Selamlar
Ankaradan Balıkesire ev tasıyacagız. Nakliye konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?
Selamlar
Ankaradan Balıkesire ev tasıyacagız. Nakliye konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?
Ankarada armut kullanılıyordur mutlaka bence oraya bakın ben ( Kayseri-İstanbul ) en uygun fiyatı armuttan teklifle almıştım.
1 ay önce evimi taşıttım. Gayet memnun kaldığım için tavsiye edebilirim.Firmalarını ismini hatırlamıyorum ama direk sahiplerinden birinin telini verebilirim.
Erdoğan :0531 300 77 61
Yada armuttan fiyat araştırması yapın Asker bi arkadaşım Ankara dan Erdeğ'e 3600 tl taşıtmıştı.
Üsenmedim hepsini okudum. Yalan olmasın bende o site üzerinden bi bakacaktım neler var neler yok diye ama uygun fiyata bi tanıdık bulup cözdük isi. Ama duyduguma göre ismi cismi bilinen nakliyat firmalarıda o site üzerinden teklif veriyormus. Adamlar film gibi hırsızlık yapmıs valla ilginc
karşınızda muhattap yok. bu sadece bir örnek. müşteri hizmetleri telefonları yok.
bir sorun mu oldu ? mail at. ne zaman cevap gelir ? en az 1-2 hafta süreci incelemeleri tutuyor. aklınızda olsun. ufak işler harici armuttan iş bağlamayın. o ufak işleri yapmaya gelen ustayıda dilinizle bi tartın önce. esnaf agzı yapan lavuklardansa onlardan da uzak durun.
Evden Eve Nakliyat – Enakliyat.com.tr
Ben buradan teklifler alıp, bir firmayı seçmiştim. Şansıma iyi taşıdılar.
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)