Arkadaşlar kulak zevkimiz kişiden kişiye değişir ama şu bi gerçektirki. Portlu bi basta bir tiesto dinliyemezsin o kabin R&B hiphop tarzında baslar içindir.
portsuz kabinde ise birçok müziği dinliyebilirsin ve çok daha serttir
Tamam aynı şeyi ima ediyoruz aslında bende hassasiyetin gözardı edilemeyeceği düşüncesindeyim şöyle örnek vereyim JBL in GTI serisini dinledinmi bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor mesela hassasiyet konusunda kulağımı tırmalayan hiç bir şey yok aynı şekilde Focal ın hatırlamadığım bir iki modeli vs. zaten bu olay yüzünden sürekli değişik alaşımlı özel üretim garip isimli ultra güçlü mıknatıslar söz konusu.Özellikle tepki konusunda manyetik güç ne kadar fazla ise o kadar iyi hassasiyet ise birazda koni ile alakalı.
Senin bahsettiğin arkası yan yada içi boş kuru tahta olan kabinler sıradan piyasa kabinleri işte atlamışsın sanırım ben daha önceden de ısrarla üzerinde durduğum profosyonel kabinlerden bahsediyorum.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
nasıl oluyo profosyenel kabinler.
6 senedir hiç aralıksız kafa patlatıyorum ayrıca mesleğim oto müzik
elimden yüzlerce sq-spl malzeme geçti
morel focal audison vs vs ama portsuz profosyenel kabin ilk defa duyuyorm.
aktif sub larda bildiğim kadarıyla çok verim alınamıyor bazuka bas diye tabir ediliyor biraz portatifdoğrumudur
Yaptığın kabinlerin içerisinde izalasyon malzemesi olarak ne kullanıyorsun ?
dynamat veya vürth.hatta eski aracım golf mk1 in içi komple dynamat ve brax izalasyon mevcuttu.
Açıkçası hiç bir şey kullanmadığını düşünüyordum her neyse bu konu uzayıp gidecek zaten bu iş senin mesleğinse senden daha iyi bilecek de değilim tabiki sonuçta ben bu iş ile uzun bir müddet ama amatör olarak uğraşıyorum.
Şu an kendi bilgisayarımda değilim (arızalı,serviste) istediğin türde kabin imalat fotoları var bende bilgisayarım geldiğinde bir kaç foto eklerim hep beraber yorumlarız belkide sende bir profosyonelsin![]()
Ca-Tr'yi çok uzun yıllardır takip ederim, üyeliğim de vardır pek yazmam. Kendi aracımla uğraşmadım hiç müzik sistemi için, bütçem el vermedi, arkadaşlarıma ise fikir verdim beraber yaptık / yaptırdık birçok kez. Son 2 yıldır aşırı derecede uzaktan izliyorum sadeceAma az çok neyin nasıl yapılacağı hakkında fikrim var kendimce sizin de dediğiniz gibi amatör olarak uğraşıyoruz işte
Sorun yok rica ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)