bugun calısmayan sag tweeterımın kablosunda temazsızlık vermıs crossoverdan duzelttım.
bassım fazla boguktu onunda boost gain ayarını yaptım.ufak tefek bantlı yerlerı tekrar baglayıp ufak bı frekans ayarı off miss oldu tesısatımı yenıden sevdım.
bugun calısmayan sag tweeterımın kablosunda temazsızlık vermıs crossoverdan duzelttım.
bassım fazla boguktu onunda boost gain ayarını yaptım.ufak tefek bantlı yerlerı tekrar baglayıp ufak bı frekans ayarı off miss oldu tesısatımı yenıden sevdım.
kesinlikle
gain amplıfıkator'de pre out sinyalin kısmak ve acmak için var yani şöyle ana üniteden 4 volt pre out sinyali geliyor rca kablolarla bu voltajı amplıfıkator'e veriyorsunuz gain potans'ını çevirdiginizde ana uniteden gelen bu 4 volt preanfi katı sayesinde 8 volt yada 10 volt yada daha fazlası olabiliyo ve amplıfıkator'den
amplıfıkator'e değişiyor
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
portsuz bass daha kaliteli calar portlu gıbı muzık secmez ve yankı kaybı yoktur ama portludan 2 db ye yakın daha gucsuz calar ben kicker l5 38 cm ı portsuz kullanıorum gayette memnunum
Ayrıca Portsuz kabinlerin litreleri Portluya göre dah düşüktür. Kabinde litreli olursa arkadaşların belirttiği ayarlarda güzel birşey tutturabilirsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)