Ilanlarda mevcut olan iphone 5 telefonumu note3 neo veya lg g2 ile takaslamak istiyorum
Printable View
Ilanlarda mevcut olan iphone 5 telefonumu note3 neo veya lg g2 ile takaslamak istiyorum
elimde miller'ın 8 tane kutu kola alan mini buzdolabı var. araba ve evde kullanılabiliyor. kafama yatan her şey ile takas olur.
ilan no: 213287057 ve ilan no: 209737917, bass ve egzoz ile birlikte veya biri ile takaslayabileceğim teyp arıyorum, güncel olarak.. :)
hiç takılmamış,2 parça esnek laguna lip var,değişik ilginç ürünlerle takas olur :)
Satarsanız Fiyat alabilirmiyim ?
Satılanlarla Birlikte Resimde Olursa Çok Daha Makül Olur.
orjinal siyah renk beats audio solo hd kulaklik var kullanilmayan.. kafama yatan seylerle takas olabilir. iphone 4 falanda olur mesela
orjinal beats studio,magnat 16,5 cm coax ve stock era hoparlörleri takasa açık arkadaşlar.
onun haricinde clio 2 hb spoyler de var.
Pejo 207 1.4hdi 2007 model baski balata var elimde gider durumu nedir bilmiyorum isine yarayacak olan alsin hibe ediyorum 05077034571 ist bagcilar isteyene kargo yaparim karsi odemelihttp://i.hizliresim.com/GY9ygZ.jpg
egzoz lazım 63mm hks tarzı elinde olan :)
2 adet motor kaskı biri beyaz çeneden açılma biri bayan için pembe yarım cok temiz bayan beden s Erkeğin beden l
C belgeli kalitesiz kasklarla karıştırmayalım :) takas hararet göstergesi ve shift light li devir saatiyle yoksa Android bir telefonla takas ederim yada bilimum Murat 124 parçalarıyla iyi forumlar
Orjinal skunk2 vites topuzu sıfır ayarında drğerinde isime yarayan parça ile takas olur
focus3 için apexi marka 3,5 luk sarı spor yay var ewde duruyor, işime yarayan herhengi bir şeyle takaslayabilirim
2 adet motor kaskı biri beyaz çeneden açılma biri bayan için pembe yarım cok temiz bayan beden s Erkeğin beden l
C belgeli kalitesiz kasklarla karıştırmayalım takas hararet göstergesi ve shift light li devir saatiyle yoksa Android bir telefonla takas ederim yada bilimum Murat 124 parçalarıyla iyi forumlar
Takaslı K20 emme gaz kelebek rolanti valfide üstunde
ELimde oem ve işlemsiz Peugeot 206 yayları var. Takas tekliflerine açık.
aracın arkalarına takmak için çok dandik olmayacak şekilde 2 adet hopallör lazım bana elinde kullanmayan varsa yed hava filtlre kiti ile yada 32'lik flashla takas düşünen olursa takaslayabilirim.
honda civic 1.6 ies makyajlı kasa için kutusunda hiç kullanılmamış sis farı var.
vtec2 için cam üstü spoiler, mugen cam vizörü, veya ön tampon altı ek ile takas olur
Elimde 2004 kasa citroen c3'ün orjinal yayları var. İşime yarar şeylerle takas olur
elımde f1 model çakarlı üçgen lambalardan vardır. .şeffaf olup folyo ile kırmızıya kapladım camını hiç takılmadı. İşime yarayan her nissan/ universal/ japon araba parçası ile takas edebilirim.
beats audio solo hd ve Bose QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling kulaklıklar var.. değerinde kafama yatan şeylerle yada banknotla takas edebilirim :D
Elinde hiç fazla yada kullanılmayan bisiklet olan varmı arkadaşlar ? Bozuk eski olabilir.
Elimdeki parçaları hertürlü araç malzemesi veya başka herşeyle takaslayabilirim...
3 adet skoda şifreli bijon ve şifresi- takas
1 adet orjinal mercedes benz (logolu) çeki demiri - takas
1 adet orjinal mazda RX-8 çeki demiri- takas
Mazda Rx-8 4 adet parça iç aksama ait kapaklar nerenin olduğunu bilmiyorum - hibe
2 ön 1 arka aem kaliper kapakları- takas
4 adet (takım) mazda rx8 ateşleme bobini orjinal - takas
type r multi function strobe light beyni yoktur tek lamba mevcut diğerini mazdada arka siste kullandık başlıkları ve kutusu var - takas
Sıfır 5 metre rca kablosu - takas
ps3 500 gb 2 kol ve pes 12 var - takas (indash veya ses sistemleri ila takas olur (mid vs))
edit: spor direksiyon, vites topuzu, spor emniyet kemeri, koltuk, araba göğsü vs ile takaslarım
h3 xenon ampülü arıyorum var mı elinde olan ?
88-00 civic için su internette 179 tl ye satılan coil springs var elimde 4 adet
spor direksiyon renkli bijon anfi teyp gibi ürünlerle takaslayabilirim
http://www.techturkey.com/forum/off-...llanilmis.html
mercedes vito w638 parçaları ile veya oyuncak araba, çocuk bisikleti ile takas olur
Sıfır sayılır Galaxy Note 3 orjinal flipcover var, hediye geldi kullanmadım telefon değiştirdim, ihtiyacı olana bi güzellik düşünülür. Samsung bayiinde 130TL.
Civic ef orjinal yaylar preslenmiş
bmw3.16 ön tampon lip orjinal
takaslı veya satılık
Connecting site...
detailing ürünleri ile takas olur.
elimde iphone 4 var fazla temiz olduğu söylenemez yıllardan sonra kullanıma bağlı biraz yıpranma var sadece orta tuş biraz sert basıyor. ps3 öncelikli olmak üzere golf 7 ile ilgili işime yarıyabilcek parçalarla takaslıyabilirim.
H4 icin xenon balast ariyorum.
Iphone 4-4s için envai çeşit rengarenk "bumper" (Hibe) Boş duracağına birinin işine yarasın.
Edit: Bumper'lar "evedüşenkaldırım" isimli kullanıcıya gönderilmiştir.
xperia z2im var tertemiz . iphone 5s ile değişmek isteyen varsa kafa kafaya görüşelim..
4x98 4x100 saç jant aranıyor ihtiyaç fazlası elinde olan varsa çok memnun olurum
golf6 gtı panjur yada golf6 sis lambası olan var mı elinde ??
1.5 Yıldır kullandığım iphone 4 8gb için takasa girilecek telefon aranıyor
not:2016 martta garantisi biticek genpadan