6985 vardı kız gibi orijinal, bileydim sana haber verirdim satarken, bedavalara gitii.. bi sürü efsane vardı şimdi elimde 6999 kaldı teki çalışmıyo tizler aktif ama bobin sarılmak istio sanırım bi de gm-x424 amfi var tek kanalı problemli, işini görürse uyguna veririm..
o zaman yazıyorum![]()
2 takım 207 kolon
2 takım 2000 kolon ördek kafa
1 takım 2080
1 takım 6970
1 takım tss 20
1 takım ts m8
1 takım ts m2
2 takım 6977 mevcuthepside arabalarımızda beni bilen bilir 1 tane 124 2 tane 131 imiz var hepsi onlarda ama
1 takım tss 20
1 takım ts m8 istiyorum tss 20 eski logo olursa sevinirim 1 takım daha 6970 var bi yerde onuda alıcam yakın zamanda![]()
heee bi de kx 73 üm var komple set
cd 5 im var gm120 var isteyen olursa cd 5 le gm 120 yi 400 e vericem
6 sene once serceyi alirken arka panizotta orjinal 6985 vardi,tabi ozamanlar degerini bilmiyorum aletin,keyfi mono amfiye baglayip gain'e yuklenip yakmistim ki 500 rmslik amfiye bile 30 sn dayanmisti.ahh simdiki aklim olsa muzelik yapardim...
şimdi bi takım 6985 alıcam
1 takım ts m8 veya ts m2
1 takım tss 20 eski logo
1 takım tertemiz çil çil bi 904 alıcam![]()
tuğra 85 bulursam alıcam sendekileri kaçırmışız haberim olsaydı bakılırdı valla evde 3 tane anfi oldu
aga mümkünse bi ara foto çek 90 lara gidelim yine hazır bi rahatsız bulmuşkengörelim şu kralları seninde içinde bi açlık gördüm hepsini toplamak istiyorsun sanki
yazık olmuş efsanelere onlar için üzüldüm çünkü bi daha gelmeyecek o ayarda hoparlör
tss sahibinden de çok var eski logo ama uçuyorlar diğerlerinden sıfır hiç görmedim
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Ben de yazayım efsane tesisatımı
Yıl 97 araç 96 Beyaz Broadway
Keh-p 7600 rds teyp Pioneer
Cdx2000 p 12 li cd çalar pioneer
4 tane tsw 302f (pandizotta)
3 takım tss 20 tweeter
1 takım kfc hqm 305 13 cm kenwood mid
Pioneer 404 amfi 4way
Alpine mrv 1000 amfi 2way
6way kec 302 kenwood aktif crossover (sihirli kutu)![]()
セルカン+レーラ=愛
dün 1 takım 6988 geldi orjinal boncuk ama 1 tanesinin kağıtı değişecek 150 liraya hayırlı olsun derim 50 lirayada kağıt değişir 200 lira zaten 200 liraya millet sağlamını satıyo
dostum çok para bence kağıt dedinmi hiç bir anlamı kalmaz onun verdiğim linkte güzel cihazlar var istanbulda olsam gider bakardım
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...554980/detay/?
diğer ilanlarınada bak
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
bi güncel çekelim
bi yakınımda pioneer deh 346 cd çalar var makine track cd okumuyor cd yi takıyorum bana geri veriyorsorunu bilen varmı?
makine efsane mi bilmiyorum.:
PROJECT01 GARAGE
Uzun yıllar kullanmıştım bu cihazı, şimdi bulsam temizini yine kullanırım..
Bu arada konuyu yeni gördüm, eskileri görünce insan bir tuhaf oluyor gerçekten güzel cihazlarmış..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)