User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: audıobahn avıs 12p (immortal) 30cm

F.ASLANBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

audıobahn avıs 12p (immortal) 30cm

arkadaslar bu bası bılen varmı. kıcker l7 40cm veya audıobahn 30 cm ımmortal dusunuyorum fıkrı olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audio'nun bass'ları genelde yazdığı dğer kadar çalmaz kıcker daha iyidir lakin oda müzik dinletmez daha soft çalan bi bass isterseniz re audio çok iyidir ton bakımından uğultu yapmaz bütçeniz el vermesse en azından jbl basslarına bakabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audio'nun bass'ları genelde yazdığı dğer kadar çalmaz kıcker daha iyidir lakin oda müzik dinletmez daha soft çalan bi bass isterseniz re audio çok iyidir ton bakımından uğultu yapmaz bütçeniz el vermesse en azından jbl basslarına bakabilirsiniz
    Eyvallah dostum. Tesekkurler

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan 40cm Yeni kasa L7 kullanmaktayım. Tonlaması biraz sert. Ama seviyorum problem olmuyor. Buda aracımın hacimli olmasıdan sanırım (VW Transporter). Aynı bass'ı küçük hacimli bir arabada dinlediğimde ses çok bozulmuştu. Yani küçük araçta L7 fazla keyif vermiyor. Birde 40cm ise..
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 cm l7 dusunuyordum bir abimizdede audiobahn var 30 cm 2000 rms immortal. Onuda dusunuyorum kararsizim ne yapicam bilmiyorum. Tek basla isi bitiriyim saglam db versin istyrm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferhat wxr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 cm l7 dusunuyordum bir abimizdede audiobahn var 30 cm 2000 rms immortal. Onuda dusunuyorum kararsizim ne yapicam bilmiyorum. Tek basla isi bitiriyim saglam db versin istyrm
    Açıkcası Audiobahn'ı hiç dinlemedim. Ama L7'40 cm baya bir sarsıntılı. Ne kadar volume verirsen ver dahada gidiyor. Component takımı yetmiyor zaten bir yerden sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slow Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkcası Audiobahn'ı hiç dinlemedim. Ama L7'40 cm baya bir sarsıntılı. Ne kadar volume verirsen ver dahada gidiyor. Component takımı yetmiyor zaten bir yerden sonra
    Sagol dostum onerin icin. L7 beni tatmin edicek galiba. Cok metediyorlar l7 yi bakalim hayirlisi neler olacak sistemi kurunca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagol dostum onerin icin. L7 beni tatmin edicek galiba. Cok metediyorlar l7 yi bakalim hayirlisi neler olacak sistemi kurunca
    Rica ederim Yalnız son bir ince nokta. L7'yi izolasyonsuz dinlemenizi tavsiyet etmem. Bass tonundan çok aracın titreyen aksamını dinlersiniz yoksa

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l7 yi tek l5 i çift olarak takmıştım l5 in 38 liği l7 den daha yumuşak çalar eğer gümbür gümbür gezicem spl ciyim diyorsan l7 derim a.bahn lar pek tutulmaz sorun yaşayanları falan gördüm soğudum o bastan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slow Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim Yalnız son bir ince nokta. L7'yi izolasyonsuz dinlemenizi tavsiyet etmem. Bass tonundan çok aracın titreyen aksamını dinlersiniz yoksa
    Izolasyonum var.gecen yaz 2 adet jbl 1600 vardi onlarda iyiydi ama cok tatmin olmadim. Arkafaslarda l7 al ozmn diyordu.insallah denilwn kadar performans alirim .oda olmazsa l7 leri cifteriz herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    l7 yi tek l5 i çift olarak takmıştım l5 in 38 liği l7 den daha yumuşak çalar eğer gümbür gümbür gezicem spl ciyim diyorsan l7 derim a.bahn lar pek tutulmaz sorun yaşayanları falan gördüm soğudum o bastan
    Bende sogumaya basladim audiobahdan. Immortal cok iyi diye duydum ondan dusunuyordum.benimde 38 audiobahn var hala duruyor kullanmiyorum 1 sezon kullandim rms 800 diye rafa kaldirdim.kicker yapcaz galiba.hep iyi yorumlar aliyorum l7 icin. Sagol bu arada.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izolasyonum var.gecen yaz 2 adet jbl 1600 vardi onlarda iyiydi ama cok tatmin olmadim. Arkafaslarda l7 al ozmn diyordu.insallah denilwn kadar performans alirim .oda olmazsa l7 leri cifteriz herhalde
    kullandıgın jbl eger p1522 ve eski serisi ise ya sen sistemi kuramadın yada artık sen doyuma ulaşmışsın demek. 2. şık için ihtimal bile vermiyorum ama ilk nesil p1522'yi hakkı ile çaldırıpta sonra l7yi begenecek kimse çıkmadı karşıma. l7 yapay bir ses üretir, tonsuz kabala şiddet içerir (bana göre) müzikle uyumlu olsun dersen kickerdan uzak dur derim.

yorum yazmaktan vazgeçtim. bilgili arkadaşlarımızdan ne zaman bu şekilde uygulamalar göreceğiz sabırsızlıkla bekliyorum.

BORKED

DİP NOT : ÇALMAZ DİYEN ARKADAŞLARIMIZA GELSİN ! (Awis Immortal 15" YANİ 38 cm )

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullandıgın jbl eger p1522 ve eski serisi ise ya sen sistemi kuramadın yada artık sen doyuma ulaşmışsın demek. 2. şık için ihtimal bile vermiyorum ama ilk nesil p1522'yi hakkı ile çaldırıpta sonra l7yi begenecek kimse çıkmadı karşıma. l7 yapay bir ses üretir, tonsuz kabala şiddet içerir (bana göre) müzikle uyumlu olsun dersen kickerdan uzak dur derim.

yorum yazmaktan vazgeçtim. bilgili arkadaşlarımızdan ne zaman bu şekilde uygulamalar göreceğiz sabırsızlıkla bekliyorum.

BORKED

BORKED
    ben baglamadım tamamen usta elden gectı.begendım ama tam aradıgım performansı alamadım.hatta benımle dalga gemeye basladılar nasıl yetmez dıye. jbl den once r serısı alpıne kullandım onlarda cıfttı.onu fazla tutmadım cıkarttım zaten.jbl daha serttı onu bırazdaha fazla dınledım.onuda cıkarttık sımdıde arayıs ıcerısındeyım.he bu arada bagaj ıptaldı lıtreyı yakalamak ıcın kapattık.lıtredede sorun yoktu sorun bende herhalde daha saglam bır bas arıyorum suan.ımmmortal ıle l7 kıyaslattıgımdada profosyenel eller ımmortal dıyor ama bılmıyorum sızlerle paylasmak ıstedım bende kıyaslamayı. tesekkurler yorumlarınız ıcın arkadaslar. he bu arada 1505q 100rms 1ohm ımoortal 2000rms 2ohm. ıllakı fark vardır dıyorum kendı kendıme.you tube dan vıdeolara bakıyorum cok ıyı duruyor bakalım kısmet 1 aya kadar sonuclanması gerekıyor fıkırlerımın.hadı hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BORKED

BORKED
    ben baglamadım tamamen usta elden gectı.begendım ama tam aradıgım performansı alamadım.hatta benımle dalga gemeye basladılar nasıl yetmez dıye. jbl den once r serısı alpıne kullandım onlarda cıfttı.onu fazla tutmadım cıkarttım zaten.jbl daha serttı onu bırazdaha fazla dınledım.onuda cıkarttık sımdıde arayıs ıcerısındeyım.bu arada bagaj ıptaldı lıtreyı yakalamak ıcın kapattık.lıtredede sorun yoktu sorun bende herhalde daha saglam bır bas arıyorum suan.ımmmortal ıle l7 kıyaslattıgımdada profosyenel eller ımmortal dıyor ama bılmıyorum sızlerle paylasmak ıstedım bende kıyaslamayı. tesekkurler yorumlarınız ıcın arkadaslar. vıdeodakı1505q 1000rms 1ohm ımoortal avıs 12p 30cm 2000rms 2ohm. ıllakı fark vardır dıyorum kendı kendıme.you tube dan vıdeolara bakıyorum cok ıyı duruyor bakalım kısmet 1 aya kadar sonuclanması gerekıyor fıkırlerımın.hadı hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimdeki kabinde mi dinlediniz? bana kalırsa bu işi hakkıyla yapan bir yerde yaptırın farkı görürsünüz. istanbulda bu konuda ciddi ugraşan kişiler mevcut onlarla iletişime geçmenizi tavsiye ederim aksi halde hiçbir sistem sizi memnun edecek derece çalmayacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet. Iyide para odedim zamaninda bu kabine.litreyi hesaplayarak olcup tartarak yapildi kabin. Yinede baska yerlere gidip dedigin konuyu danismak gerek galiba. Tesekkur ederim onerin icin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet. Iyide para odedim zamaninda bu kabine.litreyi hesaplayarak olcup tartarak yapildi kabin. Yinede baska yerlere gidip dedigin konuyu danismak gerek galiba. Tesekkur ederim onerin icin.
    reklam olmaz inşallah istersen iletişime geç yaptıkları işleri takdir ettiğim esnaflardandır.

https://www.facebook.com/pages/Tox%C...54196001270296

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=murat_ileri;6613045]reklam olmaz inşallah istersen iletişime geç yaptıkları işleri takdir ettiğim esnaflardandır.

https://www.facebook.com/pages/Tox%C...54196001270296[/QU

maalesef bu esnafimiz ankaradaymis ben ist. Yollarimiz uzun git gel 1000 km
    Tesekkurler yinede onerin icin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)