User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: anfi-receiver tavsiyeleri

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşekkürler tavsiye için. fiyat 1700 gibi baya bir özellikli görünüyor. peki bunda otomobil için kabinli wooferlardan kullanabilirmiyim? pasif bas deniyor galiba adına...

***** siteden bir ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...58389722/detay
    hayır kullanılmaz. aktif bass alman gerekli. bşunu söyliyim araç için üretilen araçta ev için üretilen evde kullanılmalı. bunu derlerdi sallamazdım. denedikten sonra farkına vardım.

eğer basın yetmiyorsa bass olarakta eğer bütçe yeterse jbl es250 i öneririm. senin hoparlörlerin hakkında hiç bir fikir veremiyeceğim ama eğer sen beyeniyorsan bu amfiyele bu bass seni fazlasıyla tatmin edecektir.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır kullanılmaz. aktif bass alman gerekli. bşunu söyliyim araç için üretilen araçta ev için üretilen evde kullanılmalı. bunu derlerdi sallamazdım. denedikten sonra farkına vardım.

eğer basın yetmiyorsa bass olarakta eğer bütçe yeterse jbl es250 i öneririm. senin hoparlörlerin hakkında hiç bir fikir veremiyeceğim ama eğer sen beyeniyorsan bu amfiyele bu bass seni fazlasıyla tatmin edecektir.

sony str k670p model cihaz kullanıyorum aktif veya pasif sub bağlanılıyor. genelde giriş seviyesi cihazlarda bulunan bir özellik.

ayrıca bazı ev speakerları arabada gayet iyi çalıyor. misalen scanspeak revelator serisi. bazı araba speakerları da evde güzel çalıyor.

ancak dediğiniz bir yerde amntıklı araba sistemleri ev için gereksiz. ve çoğu zaman faz sorunu yaşıyorsunuz. 38 cm subwoofer koyup kendisi duyamayıp komşusunu titreten çok adam var.

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sony str k670p model cihaz kullanıyorum aktif veya pasif sub bağlanılıyor. genelde giriş seviyesi cihazlarda bulunan bir özellik.

ayrıca bazı ev speakerları arabada gayet iyi çalıyor. misalen scanspeak revelator serisi. bazı araba speakerları da evde güzel çalıyor.

ancak dediğiniz bir yerde amntıklı araba sistemleri ev için gereksiz. ve çoğu zaman faz sorunu yaşıyorsunuz. 38 cm subwoofer koyup kendisi duyamayıp komşusunu titreten çok adam var.
    araç hoparlöri yapısıyla ev hoparlörleri yapısı farklı. bir kere ohm değerleri farklı. araçlarda düşük ohm değerli hoparlörler üretilir yüksek ses için. evde ise yüksek ohm değerli hoparlörler kullanılır detay için. birkaç ses sistemini araçta denedik olmuyor araçta. özellikle en son z5500 ü araca bağladık sonuç hüsrandı. ancak evi inletiyordu. araç hoparlörlerinide evde kullandığımız oldu saçma bir ses duyuyorsun ne kadar kabinde yapsan.

sony str k670p e pasif bass bağlayıp ses alabiliyormuydun?

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabada yıllarca scanspeak ve vifa tweeter kullandım. midbas olarak yine ev tipi woofer kulandım. gayet iyiydi. hatta anlı şanlı araba sistemlerinden iyiydi. ev için yapılan 4 ohm setler var. evde de güç isteyenler için. revelator serisinin detayını anlatmaya gerek yok.

z5500 evde düzgün ses vermiyor ki arabada versin. eğer uğultuyu müzik diye dinlemeyi seviyorsanız bişey diyemem. ben de bi kaç basit pc kolonu denedim onlar tabii çalmıyor. ancak iyi bir seti çaldırailiyorsun.

k670p ye 30 cm subwoofer bağladım. portu ile oynansa iyi netice alınırdı. yinede düzgün bi aktif subwoofer ı tercih ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)