User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: c2 için uygun sistem

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

c2 için uygun sistem

arkadaşlar selam, aracıma ufaktan bir ses sitemi kurmak istiyorum. ana ünite olarak pioneer 3400 double din düşünüyorum fiyatı uygun buldum onu alacağım.

önler 16 arkalar 13 cm olarak component takımı ve bagaja 20 veya 25 cm lik çok yer kaplamayacak kabinli bir subwoofer istiyorum.

marka takıntım yok ama fiyatının da uçuk olmaması lazım. dışarıdakilere değil kendim araç içinde kaliteli bir ses dinlemek istiyorum.

amfi tercihi tamamen sistemi besleyecek şekilde yapmak istiyorum. daha önce xetec vector 6 kanal bir amfi kullanmıştım ve oldukça memnundum. eski bir seri ama bilen kişiler uygun görürse gene ondan alacağım.

sizin bu konuda öneriniz ne olacak? hangi marka hangi model seçmem lazım? hatta avrupa yakasında montaj işlemlerini de yapabilecek güvenilir tanıdıklarınız varsa direk oraya gitmek istiyorum. şimdiden tşk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi merhaba
    Benim c2 de jbl gto804 20 cm 200 w rms mevcut, portsuz kabinle kullanıyorum orjinal hoparlörlerle birlikte bass gayet yeterli araç içerisinde ,16 ve 13 lükler için yorum yapamıyacağım. Belki fikir verir sanada

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam akşam kaşıntı tuttu gittim media markt tan aşağıdaki ürünleri aldım. amfi konusunda kararsız kaldım onu biraz daha araştıracağım.

JBL MS-10 SD4 25 CM SLIM SUBWOOFER 2012 GittiGidiyor'da 99894013

Pioneer ts-e170ci 17 cm 260 watt komponent hopar GittiGidiyor'da 112097654

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)