Aldığım güç kablosu elimde kaldı olmadı arabaya kalın geldi kapı eşiklerini havaya kalktı. İsteyen olursa 3.20 metre 50 mm kalınlığında 40 TL ye bırakacağım
Aldığım güç kablosu elimde kaldı olmadı arabaya kalın geldi kapı eşiklerini havaya kalktı. İsteyen olursa 3.20 metre 50 mm kalınlığında 40 TL ye bırakacağım
abicim 50mm değilde 5mm demek istiyorsun galiba yada stereo dünyasında adı 4 awg olan ölçüde kablo.
açıkcası çok çok standart bir boyut yani muhakak geçmesi lazım montajcın bulamamıştır istersen farklı astra ses sistemi linklerini iyi araştır millet nsl yapmış bak derim çünkü güç kablonun 4 awg olması baya ihtiyaç senin için.
4 x 100rms + 300rms sub toplam 700rms lik bir anfi ondan incesinide istemez beslersende anfin düzgünce temiz güç üretmeyebilir. ben dandikten toplam 400rmslik sistemimde bile 4 awg kullandım.
0 awg mi acaba![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bu kablo aküyü arkaya koymak için kullanılır
Yoksa kalın olması iyidir
Ama senin işe 4 wg olması gerekli
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Valla ben pek anlamadığım için kalınlık işinden aldım hemen olur diye. Acayip kalın geldi. Şimdi satmam gerekiyor yeniden. 4 ga kablo almak için. Onunla ugrasıyom simdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)