User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Slim Subwoofer Arıyorum

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun peşindeyim bende,***** minide yer yok iki tane koltuk altına alayım diyorum,kullanan var mı?
    edit: arabada harman/kardon var bağlantıda falan problem olur mu?
    PIONEER TS WX11A 13X21 AKTF SUBWOOFER
    Koltuk arkasına uygun şöyle bir cihaz var mini ye daha çok yakışır bence,tabi öncesinde uygunluğu öğrenilmeli çünkü direk koltuk arkası bir ürün.,kaliteli kablolar ve iyi bir işcilik ile sorun çıkmaz.
    BassLink T - Infinity

berk72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun peşindeyim bende,***** minide yer yok iki tane koltuk altına alayım diyorum,kullanan var mı?
    Güzel fikir biraz tuzlu. 2 adet koltuk altına işi hayli hayli halleder bence. Fİyatı düşerse alınabilir.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu açan kardeşim bak bu arkadaşı dinle bu adam işinin ustasıdır işini bilir..
    estağfurullah bu işlerin mucidi üstadları arasında asıl sen varsın, daha biz üstad olabilecek seviyeye gelmedik alçak gönüllülük yaparak kendini gizleme

Alıntı berk72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önceki arabadan kalan 4 adet elips compenantı, 2 adet daire compenant ile takas yaptım. Amfim vardı zaten teyp ile birlikte. Sedanın arka bagajında stepne ve lpg tankı yüzünden yer çok az, o sebele slim bass koysam mı diye düşünmüştüm, şimdi ise sanırım vazgeçip normal bass alacağım.
    abicim şimdi senin araçta 1 çift compenat mı var 2 çift mi? eger 1 çift var ve siz arka pandizot içinde almayı planlıyorsanız bence tercihinizi coaxial bas okuyabilen bir üründen yana kullanın. bagajın yapısı itibariyle kaybedilmiş bass seslerini size tölere edecek en uygun şekil bu olur.

Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi değil diyen herkes kullandı mı onu merak ediyorum. 30 cm slim powerbass kullandım kütür kütür de vuruyodu. kıyaslama yapmakta gerekirse 30 cm 1000 wattlık jbl ile aynı oranda vuruyor bence. yer sıkıntısı ve fiyat performans olarak bakınca bana göre en iyi bass şu anda powerbass slimler arasında. hayvan gibi 407den bile ses alıyordum yani öyle söyleyim.
    dou kendi adıma kimsenin vebaline girmemek için şahsen kullanmadığım test etmedeğim bir ürün hakkında yorum yapmıyorum. Zannedersem Powerbass S12T modeli için bu yorumu yapıyorsun, slimlerin arasındaki en iyi bass diyebilirim ama düşük frekanslarda çok sorun yaşadım, powerbass yerine Hifonics ZS12SQ kullandıgımda daha iyi ses aldım. şaka gibi olsada hifonics 5lt hacimde çalabiliyor
    (katalog verilerinde görünce bende şaşırmıştım)

aracındaki sisteme herhangi bir zarar yada uyum sorunu yaşamazsın ama bu cihazdan hiç memnun kalmadım, bunun yerine aşagıdaki linkteki ürünleri değerlendirmeni tavsiye ederim. özellikle Pioneer TSwx77a içlerindeki en iyisi.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3337369/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8735327/detay/

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracındaki sisteme herhangi bir zarar yada uyum sorunu yaşamazsın ama bu cihazdan hiç memnun kalmadım, bunun yerine aşagıdaki linkteki ürünleri değerlendirmeni tavsiye ederim. özellikle Pioneer TSwx77a içlerindeki en iyisi.

TS-WX610A 2 Amplifikatörlü Subwoofer 200W Stepne İçi Bas - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 93337369

Pioneer TSwx77a Aktif Bas Tertemiz Sıfır Gibi Garantili - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 108735327
    yuvarlak olan için yerim yok ***** minilerde stepne yok,stepne için yerde yok. diğer ürün için ise aktepe o ürünün motajınıda yapmıştı bir cooper'a,şu bası satan arkadaşla ben bir görüşeyim,sağolasın link için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuvarlak olan için yerim yok ***** minilerde stepne yok,stepne için yerde yok. diğer ürün için ise aktepe o ürünün motajınıda yapmıştı bir cooper'a,şu bası satan arkadaşla ben bir görüşeyim,sağolasın link için
    o ürünü satan arkadaşımızda siteye üye olması lazım.

mini ve wx77a
    Pioneer Active Subwoofer TS-WX77A.avi - YouTube

goldbergbrk
    Misafir
    izmirde montajcıyım bende abi sen bana ulaş sana piyasadan cok uyguna slim sub ayarlarım sana. sub mid anfi ne istersen hallederiz profesyonel anlamda türkiyenin heryerine spl tip kutu yapıp gönderiyorum zaten bu işi de programla adam gibi yapan trde bir elin parmaklarını geçmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı goldbergbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde montajcıyım bende abi sen bana ulaş sana piyasadan cok uyguna slim sub ayarlarım sana. sub mid anfi ne istersen hallederiz profesyonel anlamda türkiyenin heryerine spl tip kutu yapıp gönderiyorum zaten bu işi de programla adam gibi yapan trde bir elin parmaklarını geçmez
    kardeşim burada açık ve net şekilde bilgi olarak paylaşsan daha dogru olmazmı, bu alan satılık veya ticari reklam bölümü değil. bu alanda düşündüklerini ürünleri paylaşman gerekli ki konuyu okuyan herkes bilgi sahibi olabilsin.

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımda ki vibe ında videosunu koyayım fikir vermesi açısından ama amfiyi değiştirdikten hemen sonra çekilmiş bir video, ses ayarlı değil kısacası ve sub pasif.cep telefonuyla çektim uğultu biraz fazla.

BORKED

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)