User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: ses sistemim acayipleşti

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batu_civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsini tek tek yaptım bir kutu değişimi birde rca kaldı rcayı değiştirdicem çekenler kabloyu bagajı ve benzin kapağı tuşlarının ltından geçirmiş bir şüpheledim o olmazsa kutuya yönelicem
    sen kutuyu gözünde çok fazla büyütmüşsün, öncelikle aklından onu çıkarmalısın. kabine odaklanıp arızayı bulamıyorsun.
    kabinden söküp bası dışarda düşük volumede çalıştır; bobinden hışırtı veya degişik bir ses geliyormu, subwoofera bagladıgın kabloyu kontrol et, terminalden sub'ın
    bobinine giden kabloyla oyna parazitlenme seste gitme gelme varmı. aracın dışından rca çek anfiye direk o şekilde bagla. bunları denedikten sonra halen sorun devam ediyorsa anfini kontrol ettir. kabin ne kadar kötü olursa olsun sadece verimiyle ilgili sorun yaşarsın ama bir şekilde sistemin çalışır.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arızanın tam tespiti için arkadaşınızdan kankanızdan dostunuzdan bı kabın bass alır korsunuz bagaja dınlersınız bı ıkı gun bakalım aynı sıkıntı varmı yoksa bass komple degısır eger aynı sorun devam ederse aynı sekılde anfi denenir ve net olarak arıza bulma yoluna gidilir kolay gelsin

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediklernizi denedim büyük ihtimal rcadan yapıo çok kötü çekmişler kabloyu sarkyo her taraftan iş yoğunluğunu atayım üzerimden aptırdığım yere gidicem sonucu burdan bildiricem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)