User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 3000 - 3500TL arası sistem?

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı recep07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında esas sorun ılk aracımda 800lıralık sıstemı 1300 lıraya kakaladılar + 3 ay demeden bas arada kesılıyordu bırseyden anlamayınca ınsanımız somurmeyı sevıyor o yuzden kımseye kesılmeden guzel bır sıstem tavsıyesı alıp parcaları tmmlayıp montaj yaptırmak ıstıyorum montajdada basında dururum hatta antalyada guvenebılecegımız bır yer varsa onerılere acıgım..
    dostum antalyada joker sound var... onlara yaptırabilirsin.. daha yeni arkadaşın e36 ya kicker L7 li bi sistem hazırladı onuda gösteririm işçiliği falanda güzeldir.. güzelde bi sistem cıkarır sana bana bi pm at iletişim bilgini falan ben ararım müsait oldugumda seni görüştürürüm kendisiyle yada..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimde Cadence zrs9000 mono anfı ve Cadence dcx modelı (spl )38 cm 5000 watt 1500 rms 'lı bas var. Dusunursn pmden ulasabılırsın.
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiyem focal morel dls hertz gıbı guzel sq 2 takım mıd.
    1 tane stereo 4 kanal saglam bı anfı helıx dls audıson
    1 tane sub ufaktan ve ona mono bı anfı yıne ıyı bı marka 3 takım saglam en az 100 tl lık rca kablo ıyı bteyp ızolasyon ve kablolar.hepsını guzelce hakkıyla yapar yada yaptırırsan bu ısın altından cıkartın zevklede dınlersın.

parcaları guzel secmek coz onemlıdır. bu konuda.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

recep07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en başda kulağın nasıl

sert müzikmi dinlersin yumuşak müzikmi dinlersin ne tür müzik seversin..
    sesde tınılarmı ön planda olsun müziğimi dinliyim istiyorsun yoksa güçmü olsun istiyorsun
    aracının markası nedir
    önlerde kolon çapı kaç
    arkalarda kolon çapı kaç (tweeter yuvası varmı)
    bagajının hacmi nedir
    ana üniten varmı varsa nedir..

Bunların cevabını vermeden sana sunulucak bütün tesisatlar iyi kaliteli olsada bu ihtiyaçlarından birine cevap vermesse memnun kalmassın.

misal bunu çok örnek veririm kicker serttir ama kalitelidir sert seven adam kickera bayılır.. ama yumuşak kulağı olan adam nefret eder.. basit bir örnek sana..

aynısı bir infiniti focal içinde geçerli derin çalar yumuşak çalar ciddi bir güç alamassın ama müziği en derin tınısına kadar dinlersin ama güç ses isteyen adamda nefret eder..
    soft muzıkler dınlerım orta ayarda ornek
    BORKED

arac suzukı swıft '07
    13 on ve arkalar bıldıgım kadarıyla
    213-562 lt bagaj hacmi
    ana unite yok double dın tarzı dokunmatık ekran kalıte bır ana unıte ıstıyorum
    kalıte kablo kullanmak ıstıyorum
    +parcaları alsam ben bunun montajını kendim yapabılırmıyım acaba elım yatkındır ama bılgısızım??

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    önlere dls alabilirsin compenant takım yada focal.. en son tercihde infiniti kappa serisi..
    arkaya compenant için yerin müsaitse aynı modelden gene comp alabilirsin yoksa uğraşmak istemessen coaxicial alabilirsin aldığın compenantlarla aynı rms değerlerinde..
    bagaja 20 lik bir sub koyabilirsin ufakdan maksat alt tonları doyursun rockford falan olabilir jlaudio jbl yapabilirsin.

ana ünite tercihe bağlı tamamen double dinlik yer varsa göğüsde kenwood pionner jvc bu tip bir marka alabilirsin yok alıcağım double biraz donanımlı olsun istersen yani navigasyonu olsun bluettohu olsun telefondan görüşmelerimi yapabiliyim telefonumdaki müzikleri çalabiliyim tv si olsun v.b navitech necvox tarzı markalarada bakabilirsin..

anfi mühimdir bir stereo 4 kanal bir tanede çıtırdan subı besliycek mono anfi alırsan iyi olur..
    streo anfide markadan şaşma audioson helix dls pionner jbl audiobahn digitaldesign v.b
    mono anfidede fazla para vermene gerek yok orta kalite bir şeyde işini görür misal maqustic falan..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önlere dls alabilirsin compenant takım yada focal.. en son tercihde infiniti kappa serisi..
    arkaya compenant için yerin müsaitse aynı modelden gene comp alabilirsin yoksa uğraşmak istemessen coaxicial alabilirsin aldığın compenantlarla aynı rms değerlerinde..
    bagaja 20 lik bir sub koyabilirsin ufakdan maksat alt tonları doyursun rockford falan olabilir jlaudio jbl yapabilirsin.

ana ünite tercihe bağlı tamamen double dinlik yer varsa göğüsde kenwood pionner jvc bu tip bir marka alabilirsin yok alıcağım double biraz donanımlı olsun istersen yani navigasyonu olsun bluettohu olsun telefondan görüşmelerimi yapabiliyim telefonumdaki müzikleri çalabiliyim tv si olsun v.b navitech necvox tarzı markalarada bakabilirsin..

anfi mühimdir bir stereo 4 kanal bir tanede çıtırdan subı besliycek mono anfi alırsan iyi olur..
    streo anfide markadan şaşma audioson helix dls pionner jbl audiobahn digitaldesign v.b
    mono anfidede fazla para vermene gerek yok orta kalite bir şeyde işini görür misal maqustic falan..
    Alpine SBG-844BR Kullanıma Hazır Bas Refleks Subwoofer - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
    Kenwood DDX-4038M 6.1" VGA Dokunmatik Led Ekran, USB (Video Oynatabilme) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
    Kenwood KAC-M615 Mono Amplifikatör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
    Pioneer GM-6500F 4 Çıkışlı Amplifikatör (760Watt) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
    comp kaldı sadece onu bulamadım sence nasıl?

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın bahsettiiği gibi joker car sound Mustafa karataş yada Hi-tech Recep ikisinede gidebilirsin. joker çallıdan melteme doğru giderken sosyal bilimlerin oradan melteme dogru döndüğün yol üzerinde. diğeri ise mevlana kavşağında.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustad benim sana onerim bass konusunda su olacak, bir adet 30luk veya 28lik artik her neyse, buyuk bass alacagina iki tane 20lik veya sigmazsa 16lik alman. Bass'i buyuttukce iki bass vurusu arasindaki zamani arttirirsin, kalite odakli bir sistemde hizli muzik dinlersen, ki bu beni tarif ediyor su an, tek 30luktan alacagin hazdan daha buyuk bir haz alirsin iki adet kucuk bass'la.

Bir de sunu unutma, her seyin buyugu ve pahalisi iyi olmak zorunda degil. Keske Ankara'da olsaydin, sana bir kac farkli sistem dinletirdim, arkadaslarin arabalarindan. O zaman bu lafimi daha iyi anlardin.

Ayrica cok ozur diliyorum, yogunlugumdan oturu kullanacagim urunlerin listesini hala alamadim, alir almaz burada paylasacagim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teyp ile mono anfi iyide diğerlerini biraz daha araştır gözden geçir derim.
    aynı kanıdayım, çok daha iyi ürünler daha uygun fiyatla alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın bahsettiiği gibi joker car sound Mustafa karataş yada Hi-tech Recep ikisinede gidebilirsin. joker çallıdan melteme doğru giderken sosyal bilimlerin oradan melteme dogru döndüğün yol üzerinde. diğeri ise mevlana kavşağında.
    kesinlikle ugracagım

Teyp ile mono anfi iyide diğerlerini biraz daha araştır gözden geçir derim.
    fiyatlarından dolayımı yoksa farklımı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tesisat işinde asla paraya bakmam.3 liram olsun 5 liram olsun sıfır kaliteli bir şey alamıyorsam ikinci ele yönelirim.. yetersiz geldi bana o anfi bas iyi kötü değil ama dahada iyileri var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesisat işinde asla paraya bakmam.3 liram olsun 5 liram olsun sıfır kaliteli bir şey alamıyorsam ikinci ele yönelirim.. yetersiz geldi bana o anfi bas iyi kötü değil ama dahada iyileri var..
    ah birde marka model yazarak yardımcı olsa super olurdu 30luk guzel bir markamı koysam acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    marka yukarda çok arkadaşlar yazmış bende yazdım yukarda.. alıcağın kolonların çıkış gücüne göre anfi alırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marka konusunu daha öncede yazdığım üzere bir kaç aracı dinle hangisinde ne sistem kullanılmış marka model belirterek yazarsan, daha dogru yardımcı olabiliriz. anladığım kadarıyla beklentiler ile ürünler arasında çelişki yaşamaktasınız. o yüzden en sağlıklısı bir kaç yerle görüşerek iyi yada kötü yönlerini bizimle paylaşmanız olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/elek...k-sistemi.html

bak burdaki anfi ve woofer iyi bakabilirsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/elek...k-sistemi.html

bak burdaki anfi ve woofer iyi bakabilirsin..
    arkadaşımız belirlediği bütçe dahilinde sistemin tamamını bile alabilir şaka bir yana güzel ürünler degerlendirmenizi tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mono anfi çok kaliteli ve ömürlük.. gerçi bu arkadaşa çok fazla gelir ama ömürlük işde 200rms lik kenwood monoya 300 tl vericeğine buna 350 versin.. ne taksa kaldırır d sınıfı bir anfi 4 ohm de 500rms kadar 2 ohm de 800rms kadar rahat rahat kaldırır.. zaten 800rms lik subda arabayı yerinden hoplatır..

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda kuracağım sistemi öğrendim,
    amfi: Audison SRX3 (3 kanal. 2 kanal ön hoparlörler, 1 kanal mono arkadaki subwooferlar paralel bağlı)

hoparlör:
    1) Helix H235 precesion 13cm
    2) Focal Access 130 A1 13cm

woofer:
    2 adet Rockford Fostgate, 16cm. Modelini an itibariyle bilmiyorum, sistemi yapacak arkadaş unutmuş. Sağlam ve güçlü. 4OHM. İkisini paralel bağlayınca 2Ohm çalışacak. Amfin de 2Ohm çalışmaya müsait ve bu iki hoparlörün ihtiyaç duyduğundan fazla güç üretebiliyor.

arabaya yerleşimi, ön kapılara hoparlörler, araba tek kapı, arka koltuğun yanındaki hoparlör yuvalarına da woofer'lar.

zaten araca maksimum 2 kişi biniyo, müzik dinleyeceğim zaman ben tek oluyorum. Bagaj takıntım var bagaja ekstra hiç bir parça koymam, koydurtmam.

ana ünite bilgisayar olacak, lütfen bu konuda soru sormayın, çünkü ben de bilmiyorum, parçaları toplayınca arkadaşım anahtar teslim sistemi kurup arabayı verecek. Anlamam da zaten ne nereye takılır, nereden güç alınır vs.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)