ohahahahahahahah
vayyyyyyyyyyyyyyy
iste olayimiz bu, darkmoonnnnnnnnn nerdesinn
pioneer KEH + cengiz
(yanliz teyp fazla yeni, onceki modelleerden olsaydi tam super olacakti)
bende neler var neler6 teyp 7-8 anfi , 2090 lar iki takım , tss 2 takım , damla bas vs
![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Bu tip oldie bir tesisat için güzel kesip biçmelik araç lazım tabiki kuş serisi falan .. efsane olur ses akustik alınır ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bekledigim yorum geldi
yapiyo muyuz bi karaduzennnnnnn
aha veriyorum coskuyu
Kabinde olmadığı için düzgün ses alınmaz ama görsellik olsun diye video çektim. Buyrun, sevenlere gelsin.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Merhabalar. Aracımdaki ses çıkışı pek iyi olmayan double dini çıkarıp pioneer a geçme düşüncesi var. Pioneer Sph-c10bt Oto Teyp bu modeli bileniniz kullanan var mı acaba? Neden bu derseniz telefon veya tablet bağlamak için düşündüm. Hem ekran da olmuş olur. Bayada özelliği var teybin. Teşekkürler.
Kardeşlerim eski seri cihaz alacak olan aracına sistem yaptıracak olan varsa bize danışmadan almasın @pioneeristanbul34 instagram adresinden Şahin kardeşime sorun yardımcı olmaya çalışalım.
Türkiye piyasasında değil tüm dünyada artık temiz cihaz rakamları uçtu fiyat için pek bir beklentiniz olmasın ama aldığınız cihazı bilirsiniz en azından.Pandemide kollektörler vs kudurdu nedense. Birde yastık altı muhabbeti çok fazla ben bile bi ara bokunu çıkarttım depremden sonra anladımki 80 sn. yeter elinde avucunda ne varsa alır gider bir arabalık sistem bıraktım sattım hepsini.
En basit örnek yurtdışında ebayde satılan cihaz fiyata bakın satanda Türk , ingilizler vs hep topluyor.
Pioneer KEH P 9700 Autoradio CDX P 24 Cd Wechsler Raritat Vintage | eBay
![]()
Konu MiaMi tarafından (28-04-2023 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)