İzmir buca da satılık 0 eski seri kolonlar var şuan ilanına baktım orj midir anlayan ilanlara bakabilirmi ?
İzmir buca da satılık 0 eski seri kolonlar var şuan ilanına baktım orj midir anlayan ilanlara bakabilirmi ?
Elimde 1 takım kutulu çok az kullanılmış orion p6.2 component takım var , amerikadan alındı 400 küsür dolar gibi bir fiyata 2000 lerin başında.. Uzun zamandır yatıyordu.Çok efsane bir takımdır öyle pioneer jbl kenwood componentlerle ile kıyaslanacak piyasa serisi değil turkiyede böyle kaliteli ürün bulmak zor... 6985 gibi kafama yatan birşeylerle takaslayabilirim.
Orion P6.2 COMPONENTS............. - CarAudioForum.com
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bu arada High end component fiyatları
Morel Supremo 602: 5.000 dolar
Focal Utopia BE Kit N0:6 : 4.500 dolar
high end hoparlor fiyatları bu civarlardaAmerika fiyatları bunlar tabi.
Yok işte demek istediğim 200-300 lik piyasa malı değil bu orion lar.. Bunların kalitesinde ürün şu alsan 1500-2000 civarı verirsin.650 tl den koydum dün , 2 mesaj geldi daha bugun.Hatta az mı fiyat koydum , satmasam mı saklasam mı diye düşünüyorum paraya ihtiyacım oldugundan değil depoda duruyorlar senelerdir.Herşeyi ayırmışımda bi oval hoparlor saklamamışım ya ona yanarım... Hani burda elinde iyi oval hop. olur component e ihtiyacı olan vardır şans denk geliriz takaslarız diye düşündüm yoksa satatacagımdan değil...
660gti da satılacak bir ürün değil şimdi piyasada öyle ürünleri bulamassın ayrıca jbl de 20 yılda bir çıkarıyor öyle efsane ürünleri![]()
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim araçta keh 9500 kullanıyorum. Bugün aracın sol tarafından ses gitti herhangi bir tesisatçıya girdim durumu izah ettim. Bana çıkış gitmiştir dedi öbür çalışanda ses giderse komple gider dedi tek taraflı gitmez dedi. Teybi bırak istersen dediler bırakmadım. Eski pioneerlardan anlayan avrupa yakasında servis biliyormusunuz? Bir ara bakırköy incirlinin arka yolunda camii altında bir yer vardı orası hariç.
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Tek taraf gidebilir.
Cihazı tamir ettirmeden önce kablo tesisatında kısa devre var mı kontrol ettir.
Düz adam___
Elimde 1 takım eski logo tss20 var teki çalışmıyor Ankara içinde yaptırabileceğim iyi biyer varmı ? çok uçuk fiyatlar istemeyen olursa iyi olur , birde tamirlileri orjinal gibi çalmaz güzel olmaz diyen var doğru mudur?
Ben e36nın orijinal 13cmlik hoparlörlerini burada yaptırdım.
hakan ticaret
Araba sıfırken nasıl çalıyordu bilemiyorum ama eskisinden iyi oldu.
Düz adam___
sadece yan körükleri değişmiş orj membran ve tizleri duran jbl decadelere ne kadar verilir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)