Belki bilen olur diye soruyorum, bu forumda çok dikkatli insanlar var))
Videolarda Fahir Talib'in üzerindeki yeşil ve sarı renk yağmurluk tarzı uzun montun markasını bilen var mıdır ? Kendisine instadan yazdım ama bakmıyor sanırım![]()
Belki bilen olur diye soruyorum, bu forumda çok dikkatli insanlar var))
Videolarda Fahir Talib'in üzerindeki yeşil ve sarı renk yağmurluk tarzı uzun montun markasını bilen var mıdır ? Kendisine instadan yazdım ama bakmıyor sanırım![]()
normal polyster ince zipper bir yağmurluk bir çok firma bu tip ürünler üretiyor aynı renklerde ve kalıplarda northface,hummel,columbia hatta mavi jeans de bile vardı ..
birebir üstündeki markayı istiyorsan youtube daki videosunun altına sık sık yaz bir bilen çıkar yada kendi cevap yazar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hadi hayırlı olsun
Nautica Uzun Kollu Duz Yeşil Erkek Mont-Erkek-Yeşil
Nautica türkiyede ne kadar pahalıymış üstelik ben türkiyede üretiliyor diye biliyorum..
outlette indirim discount vakitleri bu zipperı 40 dolara 50 dolara alırsın yurtdışında..
600 tl sentetik naylon bir mont için çok pahalı.. değmez o paralar bence.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ulan bunlar ne güzel heyecanlar bee.. mont , ayakkabı bakmalar, giyinip dışarı çıkınca mutlu olmalar.. Gönlüne göre olur umarım kardeşim, yaşının kıymetini bil..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)