arkadaslar bu bası bılen varmı. kıcker l7 40cm veya audıobahn 30 cm ımmortal dusunuyorum fıkrı olan![]()
arkadaslar bu bası bılen varmı. kıcker l7 40cm veya audıobahn 30 cm ımmortal dusunuyorum fıkrı olan![]()
audio'nun bass'ları genelde yazdığı dğer kadar çalmaz kıcker daha iyidir lakin oda müzik dinletmez daha soft çalan bi bass isterseniz re audio çok iyidir ton bakımından uğultu yapmaz bütçeniz el vermesse en azından jbl basslarına bakabilirsiniz
Şuan 40cm Yeni kasa L7 kullanmaktayım. Tonlaması biraz sert. Ama seviyorum problem olmuyor. Buda aracımın hacimli olmasıdan sanırım (VW Transporter). Aynı bass'ı küçük hacimli bir arabada dinlediğimde ses çok bozulmuştu. Yani küçük araçta L7 fazla keyif vermiyor. Birde 40cm ise..
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
40 cm l7 dusunuyordum bir abimizdede audiobahn var 30 cm 2000 rms immortal. Onuda dusunuyorum kararsizim ne yapicam bilmiyorum. Tek basla isi bitiriyim saglam db versin istyrm![]()
l7 yi tek l5 i çift olarak takmıştım l5 in 38 liği l7 den daha yumuşak çalar eğer gümbür gümbür gezicem spl ciyim diyorsan l7 derim a.bahn lar pek tutulmaz sorun yaşayanları falan gördüm soğudum o bastan
kullandıgın jbl eger p1522 ve eski serisi ise ya sen sistemi kuramadın yada artık sen doyuma ulaşmışsın demek. 2. şık için ihtimal bile vermiyorum ama ilk nesil p1522'yi hakkı ile çaldırıpta sonra l7yi begenecek kimse çıkmadı karşıma. l7 yapay bir ses üretir, tonsuz kabala şiddet içerir (bana göre) müzikle uyumlu olsun dersen kickerdan uzak dur derim.
yorum yazmaktan vazgeçtim. bilgili arkadaşlarımızdan ne zaman bu şekilde uygulamalar göreceğiz sabırsızlıkla bekliyorum.
DİP NOT : ÇALMAZ DİYEN ARKADAŞLARIMIZA GELSİN ! (Awis Immortal 15" YANİ 38 cm )
ben baglamadım tamamen usta elden gectı.begendım ama tam aradıgım performansı alamadım.hatta benımle dalga gemeye basladılar nasıl yetmez dıye. jbl den once r serısı alpıne kullandım onlarda cıfttı.onu fazla tutmadım cıkarttım zaten.jbl daha serttı onu bırazdaha fazla dınledım.onuda cıkarttık sımdıde arayıs ıcerısındeyım.he bu arada bagaj ıptaldı lıtreyı yakalamak ıcın kapattık.lıtredede sorun yoktu sorun bende herhaldedaha saglam bır bas arıyorum suan.ımmmortal ıle l7 kıyaslattıgımdada profosyenel eller ımmortal dıyor ama bılmıyorum sızlerle paylasmak ıstedım bende kıyaslamayı. tesekkurler yorumlarınız ıcın arkadaslar. he bu arada 1505q 100rms 1ohm ımoortal 2000rms 2ohm. ıllakı fark vardır dıyorum kendı kendıme.you tube dan vıdeolara bakıyorum cok ıyı duruyor bakalım kısmet 1 aya kadar sonuclanması gerekıyor fıkırlerımın.hadı hayırlısı.
ben baglamadım tamamen usta elden gectı.begendım ama tam aradıgım performansı alamadım.hatta benımle dalga gemeye basladılar nasıl yetmez dıye. jbl den once r serısı alpıne kullandım onlarda cıfttı.onu fazla tutmadım cıkarttım zaten.jbl daha serttı onu bırazdaha fazla dınledım.onuda cıkarttık sımdıde arayıs ıcerısındeyım.bu arada bagaj ıptaldı lıtreyı yakalamak ıcın kapattık.lıtredede sorun yoktu sorun bende herhaldedaha saglam bır bas arıyorum suan.ımmmortal ıle l7 kıyaslattıgımdada profosyenel eller ımmortal dıyor ama bılmıyorum sızlerle paylasmak ıstedım bende kıyaslamayı. tesekkurler yorumlarınız ıcın arkadaslar. vıdeodakı1505q 1000rms 1ohm ımoortal avıs 12p 30cm 2000rms 2ohm. ıllakı fark vardır dıyorum kendı kendıme.you tube dan vıdeolara bakıyorum cok ıyı duruyor bakalım kısmet 1 aya kadar sonuclanması gerekıyor fıkırlerımın.hadı hayırlısı.
Evet. Iyide para odedim zamaninda bu kabine.litreyi hesaplayarak olcup tartarak yapildi kabin. Yinede baska yerlere gidip dedigin konuyu danismak gerek galiba. Tesekkur ederim onerin icin.
reklam olmaz inşallah istersen iletişime geç yaptıkları işleri takdir ettiğim esnaflardandır.
https://www.facebook.com/pages/Tox%C...54196001270296
[QUOTE=murat_ileri;6613045]reklam olmaz inşallah istersen iletişime geç yaptıkları işleri takdir ettiğim esnaflardandır.
https://www.facebook.com/pages/Tox%C...54196001270296[/QU
maalesef bu esnafimiz ankaradaymis ben ist. Yollarimiz uzungit gel 1000 km
Tesekkurler yinede onerin icin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)