aracımda pioneer marka teyp kullanıyorum. Sub.w seçeneği ile subwoofer ı istediğim zaman kapatabiliyodum ancak bu özellik teybimden kayboldu bağlantımı yanlış yoksa aküyü söküp taksam gelirmi?
aracımda pioneer marka teyp kullanıyorum. Sub.w seçeneği ile subwoofer ı istediğim zaman kapatabiliyodum ancak bu özellik teybimden kayboldu bağlantımı yanlış yoksa aküyü söküp taksam gelirmi?
Teybin modeli nedir, belki tek rca vardir ve teyibiniz herhangi bir yolla 0 landiysa bu arayuzu etkinlestirmemişsinizdir boylece o ayara erisemiyorsunuzdur.
TR - B13
Valla net bilmiyorum açıkçası ama 1-2 videoda teyp kapalıyken bazı modları açıp kapatabilecek şekilde ayar yapılabiliyordu diye hatırlıyorum pioneer larda. O şekil bişey olmasın?
teybi kapalı konuma getirin
sonra ortadaki buyuk ses acma tusunun ortasına basın
gizli menü dedikleri olay gelcek ordan ayarı rear/subwoofer a getirin sorun duzelicek
teyp modeli pioneer mvh 1500ub bu işleri yapan birine sordum ovalleri anfiye bağladığın için gitmiştir dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
Tek rcali bir teyip ovalleri amfiye surdugunuz icinde teypte lpf modu aktif degil. Yani sub moduna erismek icin ya sadece subu kullanirsiniz amfiyle yada hem ovalleri hemde subu rear modda caldirirsiniz ama teypten ayara ulasamazsiniz karar sizin bende bu sekildede gayet iyidir subun altinda normal sesler ezilmez subta tonlu calar yanliz ayarini amfiden ona gore yapin subun oldugu kanal lpf modunda olsun ve frekans ayarinida ona gore yapin cunku teyp butun frekanslari suba yollayacak.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)