arabamda bulunan 5yıllık sony kendi kendine att yapıyor ve ekran saçmalıyor ayrıca artık cd yetmemeye başladı usbli bişeyler arıyorum
arkadaşımda pioneer 4250var ama onda sub çıkış yok bi üstü 5250 alabilirim yada birazdaha çıkıp 7250 bi fikir verin
arabamda bulunan 5yıllık sony kendi kendine att yapıyor ve ekran saçmalıyor ayrıca artık cd yetmemeye başladı usbli bişeyler arıyorum
arkadaşımda pioneer 4250var ama onda sub çıkış yok bi üstü 5250 alabilirim yada birazdaha çıkıp 7250 bi fikir verin
5250
7250
![]()
Bu iki ürünün de USB girişi teyp üzerinde her ne kadar zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da bana konsolda teyp üzerinde duran USB'ler çok itici geliyorKablo uzatmalı USB çıkışı olan teypler daha çok hoşuma gidiyor şahsen
![]()
EMC
Alpine birkac modelini kullandim tavsiye ederim..USB girisleride pioneer gibi on panelde degil teybin arkasinda...Baglanti kablosu ile birlikte torpidoya koyabilirsin usb yi.
doğru konsolda kötü durcak usb
marka model belirtinsen sevinirim
Ben Pioneer 7950 kullanıyorum , sigara kullanmadığımdan da USB'yi küllük kısmına uzattım kablo ile görünmüyor bile![]()
EMC
bnde dicektim yeniyi veriyim sen bi allah razı olsun de yeter![]()
2100müş o çok alt sınıf![]()
HahahaYok canım estafurullah şaka yapıyorum
7950 zamanının iyilerinden
7150 daha güzel
Yani şaka maka siyah beyaz olduğu için konsollarda sırıtmayan sade ve gösterişli bir tasarımı var
Kesinlikle tavsiye edilebilcek bir ana ünite
![]()
Ben konsolumla uyumlu diye aldım 7950'yi yoksa 7150 gibi bişey benim için biçilmiş kaftan![]()
EMC
Tabi cnm senin arabaya mavi ışıklı teyp 10 numara. 7150Hala nasıl sattım anlamış değilim
![]()
üretimi bitti ama bulabilirsen pioneer 3050ub al derim 4kanal ses çıkışı harici subwoofer çıkışı ve harivi 4kanal anfi çıkışı mevcut aux girişi-mp3 okuyucu-flash disk okuyucu.bir çok teypte olmayan subwoofer ayarları mevcut. 5,5 V ses çıkışı var.birçok prof amfi ile muhteşem düzeyde ses çıkışı alabilrisin.bende var kullanıyorum çokta memnunum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)