çok titizim bu yüzden kesmek istemiyorum o parçanın linki verirseniz sevinirim
    Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş...

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede vardo golf 5 tesisat vs vardı ama yıllar oldu orda yer olduğuna eminim foto vs yok. bence bu kadar titizsen bi tesisatcıyla görüşmende cidden fayda war . şuan cepten giriyorum ewe gidince bakar atarım
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede vardo golf 5 tesisat vs vardı ama yıllar oldu orda yer olduğuna eminim foto vs yok. bence bu kadar titizsen bi tesisatcıyla görüşmende cidden fayda war . şuan cepten giriyorum ewe gidince bakar atarım
    buradaki tesisatçılarla görüşmedimmi sanıyorsun afedersin ama adamlar hayvan gibi çalışıyorlar pat küt kırılmış kopmuş umurlarında değil o yüzden kendim yavaş yavaş düzgün bi şekilde yapacağım zaten bu işlere yabancı değilim daha önceleri çok kez elektronik tamiri elektirik tamiri vs işlerle çok uğraştım işte ne bilim amfi ayarı olsun ohm değerleri olsun vs.vs. onlar konusunda sorunum yok
    hatta amfi arızalansa onu bile yapabilirim yani o derece

bu arada çeviricinin linkini eve gidince bi zahmet verirseniz sevinirim

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz sigorta kutusundan elektriği aldık sol ön çamurluk davlumbazının içinden geçirdik.Sol kapı marşpiyellerinden bagaja götürdüm.Kıcker çevirici kullanıldı.Sadece bass ve anfim var.İçerisi yıkılıyo dışarda ses yok Arka kapılarında hoparlör yoksa mid takımı al.
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz sigorta kutusundan elektriği aldık sol ön çamurluk davlumbazının içinden geçirdik.Sol kapı marşpiyellerinden bagaja götürdüm.Kıcker çevirici kullanıldı.Sadece bass ve anfim var.İçerisi yıkılıyo dışarda ses yok Arka kapılarında hoparlör yoksa mid takımı al.

direk aracın içinden geçerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
    benim araçta orijinalden arkalarda 16 cm+tweeterları var öndede 20 cm+tweeter var teyipten bass ayarını kısınca sesi sona kadar açsamda distorsiyona girmiyor ses gayet yeterli oluyor sadece bas eksikliği hissediyorum yani sadece subwoofer eklesem güzel sonuç alacağımdan eminim.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı dakıka sımdı arakaya kablo goturmek mesele deılde 1 arkaya guc kablosu gıder +12v
    rem gıder teypten.
    amfıden kı sub ıcın anfı sart o saseye baglanır suspansıyon vıdalarına koltuk vıdalarına herhangı bı yere.
    rca gıder teypten .
    akunden 12 v u alıp sıgortayla bırlestırmelısın once tesısat sıgortası alıcaksın. ardından sıgortadan cıkan kabloyu dıreksıyonun altından bı yerden bı delık mutlaka vardır tıpayla kapalı olabılır ordan ıcerı sokucaksın marspıyel kısmından ıc dosemeyı sokup altından gecıreceksın.bunu daha once yapmadıysan kafan karısabılır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı extrem_015 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan asıl ukala sensin şizofren herif daha adam gibi yazı bile yazamıyorsun türkçe senin gibiler yüzünden katlediliyor
    konuya post kasmak için mesaj yazdığın mesajlarından belli yukarıdaki dirk adlı arkadaşın dediği parçanın bir linki varmı diye sordum ama nerde anlamadan etmeden anca zırvalamışsın
    boldla yazdıgım yer ve kullanıcı adın arasındaki ilişkiyi kur sonra gec bı aynanın karsısına kendını kına bnce.
    bak sımdı sana bıraz nezaket ogretıyım.
    soruyu su sekılde sorarsan eger .

teybımın arkasındakı cıkısları kesıp bıcmeden kendı emegımle varsa fabrıkasyon bı aparat arıyorum ama bunu nette nasıl arastırıcagımı bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım .

boyle yazarsan okuyan derkı montajı kendı yapmak ıstıyor ve fabrıkasyon bı aparat arıyor .bılende dırek lınk verır. olay kapanır .
    ama sen dallandırıp budaklandırıosun daha kabloyu nerden gecırıcegını bılmıyosun foto ıstıosun e bı zahmet arastır o kablonun nerden gecıcegınıde.

yasadıgın yerdekı montajcılar kasap olabılır ama hepsı ole deıldır .bn de montajımı kendım yaparım hatta snden daha ozenlı calısırım emın ol buna elektrık bandı kullanmam mesela snıde ne yapmak ıstedıgını cok kolay anlıyabılıorum.

ufak bı deneme .

google a .
    golf 5 rca converter yazıyorum ve cıkanlar.
    Trying to connect RCA Converter to Original Head Unit, any ideas? - Yahoo! UK & Ireland Answers

ardından golf 5 rca çevirici yazıp gorsellere tıklıyoruz aaa ne cıktı.
    http://www.soundmasterscotland.com/storemill/secure/artwork/product/9_9_f9b465dd-4158-4488-bc30-623c49abb6f1.jpg için Google Görsel Sonuçları

yanı kısacası bı zahmet kendın arastır takıldıgın teknık konuda yardım ıste domates alıcam lınk verın usenıyorum evıme kadar gelsın deme.

edit. bı arada kendini tanıt .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

emrah turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rıdvan arkadasımız sana baya yardımcı olmaya calışmış zaten bu ıslerden anlayan bırı kendı aracıda gayet başarılı bu konuda, Sanada elinden geldigince yardımcı olmuş. bende sana biraz yardımcı olayım.
    Akü nerdeyse o taraftakı dawlumbazın altında(davlumbazı söktükten sonra) bır yerlerde ufak bır delık görürsün oradan gecirip kendi işciliğine göre iyi veya kötü bir şekilde bagaja verebilirsin + kablosunu. Ama tavsiyem madem ustaları istemiyorsun calısmasını sadece + kablosunun basını gecirt ve gerı kalanı kendin yapman olur.. Çeviriciye gelince içine sinen neyse onu secmen lazım sierradan tut audıson'a kadar ceviricilerin var sen kalıte istiyorsan audıson felan bakmanı tavsiye ederim cunku motor sesı alma olasılıgın yuksek jameson sierra gıbı markalarda.
    umarım yardımcı olabılmısızdır biraz..
    www.facebook.com/emrahturanphotoart

Araç çekimleri için mesaj atmanız yeterli...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)