Deniz bence elindeki subu kenara koyup max 25 cm lik bişeyler bak derim![]()
kardeşim vallaha şöyle birşey kafama yattı sanki elimde focal 33v1 sıfır ve kicker es 38 lik var sıfır. 2 side işe yaramıyor bu arabada. bunlar yerine 2 adet re audio 20 cm lik olandan alıp o resimde olduğu gibi sağ ve sola katıp çaldırmayı düşünmeye başladı
YamahA Xmax 250 ABS
re audio 20 cm 2 tane tek portlu buldumbakalım tonlaması nasıl acaba güzel bass diye duymuştum
YamahA Xmax 250 ABS
Canlı dinleme şansın varsa dinlemeden alma, veya youtube dan model koduna göre kulaklıkla dinle derim az çok belli oluyor mal
focal 21v2 den 2 tane koyup kapalı veya tam ölçülerde portluda çaldırsan da hem ton hem ses olarak tatmin eder seni bence.
dünya para onlar usta 560 tl cikre audio çifti kabiniyle 350 tl ye buldum biraz araştırıyorum şuan büyükleri güzelde 2 tane portlu 20 cm lik iş görürmü bilemedim
YamahA Xmax 250 ABS
zamanında yapılmışı vardı kardeşimde.
arka kol dayama arasına kabin yapıldıydı gayette guzel calıyodu bagajda hiçbişey yoktu..
- K -
________
Dr.Ecu
illa krxleri rezil edeceksin madem kalktın bu işe bagaj tabanını komple kabin yapıp tavana çalışacak yer saglarak focal sub'ı kullanabilirsin dikkat etmen gerek tek nokta tenteden 5 cm daha altta kalması yoksa tavan kaportası sizlere ömür. servet adanaya şube açtı git onda yaptır işinin ehli adamdır.
bass tabi ki,araç ;
http://metropolhifi.com/Sayfa.Asp?ID=634
- K -
________
Dr.Ecu
teşekkürler güzel araç
satıyorum zaten şuanda 200 tl ye sıfır desem yeridir
abi öyle deme on numara 5 yıldız oldu tadından yenmiyor şuanda araba bayıldım focallere izolasyonla beraber harika çalıyor tek sıkıntım anfi kesiyor 30 dakika sonra ısınıyor oda normal galiba sony xplod slim aldım tam istediğim gibi şuanda alt baslar dahil herşey çok tatlı tadında kaç kere geleceğiz abi dünyaya hem 4-5 cm kalıyor hemde sony cuk diye oturdu sisteme sırada ufak ufak geliştirmeler var servet kim abi ve nerede dükkan açtı adı nedir.
YamahA Xmax 250 ABS
166139933 inceleyebilirsiniz
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)