Tr garantili olmak şarti ile sıfır ve ikince arıyorum
Tr garantili olmak şarti ile sıfır ve ikince arıyorum
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
hepimiz arıyoruzpis minerlar (bizler) yüzünden kart yok
![]()
buarada vatanı sürekli takip edin mesela dün izmir bornova ve ankara söğütözü mağazalarında 7100tl civarında 3060ti vardı.
her yerde var , google aradınız yazıp "alışveriş" sekmesine tıklarsanız görürsünüz.
médiocrité partout
Hiç bir yerde yok kartlar ne itopya ne başka bir yer, sistem harici sadece kart satan yer yok. Yanlışınız var, tıklarsanız görürsünüz.
ASUS GeForce RTX 3090 EKWB WATERBLOCK 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA (webte mevcut)
ASUS GeForce RTX 3090 ROG STRIX 24GB OC GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA (Acıbadem Şubesinde mevcut)
MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA (Acıbadem Şubesinde mevcut)
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA (Acıbadem Şubesinde mevcut)
GIGABYTE GeForce RTX 3090 AORUS MASTER 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA (Beylikdüzü Şubesinde mevcut)
web sitesinde mevcut gözüküyorlar.
Fiyatlar hakkında bir açıklama yapmak lazım sanırım, 14bin tl 3060ti gibi rakamlara ihtiyaç yok. bu siteler vs hepsini biliyorum zaten elinde olan satmak isteyenler varsa diye açtım konuyu. Açıklamayı yapmış oliyim böylelikle
Bakın beyefendi, yaşınıza hürmeten saygılı konuşmaya çalışıyorum ama beni zorluyorsunuz. 4500tlye Turkiye fiyatı satışa sunulan kartı 14000 tl ye almak istemiyorum. Piyasasının iştiğini biliyorum, bu bağlantıda aşırı şişirilmiş değil, makul fiyatlarda kart satan arkadaş varsa onu arıyorum mesela 3060ti 9000tl gibi. Burada 6500-700tl ye 3060ti arasam o zaman ölü fiyat olurdu. Ya konu hakkında bilgisizsiniz ya da durup dururken üstüme geliyorsunuz. Üslubunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
bu yazıya bende katılıyorum uygun fiyatlı şu ekran kartlarını arıyorum dememişsiniz, herhangi bir fiyat belirtmemişsiniz. Bizde ekran kartı stok bulamıyorsunuz diyerek gördüklerimizi paylaştık.
220.000 tl bayii fiyatı olan arabayı 300.000 tl ye bizde almak istemiyoruz ama Türkiye piyasası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)