User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Ses sistemi yardım ??

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elindeki malzeme ile max kazanım elde etmek amacı ile konuya bakmak gerekir. 4 kanal anfi ile yapılan tüm kombinasyonlar uygundur, fakat senin sisteminde hem ön kapı compenantlar hemde arkada 6x9 coaxlar varken. kapıları anfi ile sürerek arkada daha fazla güç isteyenleri boşta bırakmak sistem açısından hatalıdır. eski teybinizde zaten ayarlar yetersiz olduğu için ana ünite değişimine giderek doğru karar vermişsiniz. ön kapıla teyple beslenerek arkaları anfiye bağlamanız daha verimli kullanmanızı sağlar. her sistemde olduğu gibi güzel bir ayar sayesinde hem daha dolgun hem daha berrak ses alırsınız.
    Oval hoparlörler anfi olmadanda canlı çalabiliyor. Teyp çıkışı 22 w rms şimdiki ayarlar ile 62 son ses seviyesine yakın 50 ye kadar çok net çalıyor. Fakat mid takımı aynı sonucu vermiyor. Onları direk teype bağladığımda ön taraftaki ses tamamen ölüyor. Şu anda benim aracımda bundan başka yapılacak yok malesef. Ancak xetec 172.5 alıp işi çözeceğim. Bassı da çift bobin 400-500 rms birşey ile değiştirdiğimde normal bir sistem de nokta olacak benim için.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oval hoparlörler anfi olmadanda canlı çalabiliyor. Teyp çıkışı 22 w rms şimdiki ayarlar ile 62 son ses seviyesine yakın 50 ye kadar çok net çalıyor. Fakat mid takımı aynı sonucu vermiyor. Onları direk teype bağladığımda ön taraftaki ses tamamen ölüyor. Şu anda benim aracımda bundan başka yapılacak yok malesef. Ancak xetec 172.5 alıp işi çözeceğim. Bassı da çift bobin 400-500 rms birşey ile değiştirdiğimde normal bir sistem de nokta olacak benim için.
    senin için bu şekilde kullanmak daha mantıklı ise bize saygı duymak düşer, gönlündeki sisteme kavuşmanı dilerim.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mid takimi isimi cozer minarkadaslar ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)