Yahu al koy kafayı... Bu "işini yapmayan" beyinsizler her yerde mi ya?
En çok da şu muayenede çıkıyor, o trafik tescilde hangi onun bunun çocuğu ise, aracı 4 kişilik yazıyor, ruhsatlar muayeneler patlıyor. Hadiii git ruhsat değiştir, muayeneye bi daha gir, bilmemne. Bi tane onun bunun çocuğunun boktan hatası için işi gücü bırakıp boş işlerle uğraşıyorsun.
Ulan 2007'de 207 aldım, ilk muayeneye girdiğinde bu hata vardı, yıl olmuş 2019, hala aynı dertten muzdarip adam var. Allah belanızı versin ne diyim. Ulan zaten bi yapacağın iş o.
Bu memurlara, daha doğrusu bu tam eski tip, pislik model gerizekalı memurlara acil bi cezalandırma sistemi gelmesi lazım. Zamanında avukat arkadaşa çok sormuştum, bu hayvanlar için bişey yapamıyo muyuz, ben tazminat davası açmak istiyorum, suç duyurusunda bulunmak istiyorum diye, yok dedi hiç bi halt edemezsin
