sıfır snowwolf karpaletı var ek cıvıc parcalarıyla takas edebılırım
Printable View
sıfır snowwolf karpaletı var ek cıvıc parcalarıyla takas edebılırım
Elinde 16cm comp takimi olan varmi
linkteki üründen sıfır ayarında var elimde.
http://shop.digicom.com.tr/?urun-107...r-oto-hoparlor
Samsun s7233 Wave kutu içeriği şarj aleti hariç tam ( yere düştü telleri kırıldı) usb kablosuyla şarj edilebilir
İşime Yarayan Her Şeyle Takas Ederim Özeldende Yazabilirsiniz.
http://i.hizliresim.com/MP1QE7.jpg
http://i.hizliresim.com/bgv15n.jpg
Aracımdan çıkma xenon tesisatı var, isteyene hediye edebilirim
21 ay garantili Lumia 1320 ile iPhone 5 veya 5C takası düşünüyorum.
Kicker ds 650.2 16 cm mid takımını 13 cm le takaslamak istiyorum
Elimde sıfır hiç kullanılmamış Araç geri görüş kamera seti var kamerası lcd ekranı v.s. iki sene garantisi var. İşime yarayabilecek her şeyle takaslarım çünkü ihtiyacım kalmadı. Nakit almak isteyen olursa da sadece kamerasının fiyatına vericem cidden uyguna.
seve seve kabul ederim burakgünay
Bende de digital ekranı bazen çalışan bazen çalışmayan e36 240 lık km kadranı var isteyene hediye edebilirim
Çok uygun anfii bass lazım , Samsung fm radio var boşta , tofaş a arka stop anten silecek pandizot vs var takas yaparim
xenon u çoktan hediye ettim, pm atan arkadaşlara duyurulur.
kar paletı var sıfır snowwolf işime yarayacak honda parcasıyla takas ederım
Birsürü doğan slx malzemesi var çıkma. Hepsi slx olmak üzere Arka stop , sis farı , Xenon ampülü , Anten , silecek , Tertemiz hapörler pandizotu perdeli kavçuğula birlikte , 1 adet samsung fm radio var. bass- anfii lazım takaslarım ...
Banada bir adet klasik mercedes göstergesi lazım elinde olup atmak isteyen olursa talibim
Elimde 2 cm lik 5x112 S.M marka spacer (flanş) var geniş taban lastiğe geçtim sürtme yapıyor bunu 1 cm lik spacerla takas etmek istiyorum.bijonlari vardır.
195 45 15 2 adet lastik mevcut işine yarayan varsa veririm ama durumları hiç iç açıcı değil :)
Usta gozuyle bakmak lazim. Direk arada duranlardan yani kendine has bijonlari ile araca sabitlenmeyenlerdebse bozulmaz. Yok spacer once araca sabitleniyor, jantta spacera sabitleniyorsa bakmak gerek. Aldirma isinde puf nokta torna tezgahinin balansinin sifir olmasi. gonul cnc tezgahinda aldirmaktan yana olsun.
Arkadaşlar abiler 1 adet 195 45 16 ihtiyacım var idarelik elinde sağda solda depoda olan varsa hediye kabul ederim :) marka model önemli değil 3-4 mm diş olsun balon olmasın hava kaçırmasın yere bassın yeter :)
calısır durumda oto teyp olan varmı aracın üstünde vermek için.
4 adet vag 1.4 tsi 160hp lik bobin var. İşine yarayan alsın.
Arkadaşlar elimde sony xperia z2 var. ses sistem ile takas etmek istiyorm üst düzey. Örneğin kicker l5 l7 cvx sub tarzında yanında amfi ve mit olcak şekilde.1000-1500arası setlerle takas düşünürüm cihaz beyazdır
4 adet, 185 / 60 / 15 lastik ihtiyacım var.
yazlık olursa harika olur. sıfır yada ikinci el, değerlendireceğim.
LG x130 wi7 yüklü beyaz renk netbookum var kafama uyan ürünlerle takas olabilir.
Hortum.sarmak amacli kullanabilecegim 17 yada 18 kirik catlak bi jant ariyorum
Ayni zamanda
Garajimda oturup dinlenme amacli 2 kisilik bi koltuk ariyorum
Typer aem shortram ile takasli min 60lik 76 likta olur egzoz ariyorum
elimde 4 adet mini cooper 1.6 120 hp ' nin bobinleri ve 4 adet sıfır sayılabilecek bosch bujileri var..
bobin ve bujiler - cooper 1.6 (120hp) peugeout- 207-208-308 vti motorlar ile uyumlu
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=199888
Diesel marka ve benzeri marka saatlerle takas olur!
Cok acil 8000 kelvin h3 xenon lazım
Elimde 2 adet teyp var
kenwood usb li ekran harici herseyi calisiyor cok iyi teyp
Pioneer cd calar eh iste.
Bide oil catch var sifir
Bana xenon lazim h3 8000 kelvin hadi atsin biri bu tarafa dogru
Advan RGII Gold 17 5x114.3 jantlar var elimde, nedense araca bir türlü kabul ettiremedim, istemiyor. :D
Kafama yatan jantla takas düşünürüm.
Bir de elinde DDR3 pc parçaları olan buraya doğru bi yollasın :D
Elimde 38cm kendi kabininde tamirsiz Cadence marka subwoofer var. 600rms
Daha kibar ve küçük subwoofer ile takas etmek istiyorum. Nakit almak isteyen olursa x bir yerden ben bir subwoofer alırım, o bir mikatırını kredi kartı ile öder, kalanıda ben hallederim vs vs.