bekar evi için TV varmıdır etrafta. hibe olursa sevinirim....
0531 227 10 67
Printable View
bekar evi için TV varmıdır etrafta. hibe olursa sevinirim....
0531 227 10 67
edit: verildi
pioneer teyp aranıyor, önümüzde ki pazartesi-salı ya kadar lazım yoksa başka bir ürünü satın alacağım
Elimde 100cmx60cm demirdöküm petek var, tertemiz, daha büyüğünü aldığım için boşa çıktı, isteyen pm atarsa bedava vereceğim.
Passat B5,5 Bi - Xenon Far . Takas tekliflerini değerlendiririm ...
Connecting site...
Teyp ariyorum usb veya cd calsa yeter kaliteli bisey olmasina gerek yok tingirdasa yeter :) 124e takicam. Takas veya hibe kabul edilir
elimde johanson marka usb okuyuculu kumandalı teyp var kutusu felan var 1 ay 2 ay kullanıldı yada kullanılmadı. takaslık..
orjinal e36 istepne var hiç kullanılmamış jant lastik...takaslık
1 takım xenon var h1 fakat 1adet balastı yok kendi aracıma balast için almıştım diğerleri boşta 10 liraya bi balast alınıp kullanılabilir.takaslık
e30a uyumlu lastik yakmalık 14 jant lastik teneke var kırmızı renkte 2adet buda takaslık...
acer marka 17"lcd ekran var tertemiz arzasız ve masaüstü toplama pc var buda takaslık....
aciko marka araç ekolayzırı var birde elimde...
30cm blaupunkt marka sub kabini var orjinal üstünde işlemeleri var
playstation 2 var içinde bissürü oyn yüklü harddiskli takaslık...
takasta pioneer teyp ses sistemi vs,e30 parçaları vs düşünebilirim yada hertürlü şey
hibelik veya ufak bir ücret karşılığında öğrenci evine wireless modem arıyorum, var mıdır yardımcı olabilecek? :)
Galaxy note1 telefonum bosa cikti. 95hp 1.3multijet aracima remap ile takaslarim;)
Cadence Kabinli çok temiz bas mevcut - JBL Kabinli bass ile takas düşünebilirim..
16" 8 delik mercedes jantları ve orjinal mercedes bijon takımı var. İhtiyacı olanlar pm'den ulaşabilir.
microsoft side winder f1 direksiyon var 8-10 yıllık ama 5-6 yıldır duruyor kullanmıyorum.
Takas olarak bir kriter yok işe yarayacak birşeyle olabilir yada ihtiyacı olana yollayabilirim.
xx
Mavi renk xenon ampülleri olan var mı? Sadece ampüller lazım balast mevcuttur.
elimde blow off var elektrikli cancan tuningden almıstım aracımızı satarken söktum 1000w ve üstü wooferle takas düşünebilirim veya amfi
Elinde f1 korna olan var mı arkadaşlar?
Connecting site...
aklıma yatan herşeyle takas olur
CRT monitör arıyorum hibe veya takas olabilir.
Silencer arıyorum elinde kalmış sağda solda atıl durumda olan var mı? :(
Çift çıkış eksoz ucu veya komple susturucu, mavi renk xenon ampülü arıyorum.
Kodak dijital fotoğraf makinesi, beyaz Nokia N97, xenon takımı takasta verebileceğim parçalar.
S2000 orta susturucu elektronik eşya vs...ile takas olur.
cıvıc oem plakalık arıyorum
elinde lys ygs fizik-biyoloji-kimya-mat1-2-geometri: soru bankası/konu anlatımı olan varsa talip olabilirim :D
Güzel ses veren Oval hoparlör arıyorum, Hediye, bedavadan biraz pahalı, maskeyle takaslı, kenarda köşede duran tercihimdir :)
düzeltiyorum 14'' 4x100 saç jant olan varmı elinde hibe veya cuzi bi miktar ücret karşılığında ??
Ford Focus Titanium Sağ Ön Far(oem-Ampuller üzerinde kırık,çatlak,işlem yok)
Ford Focus Titanium Vites Topuzu(oem-ön tarafında hafif yıpranma var)
Ford Anahtarları için Karbon Kaplama(sıfır-poşetinde duruyor)
Jameson Woofer (Kabiniyle Birlikte.Hiç Kullanılmadı Poşetiyle Duruyor)
H8-H11 Xenon ampulü(2 adet-4 ay kullandım.kesinlikle sorun yok)
aklıma yatan herşeyle takas olur
vazgeçtim..
sony vaio garantisi 16 ay daha var 1gb ekran karti
Core i7 Extreme (3.Nesil)RAM8 GBEkran Kartı1 GBKapasite500 GB HDD
laptopla
yakın özelliklerde ekran kartı 2gb (paylaşımsız) olan bir cihazla takas
gece görüşlü
SONY HANDYCAM DCR-DVD115E (el kamerası )
yakın özelliklerde HDD li bir el kamerasıyla sony veya jvc olmak kaydıyla takas
Açlık Oyunları orijinal adıyla The Hunger Games Amerikalı yazar tarafından yazılan kitapların
tam seri ( 3kitap açlık oyunları ,ateşi yakalamak ve alaycı kuş)
diecast model araçlarla takas
pıoneer 6985 cakmasıdır
değerinde ürünle takas olur(xenon-pc ses sistemi-vb..)
http://i40.tinypic.com/xlfjhl.jpg