User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: audıobahn avıs 12p (immortal) 30cm

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ferhat wxr;6613757]
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reklam olmaz inşallah istersen iletişime geç yaptıkları işleri takdir ettiğim esnaflardandır.

https://www.facebook.com/pages/Tox%C...54196001270296[/QU

maalesef bu esnafimiz ankaradaymis ben ist. Yollarimiz uzun git gel 1000 km
    Tesekkurler yinede onerin icin
    ankaraya gitmene gerek yok zaten sen kullandıgın malzemeleri ve aracını söylediğin takdirde sana kabini yapıp yolluyor. bu şekilde alışveriş yapan bir çok kişi biliyorum, hepside memnundu.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam senın basslar ıcın kullandıgın anfi nedır ? 2 tane p1520 sana yetmedıkyse tek L7 de de işini gormez.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    immortalı sanırım 5-6 sene önce dinlemiştim bir showcar da ... dinlediğim en iyisiydi zamanına göre diyebilirim ... tabi çok geçti üstünden şuan için bilemiyorum ... gene de üzüceğini sanmam

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullandıgın jbl eger p1522 ve eski serisi ise ya sen sistemi kuramadın yada artık sen doyuma ulaşmışsın demek. 2. şık için ihtimal bile vermiyorum ama ilk nesil p1522'yi hakkı ile çaldırıpta sonra l7yi begenecek kimse çıkmadı karşıma. l7 yapay bir ses üretir, tonsuz kabala şiddet içerir (bana göre) müzikle uyumlu olsun dersen kickerdan uzak dur derim.

yorum yazmaktan vazgeçtim. bilgili arkadaşlarımızdan ne zaman bu şekilde uygulamalar göreceğiz sabırsızlıkla bekliyorum.

BORKED

DİP NOT : ÇALMAZ DİYEN ARKADAŞLARIMIZA GELSİN ! (Awis Immortal 15" YANİ 38 cm )
    Bu şekilde kutu gücümü artırıyor çıkan sesde. Esprisi nedir acaba. Merak ettim.

F.ASLANBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=murat_ileri;6616518]
    Alıntı ferhat wxr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ankaraya gitmene gerek yok zaten sen kullandıgın malzemeleri ve aracını söylediğin takdirde sana kabini yapıp yolluyor. bu şekilde alışveriş yapan bir çok kişi biliyorum, hepside memnundu.
    Dogrudur ben isin basinda olmazsam olmaz icim icimi yer gormeden is yaptirtamiyorum maalesef.illa basinda olmam gormem lazim.ist ici bakicam artik baska prof yerlere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam senın basslar ıcın kullandıgın anfi nedır ? 2 tane p1520 sana yetmedıkyse tek L7 de de işini gormez.
    Audiobahn 1500hct.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    immortalı sanırım 5-6 sene önce dinlemiştim bir showcar da ... dinlediğim en iyisiydi zamanına göre diyebilirim ... tabi çok geçti üstünden şuan için bilemiyorum ... gene de üzüceğini sanmam
    Proflarda oyle soyluyor o yuzden forumda paylasip fikir almak istedim. Immortal piyasada bulunan bir bas degil ciddi performansi varmis 2000 rms mevcut bunda. 1 adet 30cm immortal yeticek mi oda mechul gerci.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde kutu gücümü artırıyor çıkan sesde. Esprisi nedir acaba. Merak ettim.
    bu tarz kabinler tamamen spl amaçlı yapılmaktadır. kullanılan bassın hareket ettirebildigi max hava kütlesi baz alınarak yapılmakta. port içerisinde dolaşan hava kullanılan basın hareket ettirdiği basın yaklaşık 3 katı oldugu için alınan verimde bu yönde oluyor.

[QUOTE=ferhat wxr;6617448]

Dogrudur ben isin basinda olmazsam olmaz icim icimi yer gormeden is yaptirtamiyorum maalesef.illa basinda olmam gormem lazim.ist ici bakicam artik baska prof yerlere.
    spl kabin yapan hiç kimse yapım sırasında seni yanında istemez.

Audiobahn 1500hct.
    anfin güzel fakat sana A/B class anfi lazım, çok fazla akım çekerler ama tonu çok daha doyurucudur.

Proflarda oyle soyluyor o yuzden forumda paylasip fikir almak istedim. Immortal piyasada bulunan bir bas degil ciddi performansi varmis 2000 rms mevcut bunda. 1 adet 30cm immortal yeticek mi oda mechul gerci.

bu aralar kafam biraz dolu oldugu için daha önce paylaştıgım videoyu yanlış etiketlemişim, dediğin gibi immortal değil ve daha düşük modelin performansı ortada. 2000 w rms bir bass ilk rodaj aşamasında a1500 hct ile kullanabilirsin ama kesinlikle anfini değiştirerek istediğin performansı alabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladigimkadariyla immortali takdir ediyorsun. Daha almadim normalde satmiyordu alcagim abiden 1 senw once zorla soz aldim.oda aracini satti cikartti sistemini. Bende firsatini yakalayip sikistiyrm tamam gel al dedi. Bakalim kismet. Kabinide elledik mi tamamdir sistem herhalde. Anfiyide ilerde 2200 hct ye cevircem buyuk ihtimalle. Compenant olarak tavsiye edebileceginiz marka model var mi.

tolgasena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Immortal'ı UTEB hifi faalken kendi araçlarında dinledim.. Çengelköy BP'de çalarken meydanda hissediyorduk.. 38 cm 2250 RMS değeri vardı (hakkıyla da çalıyordu)
    Ben kendi aracımda Soundstream SPL-X kullandım.. Çoğu insan Immortal'ın SPL-X'in yanından geçemeyeceğini söylüyor ama bence hikaye...
    İşçilikle nokta konulabilecek bir durum bu..
    Dilersen sistem konusunda uçmuş bir arkadaşla görüştürebilirim seni..
    IASCA'da 3 kategoride ödülü var.. Hemde İstanbul Anadolu yakasında.. SPL kuracağım diyorsan kendisi işine hastadır..
    Ümiraniye Garage Audio Özer Ayseli
    Honda ES7

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aralar bende yeni sub arayışına girdim, 400-1000 rms aralığında bir sub arıyorum. Kicker L7 30 cm 750RMS gözüme çok batıyor ama kime sorsam kicker a yanaşma diyor, alternatif olarak başka hangi modellere bakabilirim?
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgasena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Immortal'ı UTEB hifi faalken kendi araçlarında dinledim.. Çengelköy BP'de çalarken meydanda hissediyorduk.. 38 cm 2250 RMS değeri vardı (hakkıyla da çalıyordu)
    Ben kendi aracımda Soundstream SPL-X kullandım.. Çoğu insan Immortal'ın SPL-X'in yanından geçemeyeceğini söylüyor ama bence hikaye...
    İşçilikle nokta konulabilecek bir durum bu..
    Dilersen sistem konusunda uçmuş bir arkadaşla görüştürebilirim seni..
    IASCA'da 3 kategoride ödülü var.. Hemde İstanbul Anadolu yakasında.. SPL kuracağım diyorsan kendisi işine hastadır..
    Ümiraniye Garage Audio Özer Ayseli

Utebden ugurla ayhan abiyi tanirim . Onlarda kapatti biraktilar bu isi. Bir adet 12p kullancam simdilik aracta. Guzel 2 ciftte compenant la besliycem bakalim neler olacqk hayirlisi. Insallah memnun kalirim immortaldan. Montaj icin prof bir yere gidicem arastiriyorum suan. Gidip konusurum ön fikir alirim ozer hifiden. Sagol onerin icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aralar bende yeni sub arayışına girdim, 400-1000 rms aralığında bir sub arıyorum. Kicker L7 30 cm 750RMS gözüme çok batıyor ama kime sorsam kicker a yanaşma diyor, alternatif olarak başka hangi modellere bakabilirim?

L7 ler aslinda iyidir herkes meteder. Hic kullqnmadim ama kullanablar iyi diyorlar.

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kicker Bass'lar için genelde sert çalar, sesten çok sarsıntı verir, müziken tat alamazsın gibi şeyler söylenir. Edindiğim deneyim ise şöyle; yaklaşık 1 sene 38cm Kicker Comp serisini kullandım. Gayatte memnundum. Zamanla yetmemeye başlayınca gözümü 40cm L7'ye diktim Ve şuan L7 40cm kullanmaktayım aracımda. L port 120lt kabin ile birlikte. Vuruşları olsun tonlamaları olsun gayet güzel ve fazlasıyla tatmin edici. Bassları'uzatmamasıda ayrı bir güzelliği yüksek seslerde kulağı fazla yormuyor. Siz 30cm düşündüğünüzü yazmışsınız. L7'nin 30cm'i alt tonları daha iyi verir keyifli olur kanaatindeyim.
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kulak zevkim uzun, uğuldayan, alt baslardan yana ondan tereddüt ediyorum zaten, sert baslar pek hoşuma gitmiyor hemde arabanın her yanı zarıl zurul ötmeye başlıyor
    aracta ikiside yok ama

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kulak zevkim uzun, uğuldayan, alt baslardan yana ondan tereddüt ediyorum zaten, sert baslar pek hoşuma gitmiyor hemde arabanın her yanı zarıl zurul ötmeye başlıyor
    Evet ozaman kicker sana göre değil. SoundMagus'un üst serisini dinlemiştim bir arkadaşımda 38cm oda dediğin gibi baya uzatıyodu fakat 38cm olduğundan heralde baya bir sarsıntılıydı.
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SM'ler fiyat olarak baya uygun aslında, kicker istememin sebebi de fiyatından dolayı zaten çifti kabin dahil 600 lira
    aracta ikiside yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SM'ler fiyat olarak baya uygun aslında, kicker istememin sebebi de fiyatından dolayı zaten çifti kabin dahil 600 lira
    kardeşim öncelikle kolay gelsin, işin biraz zor alt frekans kabinden dolayı aşırı derecede fark eder. L7 altta ortada üst frekansta çalar, hiç yapmadıysam en az 20 L7 ile sistem kurmuşumdur. kickerı sevmememin tek bir sebebi var, ses oluştururken kendine has bir perdeleme sesinden kaynaklıdır. bana bu ses çok yapmacık gelir o yüzden sevmem, başkasına göre göz ardı edilir o zaman en iyi markalardan biridir. aracına bass seçimi yaparsan ne olursa olsun hazır kabinli olarak alma. kutusunda belirtilen ölçülerde kabini yap arabana bagla ve daha sonra portla oynama yaparak istedigin tonu elde ancak böyle tam istediğine kavuşursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursada bir arkadaşda DD 515B varmış, onla görüştüm anlaştık gibi akşama kadar daha detaylı fotolarını yolluyacak, bu model nasıldır? en az pioneer 309d4 kadar iyidir diye umuyorum
    aracta ikiside yok ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)