Beyler hergün usb ile müzik dinleğim teybim durup dururken usbyi okumaz hale geldi. Usbye geçiyorum fakat otomatik olarak radyoya alıyor teyp. Bu sorunu nasıl aşarım ?
Beyler hergün usb ile müzik dinleğim teybim durup dururken usbyi okumaz hale geldi. Usbye geçiyorum fakat otomatik olarak radyoya alıyor teyp. Bu sorunu nasıl aşarım ?
konuna ortak olabilir miyim? pionnner 6850 var telefon için usb kablomu takınca çalışıyor sarj ediyor okuyor kabloyu ama usb takınca çalışmıyor daha evvelden çalışıyordu ne olmuş olabilir.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
usb de virüs olma ihtimali varmı? iki post içinde diyorum.. bildiğim kadarıyla bazı teyple fat32 okuyor diye biliyorum buda denenebilir? birde bi aküyü söküp takmayı deneseniz teyp kendini bi sıfırlasın sonra düzelebilir
AP Type-R
Muhtemel flash Disk'ten. Fat32 formatlayıp yeniden MP3 yükleyip deneyin. Bir de Çin işi flash Disk'lerde herşey yaşanabiliyor![]()
bendeki sorun başka arabaya takınca usb okuyor ama kendi arabamda okumuyor 2 tane denedim usb okumadı ama usb kablo takınca ipod/usb diye bağlanıyor telefona
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Benimde pioneer teyp'de usb ile bağlamaya çalışınca uygun değil diyor ? Error 19 Hatası veriyor. Telefon İphone.
eror 19 iletişim arızadır .. farklı bir usb flash bellek deneyin yada yukarda arkadaş demiş akü bağlantısını komple kesin yani teyp komple elektrikden kesilsin kendini resetlesin tekrar deneyin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
olabilir mümkündür bu teyiplerde işletim sistemi yok haliyle sana gelen güncellemeyi kendi firmware dsteklemesse tanımaya bilir.. firmware güncellemesi yapılıyorsa teybine ona bak.. o yüzden diyorum genelde müzik konularındada en güzeli artık bluetooth lu teypler sorunsuz ve temiz ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)