Coaxiel hoparlör kullanıcaksanız hem uygun fiyatlı hemde kaliteli Hertz taviye edebilirim.Eğer anfi ile kullanmıyıcağım derseniz.
Coaxiel hoparlör kullanıcaksanız hem uygun fiyatlı hemde kaliteli Hertz taviye edebilirim.Eğer anfi ile kullanmıyıcağım derseniz.
Arkadaşlar 6x9 coaksiyel hoparlörlerimi buldum garajdanJBL marka denedim yerine oturmadı arabada. Bana yuvarlak lazım. Baktım gelende hep 2 yollu var 6.5" yuvarlaklarda. Alpine Type R serisini söylediler bunu kullanan varmı? model no: spr 17c
focal utopia be kit no:7![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Amfisiz güzel ses alabileceğin Alpine önerebilirim.. 17cm..
http://www.sahibinden.com/alpine_sps...XQQdisplayitem
başka konu açmak istemedim. burdan sorsam? hoparlör ölçüleri neye göre ölçülüyor. uzunluğu ne olursa olsun yükseklikleri hep aynı değerlerde midir? sadece 4 adet hoparlör almak istiyorum pazartesi. amacım amfisiz temiz müzik dinlemek. öyle çok uçar kaçar bi bütçe yok. yardımcı olacak olan var mı?
Sakin güç...
Alpine,Mb Quartz,Focal,Audıson gibi markaların sesi gerçekten çok iyidir ..
Ben kısaca profosyonel destek derken bunu kast ettim....
2000 yılında kurulan EXTREMESOUND bugün sektörün lider kuruluşu olarak hizmet vermektedir.
Otomobilinizle yapacağınız seyahatleri keyifli hale getirmeyi amaç edinen firmamız, Bahçelievler'de bulunan modern ofisinde, DVD, televizyon, playstation, profesyonel müzik sistemleri montajlarını, konusunda uzman kadrosuyla, büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir.
Car theatre'ın yanısıra, , Tekne Müzik ve Görüntü Sistemleri ile Oto Alarmları, Mobil Telefon Sistemleri ve xenon far sistemleri ile müşterilerine geniş bir yelpaze sunmaktadır.
Dünyanın en ünlü markalarıyla çalışan,EXTREMESOUND dünya çapındaki yarışmalara'da ülkemizi başarı ile temsil etmiştir. Uzman personeliyle müzik ve görüntü sistemleri meraklılarının yakından tanıdığı bir isim olan EXTREMESOUND kaliteyi ve prestiji çağrıştıran bir marka haline gelmiştir...
ÖDÜLLERİMİZ
2008 IASCA IDBL Türkiye rekoru 177.9 dB.
2007 IASCA IDBL Türkiye rekoru 177.4 dB.
2006 IASCA IDBL Dünya Rekoru 177.2 dB.
2005 IASCA IDBL Türkiye Rekoru 164.9 dB.
2004 IASCA IDBL Türkiye Rekoru 163.2 dB.
2002 IASCA IDBL Türkiye rekoru 155.8 dB
TR ve DUNYA!!! desıbel rekoru yanı 2006 dB+ rekorunu EXTREME SOUND kırmıstır. aracta 18 adet w12 gtı JBL woofer ve 18 adet Digital Designs amfi kullanılmıstır ayrıca 18 adette aku bulunmaktadır.
olcu hesaplamana ben yardımcı oluyum once arabanın kapısını sök orjınal hoparlor uzerınde ıse cetvel ıle ıcten ıce kac cm gelıyo ona bak muhtemelen ya 13 dur yada 16 cm dır .. aynı hesabı arka hoparlor ler ıcınde yap arkalar farklı cıkabılır.. sısıtemde anfı kulanmıyacagın ıcın dolaysıyla mıd takımı almana gerek yok tavsıyem focal. alpıne. coaxial hoparlor.. gzl bır teyıp ıle ıyı bır ses yakalrsın. eger arabana bas takacaksan onun olcusu yanı lıtre hesabı farklıdır ondada yardımcı olurrum..
Arkadasimin onde morel 22 lik arkadada focal k2 vardi. sub olarakta 2 tane alpine type r vardi muthis kaliteli ses aldik anfisini hatirlamiorm ama duzgun bi anfi, olculerek bakarak alinirsa muthis.. Gerckten tam kivamindaydi... Ben focal 165vr kullaniorm companent olarak,subwoofer olarakta cift bobinli (v2 olmali) kullaniorm cok temiz kaliteli ses aliorm ama yetmio ondeki vr1 leri arkaya alip onlere k2 veya morelin (arastirmadim daha) ust serilerinden almayi planliorm. Sana tavsiyem focal in polyglass serisinden bakabilirsin 2 on 2 arkaya seni cok tatmin edicektir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)