Akşam eve gidince, artık pek bir arada göremeyeceğimiz 4 adet tsw-301f imi yanyana getirip fotolayayım bu konuya özel olarak : ))
Fotoları göremedim ama muhtemelen sen eklediysen hepsi birbirinden değerli cihazlardır![]()
Akşam eve gidince, artık pek bir arada göremeyeceğimiz 4 adet tsw-301f imi yanyana getirip fotolayayım bu konuya özel olarak : ))
Fotoları göremedim ama muhtemelen sen eklediysen hepsi birbirinden değerli cihazlardır![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
aynen ben de o zaman şahin vardı ,şahin parasına da üstünde pionner tesisat vardı![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
8300ün o çıtır çıtır sesi ve bir tuşa uzun süre basınca yeşilden kırmızıya dönmesi bizi bizden almıştı.5002nin o mükemmel sesi hala kulaklarımdan gitmez.
Animasyonlu modeller çıktığında tesisat olayını bırakmıştım ama eski cihazların hemen hemen hepsini bilirim. Hele ki m900 muazzam ve az bulunur bir cihazdı. Gelişmiş ses özelliklerinin yanında, kafası elektronik olarak düğmeyle açılıp kapanıyordu.
Youtube da çok güzel videolar var özellikle eq 600 a bakmanızı tavsiye ederim.![]()
Birde pioneer cı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
http://www.techturkey.com/forum/muzi...sorunsali.html
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
pandizotumda duran bir çift amfiye sürülü 6985 imden bozuk olan yani belli bir düzeyden sonra sesi bozan tekini araçtan söktüm, zaten körük, kağıt değişmişti hatta bobinide, nec elektronikte değiştirmiştik. gayette güzel çalıyordu ama nazar işte, gine bobin değişicek gibime geliyor.
ve günün en güzel olayı, bugün pazarda dolaşırken, ts w302 f buldum.birini üstünde otururken gördüm, fiyatını sorma gafletinde bulunup uygunda bulunca aslında çalışmasını beklemiyerek birazda hani çalışırsa şüphesiyle ( körükleri sağlam, kağıdında 1 yırtık var yapıştırdım, arabaya taktım 220w rms lik amfi ile 6db %95 gain de %50 ye kadar sesi bozmadı. ama kozmatik olarak ortası kötü. sonuç olarak döner parasına almış bulundum.
dönemin yıldızları yan yana :
![]()
TR - B13
arkadaşlar bendede iki tane 201f arkadaştan zorla aldım körükleri kötü durumdaydı yaptırdım şimdi onlara kabin yaptırcam sizden ricam kabin ölçüleri nasıl olmalı?
aslına bakarsan ses kalıtesı olarak sımdıkı sıstemlerle karsılastıramazsın kankasadece bı ekol ıste
bır kere arabada muzık dınlemenın mantıgına ters mıd ve tız sesın arkadan gelmesı olayı. sofor ıcın sahne yaratmak komplarla onden mıd tız gelmesı arkadan bas gelmeısyle olusur. bu sıstemler ıse dırek arkadan gelır free aır caldıkları ıcınde sesın ıyı olma oranı zaten az.sadece ekol ıste yanı kıymetlı yapan ınsanlar gercek ses kalıtesıne bakacak olursan sımdıkı sıstemnle yarısamaz
Bu işlerden çok uzak kaldım, şu anki durumları çok net bilmiyorum. Fakat bu malzemeler benim ve bir çok insan için nostaljik bir durumu vardır diye düşünüyorum. Çünkü Pioneer ı hoparlör ve amfi olarak ezip geçecek bir sürü marka var, fakat 80 ler ve 90 lar da memleketteki imkansızlıklardan dolayı pioneer bayağı bir efsane haline gelmiş bir marka. Onun da etkisi var diye düşünüyorum. İllaki kalite farkı da vardır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)