http://dogubankshop.com.tr/?urun-det...D_DVX_USB.html
bu teyp alınır mı ? cok hosuma gitti. bi anfi bi bass birde mid takımım var bu teyp yeterli olur mu veya farklı bi ürün tavsiyeniz var mi?
tsk ederm.
http://dogubankshop.com.tr/?urun-det...D_DVX_USB.html
bu teyp alınır mı ? cok hosuma gitti. bi anfi bi bass birde mid takımım var bu teyp yeterli olur mu veya farklı bi ürün tavsiyeniz var mi?
tsk ederm.
Erkan DOĞU
469,00 TL-599,00 TL arasında değişiyor fiyatları bu ürünün.
Edit:Bu ürün bende olsa değil arabayı takmayı yatakta sarılır uyurum.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
seklini semalini sevdim şık duruyor denk gelirse ben bile alabilirim bütçe olursa![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bence hemen alma kullanıcı yorumları çıksın ortaya ona göre al artıları eksileri neler ben olsam biraz beklerdim fiyat ne kadar bellimi
bende fiyatına takıldım ürüne göre fiyat cok cok iyi diğerlerine göre bedava gibi ürün yakından inceledim süper birse 44o lira fiyat verdiler fakat sadece usb kullanılıyor usb den calınan müziğin kalitesi düşük olur diye duydum hep bu konuda takıldım deneyemedim orda alıpta pişmanda olmak istemiyorum biraz bekleyelim yorum için dicem ama acil lazim banada diğer alcagim teyplerin en ucuzu 33o lira felan 1oo lira daha verip bunu almak cok mantıklı zaten.
Erkan DOĞU
Düşünmeden al derim usb deki müzikler eger düzgün müziklerse gayet iyi çalar çalmasına gerek yok ayrıca görüntüsü yeter![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
USB, SD Kart ve Aux In girişi var alternatif bol yaniBen 2 senedir 7950 UB kullanıyorum USB'li bugüne kadar CD hiç kullanmadım ve kalitesinden de çok memnunum
Bence USB'de kalite düşer kısmı yanlış
Müzik kalitesizse bilemem tabi
Ben de baya araştırdım bu ürünü ve denk gelirse para durumumda iyi olursa almayı düşünüyorum![]()
EMC
Gaza gelmeyin derim![]()
Radyosuz ve cd siz bir teyp almak bana kalirsa mantksiz bn suan tunersiz teyp kullaniyorum cok pismanim insan ariyor radyoyu yoksa bnde fusundum bu cihazi dusunmedim degil
erkan guzel teyp bnde seklını begendım ama.usb gırısı onde yanı usb taktıgında bıraz abes durucak sagda oturan ekranı yarısını gorucek eger mp4 dınlıceksen ses kalıtesı dahada dusucek.amfı cıkısları hakkında bılgı goremedım pek prof bı teyp deıl bnce yanı goruntu guzel ama ses kalıtesı ısteyen bırı ıcın fazla janjanlı ama sole oynak bıseyler olsun dersen guzel teyp.usb gırısı dısında..
Görüntü süper, usb okumada da sıkıntı olacagını sanmam sonucta pioneer.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)