User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Audi ve Zenec yorumlar ?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla rns aldim yavuz ztn arabaya ayda 2 biniyorum bnde cok memunum

Zeneci enderde test ettim dokunmatigi cok kotu gelmisti buz gibi sogudum o an
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla rns aldim yavuz ztn arabaya ayda 2 biniyorum bnde cok memunum

Zeneci enderde test ettim dokunmatigi cok kotu gelmisti buz gibi sogudum o an
    mutlaka bir yanlışınız var zenec 2011 d kulanandım uzun süreli şuanda caddymizde hala takılı dokunmatiği süper güneşli havada görüntü performansı süper. rns tamamen para tuzağı bir cakası yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar almış ama en azından gelecekte almayı düşünenler için konişim.

aldığınız dns,rns vs audi ve vw orijinal teypler adeta 5 para etmez ve en dandik bile sayılacak Pioneer,sony,kenwood teyplerin yanına bile yaklaşamaz.

dns,rns vs alacağınıza şu an amerikada trend olan bir sistemi yapın daha iyi, teyp yuvasına gizlenebilecek kadar derinlik varsa teyp yuvasına o yeteri kadar derinlik yok ise torpido yada koltuk altına

SONY Mex veya CDX serisinden App remote app olan modellerinden birini alın.

sonra bir ustaya orijinal teybinizin olduğu yere İpad mini yada elinizde olan herhangi bir apple/android tableti tutabilecek bir yuva yaptırın.

elinizdeki tableti yuvaya oturtun ve bluetooth ile kablosuz şekilde torpidoda olan sony teyp ile tableti eşleştirin.

tablet direk teybin ekranı olacaktır buradan listedeki şarkıları,ses ayarlarını,radyoyu hatta var ise gps bile ekrandan izlenebilior dokunmatik olarak.

ses kalitesi olarak en kral bildiğiniz audi teype 1000 basar size net söylim, bende clio4 için Sony Mex-n4000bt aldım çok memnun kalınca arkadaşın audisine uyguladık çok muazzam fark oldu.

bu teypler rca çıkışlı,sub çıkışlı,yüksek voltaj çıkışı olan, çoklu band equalizerı olan,20rms x 4 olan, ve dspsi olan sıkıştırılmış dosyaları kaliteleştiren, ve en önemlisi time alignment yani oturduğunuz koltuğa göre size sesi ayarlayan (mesela direksiyondasınız sizden başka kimse yok teyp öyle ayarlıyorki soldaki hoparlör geç çalıyor sağdaki erken ve size kulağınıza eşit zamanda ulaşıyor,dengeliyor) güzel bir sistem.

dahada önemlisi çok profosyonel,canlı çözünürlüğü yüksek kaliteli duruyor.

özetle çok ama çok tavsiye ederim,örnek olması açısından şunu izleyin:

https://www.youtube.com/watch?v=UmZQ2Ezo3vs

https://www.youtube.com/watch?v=xf3qTYYl_gM

örnek olması açısından şunu izleyin anlarsınız demek istediğimi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)