Hepsi harika
Hepsi harika
Allahım sana geliyorum bunların hepsi sizde mi satılık mı birde bu kadar efsaneyi nereden buldunuz Japonya da dedeniz felan mı var![]()
cihazlar japonyadan yeni getirilen cihazlar değildir hepsi vakti zamanında digi com dan alınmıs ve faturalı ürünlerdir.
Connecting Site...
arkadaşlar bu amfiyi satabilme şansımız var mı?
elimde Pioneer DEH-P735 Teyp Var evde kullanmak istiyorum bağlantı için bilgisayar power supply gerekiyormuş galiba nette 300w olarak power supplyler var yeterlimidir acaba
buda aracımda bağlı iken olan videosu
Yeterli olur.Power supply için bütün sarı ve bütün siyah kabloları toplayın.Daha sonra bir siyah ve bir yeşil kabloyu ayırın.Bunları birbirinize değdirdiğinizde power supply çalışacaktır.Bunun için araya bir anahtar koymanız daha uygun olur.Aç kapa yapmak için.Topladığınız sarı kablolar + siyah kablolar ise - dir.Kolay gelsin.Takıldığınız bir yer olursa elimden geleni yaparım.
selamlar ,
elimde çok temiz ve herşeyi çalışan KEH-2700R var , kutulu falan değil fakat güzel ürün , USB li bir pioneer e geçmek istiyorum , ilgilenen meraklısı var ise takas edebiliriz veya direk satabilirim
![]()
![]()
![]()
Bendede 6050UB var diye seviniyorum.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
nedir peki 6985i efsane yapan? Onun gibisi yok muydu? Yoksa patladı gitti mi![]()
Yani 6995 daha iyi değil miydi?
Yada 6975 daha mı kötüydü
Cidden merak ediyorum...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
'97-'01 yıllarında İstanbul'daydım.
Zeytinburnu minibüsüne 8 tane 85 takanı görmüşlüğüm var. Ağzım açık saymıştım.
Almak için para biriktirip ben de soluğu Doğubank'ta aldım.
Satıcı arkadaş 85'e verilen para haram JBL T595 veriyim sana efsaneyi gör dedi. Ben de ani bi kararla JBL'e dönmüştüm.
Hala taş gibi çalışıyolar.
6985 i efsane yapan iyi bir amfiye bağladığında mesela gm-3400 son seside açsan sesi tane tane veriyor hiç bozmuyor bir okadarda sağlam olmasıydı
6995 tutulmadı tizleri 85 şin gibi güzel çalmıyordu 6975 te 85 in yanında ses olarak zayıf kalıyordu tek 6985 yaklaşık 2,5 kg geliyor malzemenin kalitesi tabiki şimdiki çıkanlar kuş gibi hafif biraz yüklendiğinde kesebiliyor.
hala saklarım bir çift
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)