User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Ses Sistemi.

HakanCanik
    Misafir
    Arkadaşlar şimdiye kadar sadece bass ve anfi ve birde teypte karar kıldık.

Bu Linkteki ürünleri alıcaz ama hala alacagımız mid takımında bi karara varamadık (

Ana ünitemizz .
    Pioneer DEH- 8350 SD USB li,Hafıza kartı girişli Oto MP3 Teyp sahibinden.com'da - 61047032

anfimiz .
    M Acoustic MTX 1000.1 MK2 Mono Subwoofer Amfisi - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 75915774

Ve Son Olarak Bass

38 cm Kicker cvr SUBWOOFER bass sıfır - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 97445199

Yada Bu BASS
    Kicker L5 40 cm Temiz Cihaz Beyaz Galaxy S2 Takas olur Pioneer - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 100804604

Arkadaşlar bu saatten sonra yardımlarınız çok önemli. Mid takımı ve sistem hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

HakanCanik
    Misafir
    Güncel arkdslar.

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HakanCanik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cvr 15 degilde neden P1222 Bunu açıklarmısınız peki ?
    Tek kicker serilerinin inlettigini biliyordum

Şuan kicker comp12 kullanan birisi olarak söyledim. İş sadece Rms değeri ise daha uygun fiyatlı daha yüksek Rms li ürünlerde bulunabilir. Kickerin özellikle son seri ürünlerinde bahsedilen sertlik fazlasıyla mevcut. Her frekansı almayı seven biri iseniz tam hitap edeceğini düşünmüyorum.

Şahsen benim kullandığım Comp12" de maalesef40Hz altı hiç tatmin etmiyor. 60hz civarlarında fazlaca sert çalıyor. Buda R&B tarz şarkılarda ortalığı inletirken normaldinleyeceğiniz pop yahut slow şarkıalrda dengesiz tepkilere sebep olabiliyor. Bunun yüzünden ben teypten subw. frekansımı 63Hz den kesiyorum. ama arkadaşın bahsettiği subw. daha rijit ve yumuşak tonlu denebilir.
    dinamomotorsport.net

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...6486230&type=2
    bu videoda alpine var.

dostum bunda 1.5 sene önce unom vardı araça tek mono anfi vardı benim jbl 601.1 Alpine typer s15 500 watt rms veriyor o zaman 500-600 tl arası birşeye almıstım bu wooferı iki tane ovalim vardı jvcnin teybe bağlıydı öndede iki adet tweterim vardı 144,2 felan desibel geliyordu.ondan önce kicker cvr 12 kullandım o da cok sağlam bass tavsiye ederim bi 601.1 bi cvr 12 bide güze lbi teyp alpine olabilir pioneer olabilir arabayı hoppa kaldırırsın videodaki benim unom

bu videoda cvr

https://www.facebook.com/photo.php?v...6486230&type=2
    AP Type-R

HakanCanik
    Misafir
    Videolar güzel grçkten.

Araştırmadayız şuan anfiyi ve teybi bugün sipariş edicez. 2 Gün içinde elimizde olur. bass olarakta L5 Düşünüyoruz.
    Mid olarakta hertz esk 165

Şimdilik bu kdr. bakalım nasıl sonuc alıcaz. videolarla görücez inş hep beraber..

HakanCanik
    Misafir

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    esk yapmayın ezilir bassın altında.. kicker ks lere yönelin.. hsk diyicem onun içinde kapılarda ciddi bir modifikasyon gerekir kasnak izalasyon falan masraf büyür..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

HakanCanik
    Misafir
    Ses olarak temiz bir ses istiyoruz sadece. arkada bassın ezemeyecigi bir ses.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kicker yapılırsa genelde komple setin kickerdan gidilmesi iyidir complar basslar
    jbl yada başka basslara yönelirsen o zaman alternatif complarda olabilir esk falanda olur
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

kanqoo55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deprem istersen DD Veya Kıcker alın derım...2.sayfayı okumadan cvp..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)